Twe takowy problemy bych chtel mit taky.
já bych vymenil celou desku,nejlepe celej komp i s monitorem a zidli,kobercem,psem,barakem autem atd..
Petr_abc píše:
2. Jak se da zajistit VGA jinak nez pomoci pojistky?
Diky za kazdou radu
No jako 99.9% lidi prisroubuje grafiku k bedne...nevim jak to delas ty,jestli ju tam lepis sekundovym lepidlem nebo necim jinym,ale vetsina lidi to, tak dela.
ta poistka tam ani nemusi byt kedze ti grafiku drzi srobocka ... chcel by som vidiet ako sa ti odtial grafika vysunie ak nemas poistku ale mas skrutku ... neries tu poistku ... a inac Commando sa tu uz riesi ... locknu ti to ... alebo radsej napis svoj problem TU
No jako 99.9% lidi prisroubuje grafiku k bedne...nevim jak to delas ty,jestli ju tam lepis sekundovym lepidlem nebo necim jinym,ale vetsina lidi to, tak dela.
Fakt?
Asi jsi nepochopil dotaz.
mam zlomenou pojistku a normalne si KAZDY uzivatel pojistkou zajisti pohyb VGA. Ale je zlomena. Tak se ptam, jestli mam slepit to co se zlomilo. Tzn. maly ulomeny kousicek a pojistku.
Mno, jinak - pokud ten sroub celou grafiku + chladic a vetrak udrzi a nebude problem, tak fajn.
Ta pojistka tam ale neni pro nic za nic.
Asus Commando, Core2 Duo E6850-3GHz, GEIL 2GB, Asus 8800GTX, THERMALRIGHT HR-03 Plus, Noctua NH-U12F, 3x Noctua NF-S12-1200, 120mm, Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA, SCYTHE KAMA-PANEL SCKMPN-1000-SV, Zdroj Enermax 600W ATX EG701AX-VE/W/SFMA ALL NoiseTaker.
První spuštění mé sestavy s deskou Commando.
Systém mi asi 5 sekund po spuštění nahodí tuto chybovou hlášku, a dál se nespouští...
netušíte někdo co je za problém?
Intel CPU uCode loading error
CPU fan error!
CPU Over Voltage error!
USB Device Over Current Status Detected!!
System wil Shut Down After 15 Seconds
Všechny větráky se točí, včetně větráku pro procesor, ale ani jeden není napojen rovnou na základní desku, ale do regulátoru otáček.
Regulátor je samozřejmě napojen na desku.
na procesoru mám nasazen chladič Noctua NH-U12F - tzn. obrovský pasiv s 12cm ventilátorem.
Ještě bych se zeptal, jak se flashuje BIOS, pokud nemám disketovou mechaniku a systém Windows není nahozen.
Díky za pomoc.
Asus Commando, Core2 Duo E6850-3GHz, GEIL 2GB, Asus 8800GTX, THERMALRIGHT HR-03 Plus, Noctua NH-U12F, 3x Noctua NF-S12-1200, 120mm, Thermaltake Armor Jr. VC3000SWA, SCYTHE KAMA-PANEL SCKMPN-1000-SV, Zdroj Enermax 600W ATX EG701AX-VE/W/SFMA ALL NoiseTaker.
chce to novy BIOS puc si od nekoho CPU nejake P4 a vyzkousej to s tim vypadato ze mas nejaky super stary BIOS ze to pise neco s CPU ja mel neco podobneho s deskou kdyz neznala core2duo prvni verze BIOSU i kdyz ho deska podporovala
medas píše:chce to novy BIOS puc si od nekoho CPU nejake P4 a vyzkousej to s tim vypadato ze mas nejaky super stary BIOS ze to pise neco s CPU ja mel neco podobneho s deskou kdyz neznala core2duo prvni verze BIOSU i kdyz ho deska podporovala
Mno, tak jsem zjistil,ze:
1. Jina moznost nez flashovani biosu pres disketovku neexistuje a pokud bych to zkousel napr. s flash pameti, nikdo to nedoporucuje vzhledem k vyrovnavaci pameti flashdisku.
2. A zrejme Commando nezna CPU E6850. A proto novy bios.
Flashovat pres usb disk se nemusis bat,ale naopak bych rek,ze commando disketovku vubec nepotrebuje da se flashovat i z disku deska bios umi sama najit,dokonce ho i zkontroluje,zda je spravnej a to ze na tebe rve,ze nedetekuje vetrak na cpu je jedine dobre ne?
Chrani ho pred spalenim
Tak novy bios vyresil problemy s CPU.
Zustal vsak jeden problem: USB Device Over Current Status Detected!!
Zjistil jsem, ze kdyz odpojim z desky 5-pinove konektory USB, vedouci z predni casti skrine, problem zmizi. Ale tim se pripravim o zapojeni USB do predni casti skrine ...
Myslim, ze jsem take snad nasel odpoved v anglictine, muzete nekdo prosim rict, v cem je spociva reseni?
I have just finished putting together another PC based around an Asus motherboard and the dreaded error "USB Device Over Current Status Detected" came up. The problem was resolved by detached all USB connections directly attached to the motherboard and re-installing them one by one.
The problem turned out to be a lead coming from an add on multi function bay. It had two USB flying leads, one of which was the standard block with 5 socket holes on one side and four on the other so that it could only be fitted in one way around.
It was the second one that caused the problem though. It came as two separate connectors, one with five sockets holes the other with four. While it was obvious which socket went were, it was no so obvious which way around they should be.
As soon as I turned the sockets on the flying lead around 180 degrees and re-inserted them again, everything worked just fine.
Flashol som bios 1501 a už mi ide pretaktovať C2D E6750 , dovtedy som sa dostal maximálne na 2,56Ghz čiže ani na originálnu frekvenciu a teraz som na 3,00Ghz viac zatial nechcem a prestal sa mi aj chipset prehrievať, takže som spokojný.. Už len zistiť jak sa zapája predné audio na tej originál zvukovke a zistiť prečo sa mi nedarí sprevozniť 5.1 zvuk. Ak zistím napíšem...