ten 400W ti stačí.se podívej do mojeho podpisu a to všechno mi jelo v poho na 400W zdroj a to jsem měl ještě katody a 2x120mm fan jinak 120mm větrák pro disky není zbytečný,aspoň by ti dodával vzduch i pro nějaké jiné fan ven
Jestli ma svuj HW rad tak stejne casem poridi neco kvalitnejsiho nez je EC.
Jestli mas na vyfuku tolik fanu tak by to chtelo neco co je bude zivit.
120mm se rozhodne vyuzije.
no možná o tom modu ještě změním názor pomaličku se z toho něco klube akorát mi tam to podsvětlení nesedí jako bys chtěl dát dva styly dohromady no ja bych zvolil jiné podsvětlení.
Tak dneska jsem navštívil Baumax... koupil jsem dvě barvy (na kostru case) a plexi do bočnice. Nemám skoro nic a účtenka 450 korun. Bočnice bude asi normálně klasickej hranatej obdélník ale chci nějak propracovat její výplň. Mám v hlavě několik nápadů jak by to mohlo vypadat.
Nyní spíš přemýšlím o přední straně case... vůbec nevím jestli zkusit úplně něco jinýho nebo upravit stávající. Nelíbí se mi ale ten kýčovitej vzhled co to má.
No zatím vůbec nemám žádnou představu jak to udělat... nelíbí se mi celá ta přední maska ale na výrobu komplet nové si zatím nějak netroufám. Nasávat by to nasávalo i takhle, protože v tom žebrování vepředu jsou dost velký díry. Jedná se tedy pouze o estetickou záležitost.
O bočnici už představu mám, ale bojím se, abych někoho nekopíroval. Dneska je už ale těžký předvést něco opravdu originálního.
A co v tý bočnici zahranatit tu kulatou díru na osmiúhelník a logo do toho vygravírovat, nalepit, nebo jinak pojednat. Jestli si netroufáš na nic velkýho, bylo by to nejjednodušší
CPU:C2D E6400@2666Mhz/Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P5WDG2 Pro/HR-05 & HR-05 SLI RAM:2x1024 DDR2 800MHz HDD: WD 2000JB/Acutake DarkDisc GK: Asus HD4670/HR-03 Rev.A A Teď si frčim na PC2: Biostar M7VIP, 2x512MB Ram a 3dfx Voodoo 5500AGP http://bezmozek.webpark.cz/3dfx/
tak treba si par tvaru zkus namalovat na papir a nakej se ti treba bude zamlouvat ale ja bych tam asi dal nejspis obdelnik se zakulacenejam rohama ale je to na tobe
Zakulacený rohy opravdu nechci, nejde mi o nějaké ladné linie... původně jsem vlastně ani nechtěl nějaké další úpravy ale mít tuhle obyčejnou kýčovitou case je fakt ostuda. Zkouším si ve škole když se nudím (většina času) nějak kreslit tu bočnici... no ale pořád žádnej dobrej nápad zatím pořád vítězí hranatej obdélník. Jak říkám bočnice se nějak udělá problém spíš vidím v přední straně case... tam nevím vůbec.
Tak mám tady zatím fotku z barvení kostry... udělám jich víc ale zatím moc svítí slunce tak je použitelná jenom jedna. Zítra se snad dám do bočnice.
tak a tady je další fotka ale focená uvnitř, proto nemá takové přirozené barvy
Naposledy upravil(a) Niko1ajev dne pát 13. dub 2007, 17:19, celkem upraveno 1 x.
Me osobne se tento projekt libi a doufam,ze ta bocnice ukaze co v tobe je.Bylo by treba dobry udelat do plexi gravir znaku Dharmy,ale jen moje myslenka.ale fakt zatim dobry
Díky moc za kladné ohlasy Mám tu ještě fotečky bočnice... teda spíš toho co z ní zbylo. Díra je udělaná flexou a dobroušeno pilníkama. Zítra budou snad úpravy pokračovat.
Jo a ještě pro klokana (používej pls slušné výrazy nejsme ve škole )