Need for Speed: Pro Street
Moderátor: Baneshee
- scream
- Začátečník

- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já používám Camaro SS 1969. Koupil jsem ho asi na 15%, hned co se mi odemklo a vyladil ho na maximum (mám na to prachy, protože je nevyhazuju za chujoviny jako sání na střeše apod.) Teď dávám 1/4 kolem 9s, rekord mám 8.16s. Jak je to s ostatníma autama nevím, jiný jsem nezkoušel. Ale klasika je Supra, Viper, Camaro, Charger, prostě zadokolky.ManchesterUnited píše:jaké auto používáte na drag? já sem vyměnil Cobalta za Chargera, a je to ještě horší, asi sem udělal chybu a měl koupit něo jiného, co byste doporučili? od začátku jsem jezdil dragy jen s Cobaltem SS, a neměl jsem žádnej problém, až teď začal
Ještě nejsem tak daleko, ale tuším že k odemčení těch 4 vedlejších bossů (grip, drift, drag, speed) musíš překonat 10 rekordů na tratích jejich kategorie (když vyhraješ závod tak se ti někdy ukáže "Track Record Broken").mobilier píše:mam udelano 89% ale najednou se mi nechce otevrit dal mam vsechno udelany krome speed king ale nevim jak to udelat aby se to otevreloPo radi nekdo .dik
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- scream
- Začátečník

Ja som zo zaciatku fungoval na subaru impreza....po vytuneni som nemal problem kym neprisiel 1/2mile tam uz som mal slabu max rychlost.ManchesterUnited píše:jaké auto používáte na drag? já sem vyměnil Cobalta za Chargera, a je to ještě horší, asi sem udělal chybu a měl koupit něo jiného, co byste doporučili? od začátku jsem jezdil dragy jen s Cobaltem SS, a neměl jsem žádnej problém, až teď začal
Odporucam kupit ale novu corvetu, nieje tak draha a vyuzijes ju neskor aj na wheelie lebo ma zadny nahod....a ked ju vytunis nieje problem vyhrat cokolvek.
Na speed chalange odporucam nissan skyline... Ovlada sa podla mna asi najlepsie zo vsetkych po vytuneni maximalka kolo 240mph a hlavne ked sa rozmlati co sa ku koncu stava dost casto oprava je o HOOODNE LACNEJSIA .....
Drifty nemam problem vyhravat so starych chargererom a na GRIP som presedlal z RX8 na porsche....
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já sem si koupil dalšího Mustanga, mam teď 2, drag jezdim s Ford Mustang Shelby GT500, ale pořád to jezdí pomalu a prohrávam dragy, ale zase vyhrávam zbytek a stačí mi k výhře v závodnim dnu jen body z ostatních, teď už půjdu na Krále GripuHarry® píše:Já používám Camaro SS 1969. Koupil jsem ho asi na 15%, hned co se mi odemklo a vyladil ho na maximum (mám na to prachy, protože je nevyhazuju za chujoviny jako sání na střeše apod.) Teď dávám 1/4 kolem 9s, rekord mám 8.16s. Jak je to s ostatníma autama nevím, jiný jsem nezkoušel. Ale klasika je Supra, Viper, Camaro, Charger, prostě zadokolky.
to auto co píše asi taky koupim, peníze mam, taky nekupuju zbytečnosti, jen věci které něco přidají, sání na středě nedává nic tak je mi to k ničemu, spousty aut už jsem prodal, a kupoval jen auta pro drag
mam celkem asi 5 aut, vyhrané Pontiac GTO sem prodal, místo něho používam Mustanga ´06, a Cobalta sem taky prodal, na drag byl super, ale pak začínal prohrávat, tak jsem ho prodal
na Grip mam Mitsubishi Lancer EVOLUTION X, na Drag teď s Mustang Shelby GT500, náhradní mam Nissan 350Z, Drift Mustang ´06
asi vyměním Evo X za Skyline, když jsem proti němu hrál nějaké závody, už mě skoro porážel, ale vždy sem mu ujel, ale asi chyvíli vydržim a uvidim jak na tom budu později, teď mam cca 110k, tak si je zatim budu šetřit a koupim za to radši Camaro SS 1969, pak uvidim jak na tom budu s Dragem
jak tady psal, myslim Sentenced, tak v těch vysokých rychlostí (myslim, že konkrétně psal o Dragu) už to auto lítá, párkrát se mi už stalo, že sem před koncem špatně najel, najel na kopeček a už letěl a dával žeton celkové opravy
maximálku mam 334km/h s Evo X a myslim, že je to asi pro toto auto maximum, ale vyhrávam s nim vše kde jedu, tak si ho zatím nechám
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak me první vec na NFS totalne vytočila a to .... moje neschopnost
Nejsem schopnej v tech postupnych zavodech s tim nejvetším Kingem všech Kingů ho porazit v jednom driftu. Jindy, když mi neco nešlo, tak jsem proste zabral jinde, ale tady je nutny vyhrat vše a ja tam tech 3000 bodů proste nenasmolim, hrůza. Včera jsem to jel lamersky 20x....
Jinak když má človek totalne vymakany auto na drag - jak už tu bylo psano - tak opravdu stačí v ty rychlosti malinko pohnout řízením, auto se nejak rozkejve a totalne se rozseká všude okolo
Aspon, že to v ty chvili aspon tak dobre vypadá, pač virtualní peneženka trpí.
Jinak když má človek totalne vymakany auto na drag - jak už tu bylo psano - tak opravdu stačí v ty rychlosti malinko pohnout řízením, auto se nejak rozkejve a totalne se rozseká všude okolo
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- KamonCZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně dal taky pěkně zabrat ale udělal jsem ho tou RX7 jak vyhraješ u drift kinga.
CPU: AMD PhenomII X4 960T - Zalman CNPS9700 LED, MB: Gigabyte MA790X-UD3P, Ram: 2 x 2GB Kingston HyperX 1060 MHz, VGA: Saphhire HD5750 1024MB, HDD: OCZ Agility 30GB system, Seagate 80GB, DVD: ASUS DRW-2014L1T, POWER: Enermax Liberty 400, MONITOR: LCD Samsung 940BW 19" widescreen
- mobilier
- Nováček

- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mobilier: Už jsem ti na to odpovídal o několik postů výše. Musíš překonat rekord na tratích dané kategorie. Tedy u Driftu 10 tratí na drifty, u Gripu 10 tratí na grip (a ty podobný), u Dragu 10 na drag a u Speedu 10 tratí Speed Challange nebo Top Speed. Když se ti podaří překonat rekord nějaký tratě, napíše ti to Track Record Broken. 
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- mobilier
- Nováček

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem to otestoval , hral jsem vsechny predesle dily , je to docela zajimave spestreni takhle blbnout po okruzich
, prvni dojmy jsou kladne , po graficke strance je to velmi pekne , OST je supr , jen hraje dost potichu..budu muset zesilit , rizeni aut se me zda dobre vyvazene , a destrukce aut parada
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podla mna su tie destrukcie uplne o nicom, hral som iba demo, lisi sa nejak od plnej verzie? odlietavajuce plechy z auta ktore sa 10x pretoci po streche bez jedineho pomackania karoserie ma nejak neuspokojuju...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- scream
- Začátečník

Sentenced píše:Tak me první vec na NFS totalne vytočila a to .... moje neschopnostNejsem schopnej v tech postupnych zavodech s tim nejvetším Kingem všech Kingů ho porazit v jednom driftu. Jindy, když mi neco nešlo, tak jsem proste zabral jinde, ale tady je nutny vyhrat vše a ja tam tech 3000 bodů proste nenasmolim, hrůza. Včera jsem to jel lamersky 20x....
Tiez neviem dat ten drift ja tam horko tazko vypotim 2000bodov a panko dava v pohode cez 3000....
K destrukcii asi tolko...nieje uspokojujuca ale je uplne dostacujuca, ono pri jemnych narazoch pri zavodoch je fakt vidno ze sa to auto rozpadava....horsie to je ked ho rosypes na totalku pretocis na strechu atd. vtedy to je az vtipne, to je pravda. Vadia mi na tej destrukcii 2 veci:
1. Ked odpadne zadny naraznik, vyfuk ostane drzat vo vzduchu
2. Ked pretocim auto na strechu tak nepraskne ani jedno sklo o deformacii strechy nehovoriac
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- Hoonzooid
- Začátečník

