http://www.tweaktown.com/news/7193/amd_ ... index.html
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

mao píše:Today, we are meeting the latest rumor from CeBIT in Hanover, Germany. According to AMD and ATI graphics business firms AIB senior officials, R600 will be ATI AMD Techday 16 days after the formal sessions, But it is formally released yet clear. CeBIT07 venue other source, R600 will be formally announced in six weeks after that date in early May. In the production and manufacturing process, the R600 will be used outside the current 80nm production process. But according to the venue rumors, AMD hopes R600 chip production using 65nm technology, The reason is that under R600 chip yields 80nm process is not high, a more serious problem and leakage. R600 will continue to be performed by TSMC TSMC OEM. In addition, R600 Reorganized voltage source confirmed the rumor, Now the fact is that R600 R650, and the coming days may test results. R650 allegedly demanding more efficiency.

to bylo IMHO jasný už od samýho začátku, teda pokud ATi vůbec vydá 80nm R600.no-X píše:Takže co když 65nm R600 = R650?
No, je to dost zamotaný... v polovině rokumá vyjít nějaká G90 a hned v Q1'08 G100, ve stejný době pak R700...no-X píše:Pokud půlgenerace R6xx i G8x jsou jen "shrinky", tak co se chystá na začátek roku 2008?

A nepočítalo se s tím, že R650 bude mít výpočetní jednotky navíc?Lukfi píše:to bylo IMHO jasný už od samýho začátku, teda pokud ATi vůbec vydá 80nm R600.

no-X píše:Teď se mi na chvíli podařilo přemýšlet... R600 je zpožděná, je 80nm, ale AMD se snaží vydat co nejdřív 65nm verzi. Pak tu máme R650, která má vyjít podle plánu, zpoždění R600 ji neovlivní (to už jsme tu měli s R520/R580).
Pokud tu máme 80nm R600, 65nm R600 a 65nm R650, tak jak to chce ATi nacpat do názvosloví karet, když 80nm R600 má být vydaná jako X2900?
Dále - pokud by R650 byla X2950, znamenalo by to dost malý rozdíl v názvosloví a nějak se mi nezdá, že by ATi karty, které by se výkonem měly lišit nějak výrazněji, oddělila jen tou padesátkou. Takže co když 65nm R600 = R650?
Pokud půlgenerace R6xx i G8x jsou jen "shrinky", tak co se chystá na začátek roku 2008?
Aj tak si myslim, ze nejde o nejake "rozhodnutia ludi z AMD" ale ojednoduchu vec: ziadne R600 este nie je, ak neratame tych zopar predvadzacich funkcnych prototypov. Do januara cisto teoreticka karta, ktoru nikto nevidel lebo neexistovala, teraz zopar obrovskych kuskov, ale to je vsetko.no-X píše:Wuuduu: njn, kdo mohl tehdy tušit, že AMD ATi takovýmhle způsobem změní plány... o vydání nových produktů už nerozhodují lidi z ATi, ale AMD

Neveril som ti minuly rok a mal som nakoniec pravdu (aj ked som si neskor myslel, ze som kecal blbosti a ze snad nejaka karta vyjde), nemam taky pristup k informaciam ako ty, je mi jasne, vidiet, ze si dobre informovany, ale citam, vidim a neprikraslujem si to, rozoznam co je a co nie je realita. Mozno prave to je vyhoda, nie som zaslepeny.no-X píše:Pokud mi nevěříš, nebudu tě přesvědčovat, je to tvoje věc.

Takto isto skoncil ten nas rozhovor minuly rok.no-X píše:Jinak pokud máš nějaký konkrétní argument, proč podle tebe to, co píšu, není pravdivé info, ale moje růžové vize, tak prosím, sem s ním, ale jde-li jen o tvé domněnky tak s nimi prosím neargumentuj.