Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Brišo
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od Brišo »

Tak som si tú hru kúpil, a ked dám vyhľadať servery vypíše mi "we could not find any games please try again". ziadny server mi nenájde, chyba je u mna alebo u nich ?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Chyba bude na tvém přijímači. Máš výjimku ve Firewallu?
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

už to ide, ani neviem čím to bolo
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

vydraX píše:Tak včera dobrý úspěch 21 000 skillů za jednu hru,...
Krásný. Já měl nejvíc něco málo přes 10 500.
Jináč s tou návykovostí souhlasim. Si třeba řeknu konec a dalších půl hodiny do toho ještě čumim :). Což se mi třeba u CS nestávalo.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
vydraX
Nováček
Nováček

Příspěvek od vydraX »

Krteq píše:Dobré skóre, tipuju jednou některou ze solidas badges + zlatou hvězdu + něco k tomu :)
No těch ocenění bylo mraky, už ani nevím co všechno, každopádně bylo to povedený skore :)
Obrázek
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

téda jo, vy jste páni hráči, to já přiznám, že po MW2 se adaptuju hodně těžko, se pohybuju zatím jen pod 3000, ale pár taktických úspěchů se mi už podařilo. Ale je sranda sednout do vrtulníku, napsat "need gunner" a vidět jak ke mě ťapají postavičky. Ovládání vrtulníku je příjemně jednoduché, akorát ti snipeři jsou někdy až nechutně přesní :) takhle jsem se nebavil od Battlefieldu Vietnam na LANpárty.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Slezman píše:Ovládání vrtulníku je příjemně jednoduché, ...
Já to doteď neumim ovládat :-D ... :oops: .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No je to fakt nářez, ještě pár dní a stane se ze mě podobná troska jako z některých hráčů MMORPG a nebudu chodit ani ven :mrgreen: Ještě, že si o víkendu od PC odpočnu.

Mimochodem, co takhle se domluvit a sejít se vždy v určitou hodinu na nějakém předem daném serveru? Nadhodil bych už zmiňovanej EAS Public (českej, ale hostovanej u frantíků), dá se využít i public TeamSpeak3 server.

@Sir_-_Death: Vrtulníky ovládej na klávesnici, myší je to sebevražda :lol:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

u mě připadaj všední dny ráno 7-9 a odpoledne cca 17-19 :)
2Krteq: imho jsem ti posilal request..nevisim ti tam?
Sir_-_Death píše:
Slezman píše:Ovládání vrtulníku je příjemně jednoduché, ...
Já to doteď neumim ovládat :-D ... :oops: .
no díky zkušenostem z BF:Vietnam jsem nebyl až tak v šoku :) Blběji se mi ovládá ten bezpilotní šmejd, navíc mě vždycky někdo krouhne nožíkem u té bedny :D
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mě se ten "bezpilotní šmejd" ovládal 100x líp než normální vrtulník :D
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Slezman píše:...imho jsem ti posilal request..nevisim ti tam?...
Člověče nevisíš :( Rozesílal jsem requesty všem, co do tohohle vlákna napsali nick a neakceptoval ani jeden. Podle toho jaký má EA problémy se serverama, je tohle prkotina.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Je tam systém hodnocení a odměn ve formě zbraní a odznaků jako v BF 2 ?

...
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jop
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Krteq píše:... ještě pár dní a stane se ze mě podobná troska jako z některých hráčů MMORPG ...Mimochodem, co takhle se domluvit a sejít se vždy v určitou hodinu na nějakém předem daném serveru? ...@Sir_-_Death: Vrtulníky ovládej na klávesnici, myší je to sebevražda :lol:
Já taky chodim od půl jedenáctý spát :lol: .
Srázek bych dal, akorát zvukovka mi nechce rozběhat mikrofon.
Klávesnici zkusim, páč je to fakt tragédie.
Taky jsem ti posílal request, nic a od tebe mi žádnej taky nepřišel. Akorát se Slezmanem proběhlo úspěšný spojení :).
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra je porad mega zabugovana nebo nevim co tam s tema serverama vyvadej.Treba mi to jen tak spadne na plochu a nebo me to pravidelne odpojuje treba po hodine hrani ze serveru s hlaskou bud failed to connect to EA try again later a nebo connection to server lost..To me fakt neuveritelne sere.Navic nejdou pridat servery do favorites!!!!
Hruza hruza hruza... :evil: :angry2:
Jinak uz sem na 20 urovni a jasne nejlepsi zbran je prakvapive M16.
Jinak zkousel sem fps a v 1920x1080 vse na max + 4xAA 16af a na pretaktovany 5850 900/4800 to dava 40-50fps.Kdyz dam vse na low mam 80-110fps.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak to já si zase trochu pohrál s nastavením jasu a kontrastu.....Já myslím,že to vypadá k světu...

http://img693.imageshack.us/img693/5651 ... 021414.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/4550 ... 021532.jpg
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

HEAD píše:Navic nejdou pridat servery do favorites!!!!
:? Cože, zrovna včera jsem si 2 bez jediného problému přidal.
HEAD píše:Jinak uz sem na 20 urovni a jasne nejlepsi zbran je prakvapive M16.
S tím nesouhlasím. Záleží na tom, jaký "povolání/třídu" hraješ. Já se třeba specialuzuju na medica (zvyk z Wolfensteina: Enemy Territory) a nejvíc mi asi sedí M60 s reflect sight (red dot) a Marksman LMG training perkem.
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od raym0n »

Krteq píše:
HEAD píše:Navic nejdou pridat servery do favorites!!!!
:? Cože, zrovna včera jsem si 2 bez jediného problému přidal.
HEAD píše:Jinak uz sem na 20 urovni a jasne nejlepsi zbran je prakvapive M16.
S tím nesouhlasím. Záleží na tom, jaký "povolání/třídu" hraješ. Já se třeba specialuzuju na medica (zvyk z Wolfensteina: Enemy Territory) a nejvíc mi asi sedí M60 s reflect sight (red dot) a Marksman LMG training perkem.
OMG tam jsou zase perky?.. :x
ach jo, uz ani nevim, kdy se mi zase nejaky FPS bude libit jako prvni dil Call of Duty
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Krteq píše: Cože, zrovna včera jsem si 2 bez jediného problému přidal.
Dalsi dukaz zabugovanosti.Klepnu na add to favorites a proste se to sekne na waiting.Muzu klidne cekat celej den a proste mi to tam ten server neprida.
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

da sa to hrat asi len cez steam co? kolko to stoji? :D tato hra vyzera bajovo v MP a uz neni co doma hrat tak zhanam nieco nove
"Real power can't be given. It must be taken."
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“