Tak já jsem na 31%... A poprvý se tu objevil závod drag po zadním kole... No, hrál sem to asi 20x a prostě ne a ne to auto zvednout!! Neví někdo jak na to?? btw. mám BMW M3 E46 (768 koní), pohon na zadní a nic!!! 
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- scream
- Začátečník

- expLorer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
inak nerozumiem preco to spravili tak ze nakoniec pri tuningu je bmw m3 e46 vykonnejsia ako e92.. na e92 v skutocnosti musi byt vacsi potencial na upravu motoru a teda vykonu, tak to som nepochopil..
a ete ma napada otazka kolko koni ste maximalne s nimi dosiahli pri tuningu na gripu ? a ete dragu ?
a ete ma napada otazka kolko koni ste maximalne s nimi dosiahli pri tuningu na gripu ? a ete dragu ?
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mel EVO X, vse na stage 3, asi 960koni nebo nak tak, nahon na zadni a nikdy se mi to nepodarilo... pak sem koupil Chavelle SS nebo jak se to pise, vytunil a slo to hned... Tedka s ni neprohraju zadnou ctvrt mily... proste parada... Ameriky sou na Drag idealni, ale jezdit s nima treba okruhy je silenost...Hoonzooid píše:mám BMW M3 E46 (768 koní), pohon na zadní a nic!!!
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale Evo X je čtyřkolka! Alespoň v reálu, nejsem si jistej jak to udělali ve hře, ale mám pocit že tam taky. Tu na zadní těžko postavíš. Jinak jsem někde na zahraničním foru četl, že kdy chceš stavět auta na zadní na dragu, že je lepší použít podvozek jen lvl2, s lvl3 je to prý těžší. Zatím jsem to nezkoušel.
- Hoonzooid
- Začátečník

jj, taky asi zkusim koupit nějakou Ameriku, to by mohlo fachat... Jinak na normální Drag mám Lamborghini Murcielago LP640 (862 koní).... Nádhernej zvuk, úplně sem se do toho auta zamiloval 
Jinak to BMW sem měl na Stage 3.... no neva, ta Amerika vypadá slibně
Díky
Jinak to BMW sem měl na Stage 3.... no neva, ta Amerika vypadá slibně
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- montana
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce takzvane Totaled destrukce, tak ta je slaba. Ale jinak pri normalnich Grip zavodech se na to kouka moc pekne. Z auta pri mensich narazech neodpadavaji vsechny soucastky jako ve FO2, ale postupne se lehce deformuje karoserie, vysypava se sklo a zrcatka vysi na dratkuMichiGen píše:Podla mna su tie destrukcie uplne o nicom, hral som iba demo, lisi sa nejak od plnej verzie? odlietavajuce plechy z auta ktore sa 10x pretoci po streche bez jedineho pomackania karoserie ma nejak neuspokojuju...
Na demo se nespolehej, plna je uplne o nicem jinym. Sice spoustu lidi odradi uvodni Nissan 240, kterej je hodne tuhej, takze zacnou nadavat na strasny ovladani a prestanou hrat, ale hned jak si po dvou trech Race days koupis neco jineho (v mem pripade Eclipse) tak zacna ta prava sranda
http://www.kulturakriplu.net
Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Osobne uz jezdim ten zavod po zadních na plnych 400m
Neni to tak tezky, stačí pouzivat v pravou chvili ten NOS a mít to auto nabušeny. (Drag a tohle jezdim jen mustangem).
Dnes jsem konečne zmastil toho drift kinga, nesnašim drift a vse okolo, ale musel jsem to dojet, bylo to peklo a nervy, ale porad me čeká ten nejvetší king a zavod v tom Japonsku .... děs.
Jinak pro Speed závody udela strašne moc, kdyz si to človek prepne na "casual", auto se dá konečne ovládat a nejsem furt nekde rozmazlej i se zondou
Dnes jsem konečne zmastil toho drift kinga, nesnašim drift a vse okolo, ale musel jsem to dojet, bylo to peklo a nervy, ale porad me čeká ten nejvetší king a zavod v tom Japonsku .... děs.
Jinak pro Speed závody udela strašne moc, kdyz si to človek prepne na "casual", auto se dá konečne ovládat a nejsem furt nekde rozmazlej i se zondou
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään