Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- Maxtor
- Začátečník

-
..no ja samozrejme netvrdim ze to tak bude, ale teaser napovida tomu, ze co se tyce techniky, nebude to fallout prostredi, ale smetistni moda ala Mad Max.. toho se bojim.. samozrejme je predcasne cokoli vycitat..
..ale jinak souhlasim se Zombem.. proste Fallout neni hra, ktera by byla zalozena na modech apod.. komunitu sice ma, ale ne takovou aby se delaly pokusy s modama.. nelze srovnavat s TES.. a uz vubec ne z pohledu autorstvi Bethesdy.. prave to je totiz tim problemem.. je samozrejme predcasne cokoli rikat, ale ja to citim tak, ze podle toho teaseru Bethesda moc nepochopila Fallout svet.. nevim.. ale proste takovahle posvarovana prisera do Falloutu opravdu nepatri.. jinak samozrejme neresit.. uvidime..
..ale jinak souhlasim se Zombem.. proste Fallout neni hra, ktera by byla zalozena na modech apod.. komunitu sice ma, ale ne takovou aby se delaly pokusy s modama.. nelze srovnavat s TES.. a uz vubec ne z pohledu autorstvi Bethesdy.. prave to je totiz tim problemem.. je samozrejme predcasne cokoli rikat, ale ja to citim tak, ze podle toho teaseru Bethesda moc nepochopila Fallout svet.. nevim.. ale proste takovahle posvarovana prisera do Falloutu opravdu nepatri.. jinak samozrejme neresit.. uvidime..
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Můj názor je, že jste dost mimo
.Fallout má komunitu snad ještě větší než TES, stačí se podívat na ofic. fóra - za pár měsíců od otevření Fallout fór je tam stejně příspěvků jako v Oblivion sekci, která funguje pár let.A co se týče pluginů - nikdo vás nenutí je používat, ale pokud se někomu nelíbí vzhled Power Armoru, tak fakt není nic lehčího než si nahrát novej model.Mě osobně se teda PA v teaseru líbí, nemám s tim problém...a Fallout atmosféra v tom je, žádnej Mad Max.
Ten je taky extrémně over-rated, jednička byla kopec nudy, dvojka jakž takž ušla (ale úplně něco jinýho - horšího - než Fallout) a trojka..škoda mluvit.
Já v teaseru všechny Fallout propriety který jsem chtěl vidět viděl - VaultBoye, 50's atmosféra, Ink Spots...a slyšet po těch letech Rona Perlmana říkat War, war never changes, je po těch letech...nádherné
.
Ten je taky extrémně over-rated, jednička byla kopec nudy, dvojka jakž takž ušla (ale úplně něco jinýho - horšího - než Fallout) a trojka..škoda mluvit.
Já v teaseru všechny Fallout propriety který jsem chtěl vidět viděl - VaultBoye, 50's atmosféra, Ink Spots...a slyšet po těch letech Rona Perlmana říkat War, war never changes, je po těch letech...nádherné
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to bude supa verim ze bude,fallout2 me krute bavil,fallout tactics uz bylo neco jineho ale taky hodne zabavneho,jsem zvedavy na noveho!trailer super
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdal sa ti snad Oblivion nejaky tazko cenzurovany?? Povodne mali byt v hre aj take veci ako usekavanie koncatin,vnutornosti.. a dalej nemusim asi hovorit ale kazdy uzna za pravdu zeby to zbytocne zvysilo narocnost a mohlo by to posobit hnusne nehovoriac o vytvarani zvlast vnutornosti pre kazdu potvoru a rasuBehemot píše:já myslím že to všechny fanoušky Falloutů zklame, Bethesdě jde jen o prachy, takže to bude pro dětičky, málo akloholu, žádný pořádný násilí,drogy ani sex, bůhvíkolik prvků z TES tam nacpou...prostě to nebude ono, to se vsaďte
A co take by tam nacpali z TES??
Bethesda nieje EA ... myslis ze maju nudzu o prachy??
Keby im islo len o prachy nevytvorili by take hry ake vytvorili.
Pozri sa na Gothic 3, vysiel predcasne a k technickej vyspelosti Oblivionu mu toho chyba hoooodne. Bethesda ma volnu ruku, a uz podla teaseru (davam za pravdu ze az nato brnenie aj ked mne neprislo nijak divne ale iba zmenene) chce zachovat povodnu atmosferu.
Tvorcovia hry sa na svojich forach bavia s fanusikmi a urcite vsetko podstatne zvazuju, to ze niekto bude nadavat na miernu zmenu prostredia alebo vzhladu veci mi pride ako idiotizmus, ked sa v hre nemeni nic ale iba mierne obsah viz EA hry tak sa nato nadava, pokial sa vzkriesi stara legenda a upravia sa nejake veci aby to nebol remake ale aby sa seria dalej niekam plynulo vyvijala vsetci nato tiez nadavaju... (ale EA nemam rad
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
to říkají oni (propagandistický kecy)...sleduj madbrahmínu...tam jsou neustále nějaký rozhovora atd.MichiGen píše:...
dycky tam něco nakecají a pak to žehlí, ale ikdyby tam dali jen třetinu z toho co melou tak to prostě nebude ono, bude to jen náhražka
veď pravej Fallout je jen od Briana Farga, Tima Caina a dalších z BIS
- kotas
- Středně pokročilý

