AA 8xS AF 16x

Moderátor: Baneshee

Tak AA v tej hre fungujeDr.Evil píše:...

AHhapalda píše:ten clanek je z lonskyho jara.. a vetsina tahaku jako je Dead Rising nebo Lost Planet nebyly na svete...

tak myslim ze sme trosku OT.. ale...MichiGen píše:AHhapalda píše:ten clanek je z lonskyho jara.. a vetsina tahaku jako je Dead Rising nebo Lost Planet nebyly na svete...![]()
![]()
Ten Trailer s RE 5 som uz videl vyzera to zeby sa to mohlo odohravat v zaujimavom prostredi a kedysi som cital zevraj sa pocita aj s PC verziou bodaj by to bola pravda

V engine sa to asi neda urobit. Napriklad v Devil May Cry 3 vsetky sceny co su vo filmoch vo video formate tak vsetky su robene alebo takmer vsetky metodou motion capture s zivymi hercami tak mozno preto.No ale je ich dost a zaberaju naozaj vela, skoda ze niesu v lepsej kvalite ale zasa nejake spatne to nieje. A musim povedat ze naozaj ten RE 4 vyzera zo vsetkych konverzii najviac profesionalne jedine coho si zaryti PCckari vsimnu je ovladanie menu.palda píše:MichiGen: no ja se spis divim ze ty videla neudelaji normalne v enginu,... jako je to na PS2... by nezabiralo tolik mista.. tezko rict co je k tomuhle vede...

no jsou v engine hry... treba i MGS animace sou delany prez motion capture (nemluve napriklad o tom ze muzete v animackach prepinat kameru, pripadne kompletne ovladat pohled).. herci celou scenu zahraji a pohyb se prenese do animace postav... stejne je to v RE4 nebo DMC3.. je to v bonusech na DVDcku... no nemuseli by byt v mpegu... :-/ ale tak kuli HW narocnosti a nacitani...MichiGen píše:V engine sa to asi neda urobit. Napriklad v Devil May Cry 3 vsetky sceny co su vo filmoch vo video formate tak vsetky su robene alebo takmer vsetky metodou motion capture s zivymi hercami tak mozno preto.No ale je ich dost a zaberaju naozaj vela, skoda ze niesu v lepsej kvalite ale zasa nejake spatne to nieje. A musim povedat ze naozaj ten RE 4 vyzera zo vsetkych konverzii najviac profesionalne jedine coho si zaryti PCckari vsimnu je ovladanie menu.palda píše:MichiGen: no ja se spis divim ze ty videla neudelaji normalne v enginu,... jako je to na PS2... by nezabiralo tolik mista.. tezko rict co je k tomuhle vede...

Mas pravdu. Neviem preco je to potom takpalda píše: no jsou v engine hry... treba i MGS animace sou delany prez motion capture (nemluve napriklad o tom ze muzete v animackach prepinat kameru, pripadne kompletne ovladat pohled).. herci celou scenu zahraji a pohyb se prenese do animace postav... stejne je to v RE4 nebo DMC3.. je to v bonusech na DVDcku... no nemuseli by byt v mpegu... :-/ ale tak kuli HW narocnosti a nacitani...