Tomb Raider Anniversary

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Adufka
Nováček
Nováček

Příspěvek od Adufka »

Nazdar lidi.NEVIETE NAHODOV,AKO MAM ZABIT TYCH KENTAVROV(KONOV).Lebo uz na to nemam nervy.Strielam,strielam a nic. Nezoberie im to zo zivota ani trochu.Dik.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jinak, jak je napsano vejs o tech chybach, byl sem prijemne prekvapen ze sem zadnou nepozoroval :oops: . na to ze je to verze 1.0, tak si myslim, ze se jim povedla. urcite 1000x lepsi jak u stalkera ci jinych novych her obecne. je videt, ze jen doladovali mouchy z legendu.
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Jo chybičky se najdou ale není to tak strašné.

Třeba mě už lara i levitovala :-D
Glimmerman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Glimmerman »

Mužete mi,prosím,vysvětlit jak používat hák???Vyskočím a hodím hák,ale on hned odpadne od terče.Asi je k tomu nutná nějaká posloupnost stisků kláves.Podle návodu ve hře nemůžu přesně vyčíst, kdy co zmáčknout/pustit.
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Jednoduše

Když chceš něco odtáhnout tak jen zmáčkneš Q lara vystřelí hák a E přitahuješ předmět směrem k sobě.
A pro přeskočení se rozběhmeš a skočíš a ve vzduchu pak Q a lara se zachytí a drží se.Samozřejmě tam musýš mít to modré kolečko na zahákování.
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

jinak nevim esi to sem nekdo psal ale vsimli ste si jak se lara rozplýva kdyz stoji pred nejakou vodou? :)

btw muzetemi nekdo poradit kde najdu tu treti soucastku u toho vodopadu? nasel sem jenom dve a pak nic :\
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

jo,můžeme :) když máš ty dvě tak na začátku lvlu vylezeš po tom žebříku a obě je dáš tam kam patří a pomocí nich se dostaneš až na takovou plošinku odkud můžeš přeskočit zachytit se,pak skočit na lano a dál už to najdeš :) prostě až budeš uplně nahoře tak se rozhlíní a dostaň se k tomu lanu
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Takto ma vypadat kazda nova hra, na pohlad uplne prijatelna, na narocnost hw velmi prekvapujuca. :wink:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jj taky sem se divil ze s mojim ne moc highend zelezem se to hejbe plynule v 2048x1536@4xAA :) , je to proste perfektne optimalizovany...
naposled se to nekomu takhle povedlo snad jen u HL2 :roll:
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

na x1450 to ide na full pri 1280x800 síce bez AA ale je to pekné, dobre sa to hrá...
takto to má byť...
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

boze ten tyranosaur je jebnutej 15 minut do nej strilet fakt me to nebavilo :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jeste rekni, ze si do nej strilel pistolkama :lol: (ja brokarnou, cca 2min a byl dole :) )
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

jo pistolkama no :D shotgun sem nikde nenasel :D
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

pistolkama a za 4 min byl dole musi se to umet a muzete mi poradit... nasel jsem uz tri cihly do ty sochy toho reka na M....... ale nejdou tam dat nevite nekdo....?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já taky pistolkama,byl na zemi za chvilku...shift s šipka do strany(jako ten zesílený útok) udělal své :)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

no mne se bugnul ve skale takze sem stal, snidal a strilel :lol:
reifik
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od reifik »

Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

boze to se tak blbe cte ten navod :roll:
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Lamac píše:pistolkama a za 4 min byl dole musi se to umet a muzete mi poradit... nasel jsem uz tri cihly do ty sochy toho reka na M....... ale nejdou tam dat nevite nekdo....?
Musí se mu dát do ruky a změní se ve zlaté, jsem nad tím přemýšlel kdo ví jak dlouho :)
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Prave som zacal hrat Tomb Raidera neviete niekto ako sa vypnu tie napovedy? :sad: Kazi mi to zazitok z hry , u stareho TR ziadne napovedy neboli mozno aj preto niektori maju nazor ze nova hra nesiaha tej starej atmosferou po kotniky, vypol som v menu Hint Icons ale stale su tam napovedy s ovladanim
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“