Dragon Age: Origins
Moderátor: Baneshee
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...
Rad to hram poriadne
, preco by som to nezastavil ked mozem? bez pauzovania kym zvoli hrac nejaku dalsiu akciu tak strati cenny cas, napr bez pauzy by som nespravil 4 kuzla zakial bol Loghain zmrazeny kym by rozmrzol ale len 3, zakial by som si to rozmyslel a stlacil prislusne kuzlo, to nie je sranie sa to sa tak proste hra. Ak to budem hrat niekedy na hard / nightmare tak to inak nepojde, na easy to ani pauzovat nemusis, tam ti to pobju aj sami.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak, lepší je to pauzovat, i když to třeba není třeba, já měl s morrigan hold person a zkombinoval to tak, že se mě ani jednou nedotkl, ale vyhrát to třeba s alistairem, to je fuška.
- kakao
- Začátečník

Je špatný že jsem zabil Wynne?Ona mi bránila v tom abych zabil nějaký potvory,tak jsem ji musel sundat :X
- Frostys
- Začátečník

-
Ani ne. Jen teď budeš muset udělat healera asi z Morrigan.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- barco
- Středně pokročilý

Má tu niekto českú verziu ? Rozmýšlam o kúpe, idem cez sviatky do Prahy a čo som pozeral, tak v kamenných obchodoch je iba tá - Dragon Age: Prameny. Ako je to s kvalitou prekladu ? Dajú sa vybrať aj iné jazyky ?
.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je tam čeština a angličtina na výběr, kvalita je nadprůměrná, moc kiksů v překladů tam není.
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nič sa nedeje, no ona ti bránila zabiť tie deti hlavnekakao píše:Je špatný že jsem zabil Wynne?Ona mi bránila v tom abych zabil nějaký potvory,tak jsem ji musel sundat :X
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- kakao
- Začátečník

jo,toho fakana...toho jsem zabil nerad,ale byla to nejrychlejší cesta
btw. hraju to už asi 20 hodin a ještě jsem se nedostal ani k té urně pro Arla Eamona.Vždycky někam jedu a pak se objeví obrovskej quest,nad kterým strávím pár hodin...naposled u trpajzlíků Anvil of void
btw. hraju to už asi 20 hodin a ještě jsem se nedostal ani k té urně pro Arla Eamona.Vždycky někam jedu a pak se objeví obrovskej quest,nad kterým strávím pár hodin...naposled u trpajzlíků Anvil of void
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je soucast hlavniho questu.Sou tam 4 questy-pomoct trpaslikum, magum, elfum a arlovi.Az to splnis si skoro na konci hry.
BTW vyplati se za lotra duelistu pro boj na blizko davat body do sily?
Jinak hraju s patchem 1.02 na hard + vsechny DLC a pride mi to moc lehky.S patchem 1.01 sem mel problemy i na normal....
BTW vyplati se za lotra duelistu pro boj na blizko davat body do sily?
Jinak hraju s patchem 1.02 na hard + vsechny DLC a pride mi to moc lehky.S patchem 1.01 sem mel problemy i na normal....
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dohrane
, pribeh hoc jednoduchy a trochu vykradacka LOTR a Witcher si ma ziskal najma kvoli vsetkym sympatickym postavam ktore mal hrac v parte, jedina postava co mi sympaticka moc nebola bol Zevran.
Dufam, ze sa coskoro dockame nejakeho masivneho datadisku, napr. Quannarijskeho ostrovu alebo podobne, tiez by ma zaujimalo co sa stalo s Morrigan, verim ze sa s tou postavou este stretneme.
BTW teraz som si vsimol potom ako skoncili titulky a dal som pokracovat hru, v tom sale na konci ked date rozhovorom so Stenom, je tam easter egg na hru Portal.
Sten : "Where is the cake? I was told there would be cake! Cake is a lie!"
Hra ma nevtiahla do svojho sveta tak ako Zaklinac, ale som s nou nadmieru spokojny, skvela hudba, prijemna grafika, perfektny dabing a zabavne suboje. Jedine co povazujem za minus je ze nikde uprostred hry sa nedeje nic vyrazne v oblasti deja, iba na zaciatku a na konci, ale aj tak u mna uprimnych 85%, dal by som aj 90 ale bolo by to len z momentalneho nadsenia.
BTW s patchom 1.02 som dal arcidemona na prvy pokus, nikto z partie pri boji nezomrel (Rogue(lotr) + Alistair + Wynne + Morrigan), zaverecnu cast hry som presiel na hard obtiaznosti a nezdalo sa mi to byt tazke, pri dalsom rozohrani zvolim zrejme nightmare, dufam ze v dalsom patchi znizovat obtiaznost nebudu.
Dufam, ze sa coskoro dockame nejakeho masivneho datadisku, napr. Quannarijskeho ostrovu alebo podobne, tiez by ma zaujimalo co sa stalo s Morrigan, verim ze sa s tou postavou este stretneme.
BTW teraz som si vsimol potom ako skoncili titulky a dal som pokracovat hru, v tom sale na konci ked date rozhovorom so Stenom, je tam easter egg na hru Portal.
Sten : "Where is the cake? I was told there would be cake! Cake is a lie!"
Hra ma nevtiahla do svojho sveta tak ako Zaklinac, ale som s nou nadmieru spokojny, skvela hudba, prijemna grafika, perfektny dabing a zabavne suboje. Jedine co povazujem za minus je ze nikde uprostred hry sa nedeje nic vyrazne v oblasti deja, iba na zaciatku a na konci, ale aj tak u mna uprimnych 85%, dal by som aj 90 ale bolo by to len z momentalneho nadsenia.
BTW s patchom 1.02 som dal arcidemona na prvy pokus, nikto z partie pri boji nezomrel (Rogue(lotr) + Alistair + Wynne + Morrigan), zaverecnu cast hry som presiel na hard obtiaznosti a nezdalo sa mi to byt tazke, pri dalsom rozohrani zvolim zrejme nightmare, dufam ze v dalsom patchi znizovat obtiaznost nebudu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- gunik
- Nováček

