Assassin's Creed
Moderátor: Baneshee
- tom01
- Mírně pokročilý

V posledních fázích hry jsem docela dost používal "skupinky chlapíků" které mi pomáhaly za osvobození nějakého obyvatele..Před vraždou jsem na sebe nalákal větší počet vojáků, doběhl ke skupince a pak jsem jen obcházel vojáky co se s nima tahaly a řezal je
Dvakrát-třikrát a blízké okolí bylo čisté...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Thellwin
- Administrátor

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
U mna to bol ten posledny, treba najst toho praveho.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Thellwin
- Administrátor

- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ChrastyII
- Začátečník

- ChrastyII
- Začátečník

- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takze jsem to taktez pred chvili dohral. mam z toho rozpoluplne pocity. ten konec jsem jaksi nepochopil... docela me to nastvalo...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No pro mě byl nejtěžší ten boj na konci, jak tam je asi 6 těch UBER templářů, a pak ten Robertek...na ty templáře nefungoval skoro vůbec counter-attack, takže jsem musel párkrát běhat dokola jak hovado abych se doléčil.Prostě špatnej design..on ten konec celkově má dost shit design, jenom kosit haldy vojáků, přičemž hrajem za Assasina ? pche.
Co se příběhu týče, doporučuju zagooglit, někde byl o něm zajímavej článek.
Co se příběhu týče, doporučuju zagooglit, někde byl o něm zajímavej článek.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- tom01
- Mírně pokročilý

Jo, taky mě něco takovýho napadlo, čekal jsem že konec bude pojat jinak, trochu v duchu "těžká poslední nenápadná vražda", ale ne mlácení se s hordama nepřátel..škodaPaul píše:on ten konec celkově má dost shit design, jenom kosit haldy vojáků, přičemž hrajem za Assasina ? pche.
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Thellwin
- Administrátor

Malá otázka - jak poznám, že jsem to dohrál ? Mám za sebou "Roberta" i Roberta, vrátil jsem se zpátky do té domovské pevnosti, kde jsem si zašpásoval a Al Mualymem (Mualimem ?) a nakonec jsem se obejvil v laboratoři, kde nějakej hlas řekl, aby mě zabili a pak se do toho vmotala ta ženská a jakože ještě ne. Oba pak odešli a já nevím co dál, nic není interaktivní a chodím tam jak vocas s tím, že nevím co mám dělat.
Goldnoob team proud member!
- pilarius
- Začátečník

Zapni Eagle Vision, dojdi do pokojíčku a tam se s tím taky podívej. Můžeš se dostat i do počítačů a číst si e-maily a také můžeš do konferenční místnosti. Můžeš zpátky do Anymu a zopakovat si nějakou vraždu nebo se podívat na posbírané bonusy. Luštění těch šifer je poměrně zábavné, ale jsou dost těžké. Závěrečné titulky myslím probíhají po prohlédnutí si pokojíčku Eagle vizí.
- Thellwin
- Administrátor

