Project: Lipsak easy mod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

Zdá se mi ta bíla taková matná chtělo by to lesklejší bílou...(toť můj názor) nic víc nic míň :razz:
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

CarbooNooty píše:Zdá se mi ta bíla taková matná chtělo by to lesklejší bílou...(toť můj názor) nic víc nic míň :razz:

Hele mozna ze to tak vypada ale je to bilej akrylat a leskne se bez lesteni. :wink:
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

CarbooNooty píše:Zdá se mi ta bíla taková matná chtělo by to lesklejší bílou...(toť můj názor) nic víc nic míň :razz:
tak v tom pripade ses pekne slepej. 8-) matnej ses tak akorat ty :lol: :lol:
C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

Lipsak píše: Hele mozna ze to tak vypada ale je to bilej akrylat a leskne se bez lesteni. :wink:
Mno jestli se to leskne jak ta fotka stím mobilem tak OK 8-)
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

CarbooNooty píše:
Lipsak píše: Hele mozna ze to tak vypada ale je to bilej akrylat a leskne se bez lesteni. :wink:
Mno jestli se to leskne jak ta fotka stím mobilem tak OK 8-)
Takhle se to leskne vsude :wink: A to jsem to strikal ja,poprvi s pistoli :razz:
xmickey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

No vidim že ses moc polepšil... SUper !! :)
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

xmickey píše:No vidim že ses moc polepšil... SUper !! :)
Dikes za kladny hodnoceni,jeste s tim neco vyvedu :wink:
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Poslední fotky se mi vážně líbí, rozhodně lepší oproti začátku, ale chybí tomu nějaký ústřědní motiv (černá by se hodila do předu), tak doufám, že ještě něco vymyslíš, jinak zatim dobrá práce. :)
Podpis nenalezen.
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Don_N píše:Poslední fotky se mi vážně líbí, rozhodně lepší oproti začátku, ale chybí tomu nějaký ústřědní motiv (černá by se hodila do předu), tak doufám, že ještě něco vymyslíš, jinak zatim dobrá práce. :)
No ja přemýšlel že udělám přes celou case dva červený pruhy, nevim jestli to bude pěkný :wink:
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

tak tuhle skříň mám taky... vedu na ní sice mod jinýho stylu ale tohle není tak špatný celkem se to k ní hodí a připomíná mi to design aerocool :wink:
stejně bych si dneska ale tuhle už case nekoupil... kvalitka nic moc jak asi víš
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

To mas pravdu,ja bych tajtu case nechtel ani za mák... Slaby plechy,blbe vymysleny bocnice atd....

//Stoobi - promaz OT.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“