-
Ja to hraju bez patche za bojovnika, na hard. Ze zacatku jsem musel nektere souboje opakovat nekolikrat a ted (lvl.17) zacinam posledni quest ze 4 hlavnich a je to o dost lehci, takze se mi zda, ze se obtiznost ke konci snizuje (asi je to i mocnejsimi kouzly u magu)...MichiGen píše:BTW s patchom 1.02 som dal arcidemona na prvy pokus, nikto z partie pri boji nezomrel (Rogue(lotr) + Alistair + Wynne + Morrigan), zaverecnu cast hry som presiel na hard obtiaznosti a nezdalo sa mi to byt tazke, pri dalsom rozohrani zvolim zrejme nightmare, dufam ze v dalsom patchi znizovat obtiaznost nebudu.
- durod
- Středně pokročilý

2MichiGen, jak byla tva herni doba?Kolik %?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Herna doba 150h podla hry, ale realne tak okolo 120 parkrat som nechal hru zapnutu a nehral ju takze cas naskakoval, splnene z hry (achievementy) 49%, preskumany svet 94% (neviem co som vynechal, nieco som zrejme prehliadol), teraz hram za zensku postavu Maga.
Ale asi v 2/3 hry som viacmenej zacal kaslat na citanie kodexu, teraz ho pomaly docitavam, to pretiahne hernu dobu o nieco.
Ale asi v 2/3 hry som viacmenej zacal kaslat na citanie kodexu, teraz ho pomaly docitavam, to pretiahne hernu dobu o nieco.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spíš si vem special skill "lethality" a dávej body do cunning...HEAD píše: BTW vyplati se za lotra duelistu pro boj na blizko davat body do sily?
Jinak moc lehké:-O? Takhle těžký RPG jsem dost dlouho nehrál... Je to o dost tužší než Baldur's Gate, o Kotorech už vůbec nemluvim. Trošku jsem si posral postavu a budu muset tahat nějakej respecification mod, ale stejně - abych běžný souboje v dungeonech ani ne s bossy musel opakovat třeba 5x...?
Hlavně se to hraje jinak proto, že se tady hraje na aggro jako v MMOs, s čimž nemám zkušenost a navíc je spousta procesů v pozadí, do kterejch hráč nevidí, dexterity nefunguje tak jak má (viz.google než na to budete reagovat), skilly mají dost vágní popisy atd...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No vyplatí se stáhnout addon
Detailed Tooltips
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=248
Detailed Tooltips
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=248
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
S patchem 1.02 je to silene lehky.Hraju na hard a hru uz vubec napauzuju, protoze to nema ani cenu.Hydr0gen píše:
Jinak moc lehké:-O? Takhle těžký RPG jsem dost dlouho nehrál... Je to o dost tužší než Baldur's Gate, o Kotorech už vůbec nemluvim. Trošku jsem si posral postavu a budu muset tahat nějakej respecification mod, ale stejně - abych běžný souboje v dungeonech ani ne s bossy musel opakovat třeba 5x...?
Hlavně se to hraje jinak proto, že se tady hraje na aggro jako v MMOs, s čimž nemám zkušenost a navíc je spousta procesů v pozadí, do kterejch hráč nevidí, dexterity nefunguje tak jak má (viz.google než na to budete reagovat), skilly mají dost vágní popisy atd...