Dík, bylo to ono, takže dohráno.
Abych to nějak zhodnotil, tak ke konci už mě to tolik nebavilo, jak už jsem psal. Taky si myslím, že ten konec mohli vývojáři udělat lépe, tohle mi přišlo, když to řeknu mírně, dost divný. Ty boje nakonci mi ale narozdíl od reakcí výše přišly dost lehké, v podstatě stačilo držet jedno talčítko myši a v pravý okamžik mačkat druhé. Nezabili mě ani jednou, včetně Roberta. Akorá Al Mualim dělal problémy, takže jsem tam jak debil obíhal schodiště a čekal až se mi doplní zdraví.
Po delším váhání bych tomu dal takových slabých 8/10, přece jenom jsem to dohrál a to se mi u moc her nestalo, takže zas tak špatný to snad nebylo, ale potenciál to mělo větší, než to, co nám bylo nakonec předhozeno
Ale jestli hrát někdy znova bych váhal ... nemůžu si pomoct, ale znovuhratelnost té hry není velká, napodruhé už nemá čím překvapit.
Abych to nějak zhodnotil, tak ke konci už mě to tolik nebavilo, jak už jsem psal. Taky si myslím, že ten konec mohli vývojáři udělat lépe, tohle mi přišlo, když to řeknu mírně, dost divný. Ty boje nakonci mi ale narozdíl od reakcí výše přišly dost lehké, v podstatě stačilo držet jedno talčítko myši a v pravý okamžik mačkat druhé. Nezabili mě ani jednou, včetně Roberta. Akorá Al Mualim dělal problémy, takže jsem tam jak debil obíhal schodiště a čekal až se mi doplní zdraví.
Po delším váhání bych tomu dal takových slabých 8/10, přece jenom jsem to dohrál a to se mi u moc her nestalo, takže zas tak špatný to snad nebylo, ale potenciál to mělo větší, než to, co nám bylo nakonec předhozeno
Ale jestli hrát někdy znova bych váhal ... nemůžu si pomoct, ale znovuhratelnost té hry není velká, napodruhé už nemá čím překvapit.
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Thellwin: Tak já to měl naopak, u robertka a templářů běhat dokolečka, a AlMualima jsem dal na první pokus úplně bezproblému..takže nechápu.Jinak já si stojím za těma 7/10 a znova to hrát nebudu, ale čekal bych, že se autoři poučej a do dvojky zakomponujou taky nějakou hratelnost..
Chang: Sakra, vždyť jsem ti psal PM, ne?Nebo to nechápeš ani z toho?
Chang: Sakra, vždyť jsem ti psal PM, ne?Nebo to nechápeš ani z toho?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- fmx rider
- Začátečník

-
de se vám dostat do všech počítačů?
mě jenom do toho od té baby, de vzít i to pero od doktora co leželo vedle pc té baby, ale když chci jít na jeho komp, tak pořád neplatné heslo ale jde se dostat do další místnosti kde je taky komp, ale do něho se taktéž nedostanu, taky je to tak u vás nebo se do nich dostane, popřípadě jak?
mě jenom do toho od té baby, de vzít i to pero od doktora co leželo vedle pc té baby, ale když chci jít na jeho komp, tak pořád neplatné heslo ale jde se dostat do další místnosti kde je taky komp, ale do něho se taktéž nedostanu, taky je to tak u vás nebo se do nich dostane, popřípadě jak?
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
musis vzit pero profesorovi. me stal zady ke mne, tak jsem k nemu dosel a ukaze ti to, at zmacknes nejakou klavesu...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- pilarius
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

U roberta i u templářů se mi dařil counter attack, takže tam jsem problém neměl, ale právě u Al Mualima se nedařil moc často a dostával jsem spíš já, takže tam jsem měl na férovku problém.Paul píše:Thellwin: Tak já to měl naopak, u robertka a templářů běhat dokolečka, a AlMualima jsem dal na první pokus úplně bezproblému..takže nechápu
Jinak ještě jeden postřeh, kdy mě hra naštvala. V tý poslední lokaci se cesta zpět uzavírala pomocí těch bariér s hláškou o nepřístupné paměti. V jednom boji jsem na její hranici sejmul vojáka, který spadnul za ní a já jsem se za tu bariéru v rámci komba dostal taky a zapíchnul jsem ho. A hra mě následně odměnila hláškou s desynchronizované paměti a smrti. Mít v tu chvíli po ruce Jade Raymond, tak bych jí asi prohodil oknem.
A vlastně ještě něco. Po tom souboji s Robertem, kdy jsem kecal s tím šaškem (už si nepamatuju na jméno) mě pořád někdo vyrušoval, tak jsem taskoval do Woken se ma tam, snad 7x. A po posledním tasku mi hra zatuhla a od té chvíle se odmítala spustit, pomohl až restart PC. Zajímavé je, že předtím během hry jsem přepínal ze hry do OS a zpět snad tisíckrát a vždycky v pohodě. Dost často jsem hru jenom shodil na lištu a pokračoval za pár hodin. Takhle jsem musel opakovat celou tu pokaci znova.