posunul jsem se z stock IS-4 na full IS-4 + IS-7 (9 na 10)
z SU-100 na ISU-152 (6 na
z Tigera na full Tiger II (7 na
za 20 dnu hrani
Moderátor: Baneshee

Tak Pattona sem si poctivě vyhrál bez jakýchkoliv zakoupených zlaťáků, což znamená že jsem na jeho získání odehrál přes 2tisíce her, takže naučené to mám až, až. Ono taky záleží na tom v jakou hodiny hráváš. Já hrávám až v nočním čase, kdy je k dispozici méně hráčů, takže týmy jsou často hodně nevyvážené. V každém případě to nemění nic na tom, že na konci hry mají arty na svědomí často více než polovinu ze všech zničených tanků, pákrát se i stalo že arty měli na svědomí komplet všechny zničené. Přijde mě to prostě nefér, když někdo schovaný v keři u své základny, může lupkat jeden tank za druhým na opačné straně mapy.vendo007 píše:no neviem ja mam e50 co je velmi podobny tank pattonovi a je s tym velka zabava hrat, nikdy nemam problemy vyhybat sa artynam, staci sa len naucit hrat

Leda ze by ti prislo 219 jako inferior to 203, to by pak byly veci.The 100 mm gun fired BR-412 series full-calibre APHE ammunition which had inferior penetration capability compared to similar ammunition fired by 88 mm KwK 43 on the Tiger II

1. Jo a proto dame T-54 delo co nikdy nemela a Tiger 1 nechame chcipat protoze v WW2 se hralo na 6km kde excelovaly ale bohuzel tady 6km nemamer1pper píše: 1. wot si NEHRAJE na REALNY simulator
2. Hra mi prijde balancnuta docela dobre (az na arty)
3. Zbrane ve skutecnosti nemaji dmg..
4. (a pochybuju ze se T9 medium po kterym bude kazdej hned strilet hned jak ho uvidi bude zahazovat s t6 za jejiz zniceni ani nedostane poradne zaplaceno)
keistown píše:Nejde ani tak o historii ale o balancnutou hru
r1pper píše:wot si NEHRAJE na REALNY simulator
keistown píše:je to takhle
r1pper píše:nee ty nemas pravdu ... je to takhle