PŘESNĚ TAK!!Behemot píše:pravej Fallout je jen od Briana Farga, Tima Caina a dalších z BIS
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- bukva
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 2729&r=top

konec jedné legendy
Hra poběží v reálném čase (čili už ne na tahy)
konec jedné legendy
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SNowie
- Začátečník

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
..no a uz to pomalu vsechno vyliza najevo.. aneb presne jak jsem rikal, a bylo mi za to nadavano.. 
..podle me si Bethesda proste neuvedomuje do ceho jde.. vidim to jako uplne novou gamesu zalozenou na nametu Falloutu.. tim ale samozrejme nemyslim, ze to bude spatny.. proste to jen nebude dalsi Fallout..
..podle me si Bethesda proste neuvedomuje do ceho jde.. vidim to jako uplne novou gamesu zalozenou na nametu Falloutu.. tim ale samozrejme nemyslim, ze to bude spatny.. proste to jen nebude dalsi Fallout..
- Mrtvola
- Začátečník

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně, nechápu tu negativitu...Fallouty miluju, před tejdnem jsem znova dohrál dvojku (po jedenáctý), ale na trojku se těšim jak sviň.Že to neni čistej turnbased? NO A CO? konečně nebudu muset kvůli každý kryse zapínat TB...ale zase na druhou stranu, pokud budu chtít, tak to můžu pauznout a střelit jí do koulí...to je ideální kompromis.Že je to 3D? super! konečně si budu moci prozkoumat post-apo svět jako bych tam doopravdy byl...zkrátka, souboje a perspektiva je mi ukradená, a spíš mi takhle vyhovuje, než hrát znova dvojku s novým příběhem.Teď ještě aby vychytali příběh, dialogy, to že hráč opravdu ovlivní svět kolem něj, nejednoznačný morální volby....maj toho dost, ale podle toho článku (četli jste ho vůbec?) to vypadá zatraceně slibně.A jsem rád, že mám ušetřený starosti s upgradováním kompu - to co mám teď mi do vydání FO3 vydrží, protože mě žádný jiný hry nezajímaj, a až FO3 vyjde, tak naběhnu do obchodu a vezmu ho útokem : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tiez nechapem tu negativitu... Bethesda uz mnohokrat ukazala ze vie robit fantasticke hry (aj ked vsetkych nepresvedcila) to ze to bude na upravenom Oblivion engine a 3D moze atmosfere iba prispiet.Velky generacny skok si ziada aj velky skok v hre, coby ste hovorili keby vysiel Fallout 3 v grafike Fallout 2?? Ze je to super?? Potom by bola kazda hra od EA super, omielanie toho isteho materialu , ale predava sa im to 
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak nevim hra to mozna bude dobra ale podle toho co sem zatim slysel to nebude mit s falloutem nic moc spolecnyho proste vynechat nebo spis zmrzacit jeden z nejlepsich prvku starych falloutu jako jsou souboje na tahy nemluve o prevedeni hry do 1st/3rd person to je fakt spatny. Puvodni fallout mel svoje kouzlo prave z velke casti diky izometrickymu pohledu. Pokud to chapu spravne tak sice tam bude neco jako akcni body ale budou slouzit jenom jako nejakej bullet time ci co
Nekdy mi pripada ze kdyz delaj pokracovani nejake starsi rpg (nejen rgp) hry tak s puvodniho konceptu vysoupnou naschval ty nejlepsi herni mechanismy (hlavne aby hra nebyla moc slozita) zlepsi grafiku a vydaji novou hru.Ono kdyz to dobre vypada tak se to zrejme taky dobre prodava vsak jde jenom o penize ze
Nekdy mi pripada ze kdyz delaj pokracovani nejake starsi rpg (nejen rgp) hry tak s puvodniho konceptu vysoupnou naschval ty nejlepsi herni mechanismy (hlavne aby hra nebyla moc slozita) zlepsi grafiku a vydaji novou hru.Ono kdyz to dobre vypada tak se to zrejme taky dobre prodava vsak jde jenom o penize ze
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- Ausgezeichen
- Nováček

Tak vonku su prve scany: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=22750
CPU: AMD Athlon 64 3200+ (ClawHammer) | RAM: Apacer DDR-400, 2x512MB CL 2,5 | Board: K8T Neo - FIS2R
GPU: MSI GeForce 6600GT | HDD1: SeaGate ST380817 80GB | HDD2: Maxtor 6 Y160M0 160GB
PwrSpl: Enermax EG365AX-VE(G) 350W |DVD1: LG 4167B | DVD2: LG 4163B
Mouse: Logitech MX900 | Keyboard: Chicony | LCD 19" LCD AG Neovo F-419S 1280x1024
GPU: MSI GeForce 6600GT | HDD1: SeaGate ST380817 80GB | HDD2: Maxtor 6 Y160M0 160GB
PwrSpl: Enermax EG365AX-VE(G) 350W |DVD1: LG 4167B | DVD2: LG 4163B
Mouse: Logitech MX900 | Keyboard: Chicony | LCD 19" LCD AG Neovo F-419S 1280x1024