BTW ten dmg lotra je silene velkej.Davam s kazdou zbrani 70dmg a sekam silene rychle.Nikdo neprezje vic jak 2-3s...Sileny.Na potreti to rozjedu za maga na nigtmare.
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Byl to z mý strany trochu whining and bitching, ale hraju 1.01. a rozjel sem archera rogua, kterýho normálně nehraju a bohužel jsem nevěděl, že ranged je tak underpowered.
Teď po respecu díky Raven a archery modu (linky níže) to vypadá zase v pohodě. Svojí postavu jsem si právě respecoval na dual wield rogua a i Liliana s lukem docela smaží:) (před tim byly obě postavy k prdu...).
Díky za ten link na detailed tooltips, zkuste, pokud máte zájem:
Raven mod:
http://social.bioware.com/project/469/
Better archery mod
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=216
Teď po respecu díky Raven a archery modu (linky níže) to vypadá zase v pohodě. Svojí postavu jsem si právě respecoval na dual wield rogua a i Liliana s lukem docela smaží:) (před tim byly obě postavy k prdu...).
Díky za ten link na detailed tooltips, zkuste, pokud máte zájem:
Raven mod:
http://social.bioware.com/project/469/
Better archery mod
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=216
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten archery mod urcite vyzkousim.Skoda, ze uz sem to skoro 2x dohral
.
Jinak k tem lepsim texturam a memory leakum-S tema lepsima texturama je to sileny.Asi uz po 30min se hra zacne strasne dlouho nacitat pri prechodu mezi lokacema a do hodiny zacne dokonce swapovat kvuli nedostatku ram
.Proste se 4Gb ram zaplnej jak nic a musi se hra vypnout a znova zapnout.
Jinak k tem lepsim texturam a memory leakum-S tema lepsima texturama je to sileny.Asi uz po 30min se hra zacne strasne dlouho nacitat pri prechodu mezi lokacema a do hodiny zacne dokonce swapovat kvuli nedostatku ram
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zoznam roznych skrytych narazok a pod. v hre, proste easter eggs
http://dragonage.wikia.com/wiki/Easter_Eggs
Myslim, ze som tam nevidel v zozname ten so Stenom, aj ked som to vsetko este necital ale len prebehol ocami, tak ma napadlo ze Mabari obcas najde kolac a da ho hracovi, tak ten kolac skusim darovat Stenovi
.
http://dragonage.wikia.com/wiki/Easter_Eggs
Myslim, ze som tam nevidel v zozname ten so Stenom, aj ked som to vsetko este necital ale len prebehol ocami, tak ma napadlo ze Mabari obcas najde kolac a da ho hracovi, tak ten kolac skusim darovat Stenovi
- Frostys
- Začátečník

-
Ctrl+F a Portal = 
Kód: Vybrat vše
If you speak with Sten at the end-game celebration, he mentions he thought there would be cake and that "The cake is a lie." This is a clear reference to the game Portal.CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240