Projekt: Dharma by Niko1ajev

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

ten 400W ti stačí.se podívej do mojeho podpisu a to všechno mi jelo v poho na 400W zdroj a to jsem měl ještě katody a 2x120mm fan :wink: jinak 120mm větrák pro disky není zbytečný,aspoň by ti dodával vzduch i pro nějaké jiné fan ven :wink:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jestli ma svuj HW rad tak stejne casem poridi neco kvalitnejsiho nez je EC.
Jestli mas na vyfuku tolik fanu tak by to chtelo neco co je bude zivit.
120mm se rozhodne vyuzije.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

no možná o tom modu ještě změním názor pomaličku se z toho něco klube akorát mi tam to podsvětlení nesedí jako bys chtěl dát dva styly dohromady no ja bych zvolil jiné podsvětlení.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Tak dneska jsem navštívil Baumax... :) koupil jsem dvě barvy (na kostru case) a plexi do bočnice. Nemám skoro nic a účtenka 450 korun. Bočnice bude asi normálně klasickej hranatej obdélník ale chci nějak propracovat její výplň. Mám v hlavě několik nápadů jak by to mohlo vypadat.
Nyní spíš přemýšlím o přední straně case... vůbec nevím jestli zkusit úplně něco jinýho nebo upravit stávající. Nelíbí se mi ale ten kýčovitej vzhled co to má.
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Budes vepredu delat diru na ten fan?
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

No zatím vůbec nemám žádnou představu jak to udělat... nelíbí se mi celá ta přední maska ale na výrobu komplet nové si zatím nějak netroufám. Nasávat by to nasávalo i takhle, protože v tom žebrování vepředu jsou dost velký díry. Jedná se tedy pouze o estetickou záležitost.
O bočnici už představu mám, ale bojím se, abych někoho nekopíroval. Dneska je už ale těžký předvést něco opravdu originálního.
bezmozek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bezmozek »

A co v tý bočnici zahranatit tu kulatou díru na osmiúhelník a logo do toho vygravírovat, nalepit, nebo jinak pojednat. Jestli si netroufáš na nic velkýho, bylo by to nejjednodušší :wink:

CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI
RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A
A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP
http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Tak tvar díry není problém to vemu flexou ale nebudu zadělávat to co zbylo (to kolečko). 8-)
Tak co myslíte jakej tvar je nejlepší?
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

tak treba si par tvaru zkus namalovat na papir a nakej se ti treba bude zamlouvat ale ja bych tam asi dal nejspis obdelnik se zakulacenejam rohama ale je to na tobe :roll:
Lipsak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lipsak »

Nejlepsi bude neco slozitejsiho,to ale s tajtou bocnici nepujde,ja mam stejnou bednu a udelal jsem jen obdelnik se zakulacenejma rohama... :?
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Zakulacený rohy opravdu nechci, nejde mi o nějaké ladné linie... původně jsem vlastně ani nechtěl nějaké další úpravy ale mít tuhle obyčejnou kýčovitou case je fakt ostuda. Zkouším si ve škole když se nudím (většina času) nějak kreslit tu bočnici... no ale pořád žádnej dobrej nápad zatím pořád vítězí hranatej obdélník. Jak říkám bočnice se nějak udělá problém spíš vidím v přední straně case... tam nevím vůbec. :oops:
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

co velkej napis LOST nebo ZTRACENI ?? to by stalo za uvahu (to LOST mi prijde lepsi)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Nápis možná bude až na plexi ale v samotné bočnici rozhodně ne.
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Tak mám tady zatím fotku z barvení kostry... udělám jich víc ale zatím moc svítí slunce tak je použitelná jenom jedna. Zítra se snad dám do bočnice. :wink:
Obrázek
tak a tady je další fotka ale focená uvnitř, proto nemá takové přirozené barvy
Obrázek
Naposledy upravil(a) Niko1ajev dne pát 13. dub 2007, 17:19, celkem upraveno 1 x.
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

Me osobne se tento projekt libi a doufam,ze ta bocnice ukaze co v tobe je.Bylo by treba dobry udelat do plexi gravir znaku Dharmy,ale jen moje myslenka.ale fakt zatim dobry
pumpos
Nováček
Nováček

Příspěvek od pumpos »

Ja bych to taky neodsuzoval, az tam bude jiny podsvetleni tak to bude zajimavy. Jinak to ze jsi prekryl display docela schvaluju, stejne je tam k prdu :D
Pumpoš rulezz
Klokan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klokan »

tak ta kostra se povedla!!!
uvidime co v tobje je as zacnes delat tu bocnici (P.Y.C.O.)
ps: fsak vime :-D
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Kostra se opravdu povedla jentak dal. :)
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

no tak kostra je stříknutá pěkně :wink: doufám,že si tak dobře povedeš i s bočnicí :oops:
PC: Intel Core i7-8700K | Asus Strix Z370-G Gaming | GTX 980 Ti | Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB | HyperX Fury 240 GB | Intel 600p 512 GB | WD Blue SSD 250 GB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020 | Phone: Apple iPhone XS
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Díky moc za kladné ohlasy :) Mám tu ještě fotečky bočnice... teda spíš toho co z ní zbylo. Díra je udělaná flexou a dobroušeno pilníkama. Zítra budou snad úpravy pokračovat.
Obrázek
Obrázek

Jo a ještě pro klokana (používej pls slušné výrazy nejsme ve škole :D )
Odpovědět

Zpět na „Projekty“