World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

j, E-50 a E-50M sú podľa mňa celkom OP. Rýchle, obratné, 1200hp motor, skvelé delo (so skvleým dmg), naprosto OP pancier. Toť môj názor
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jeltík píše:Hm, tak to já sem měl největší problémy s VK3001H
Tak to souhlas.. jedno z nejtragictejsich vozidel ve hre.. myslel jsem ze porodim.. jeste ze byla hromada jinych veci k expeni a k nasledne k dispozici nejaka volna expa, jinak bych se pres nej nedostal.. odmital jsem ho proste hrat..
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Pozor, E-50 je strašně neohrabaná, co se týče otáčení podvozku a tím pádem i zatáčení ve vyšších rychlostech, M je konečně to pravý ořechový :-)
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

vidis me se treba z VK3001H nejezdi spatne. Spise se bojim toho tanku co je ponem jeste pred patnerem.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Žádnej další už není, můžeš jít rovnou na panthera...
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

aha uz vidim ten omyl. Ja jezdim s VK3601H hh. A ten dalsi je VK3002(B) ktery sem myslel. Tim se to vysvetluje.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak já sem před pár dny skončil s VK3001H a přešel na Panthera a musím říct, že s VK se hrálo mnohem lépe. Je v rámci možností ještě vcelku obratný. Panther z mého pohledu prostě není střední tank. Je to pomalé, strašně neobratné a velké. V klidu mě předjedou i některé těžké tanky (KV-1S si to kolem prosvištěl jako nic). Pravda ještě nemám lepší motor, ale něco mně říká že se na tom nic nezmění, podvozek prostě neumožňuje ostré otáčení.
Panther je prostě těžký tank se středním dělem. Nechápu co sním mám hrát. Je to "střední" tank vhodný tak na campování (díky dobrému čelnímu pancíři), což trochu popírá logiku.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Replay za T40 - odborná kritika? sice se mi to kolo i celkem povedlo, ale zajímalo by mě, kde jsem udělal chybu, apod.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

siddhi píše:Tak já sem před pár dny skončil s VK3001H a přešel na Panthera a musím říct, že s VK se hrálo mnohem lépe. Je v rámci možností ještě vcelku obratný. Panther z mého pohledu prostě není střední tank. Je to pomalé, strašně neobratné a velké. V klidu mě předjedou i některé těžké tanky (KV-1S si to kolem prosvištěl jako nic). Pravda ještě nemám lepší motor, ale něco mně říká že se na tom nic nezmění, podvozek prostě neumožňuje ostré otáčení.
Panther je prostě těžký tank se středním dělem. Nechápu co sním mám hrát. Je to "střední" tank vhodný tak na campování (díky dobrému čelnímu pancíři), což trochu popírá logiku.
Nevim no, me se s Pantherem hralo moc dobre a s II jeste lip. S tou VII nemuzes hrat kontaktni boj, ale na snipera kdy neni problem za bitvu nastrilet pres 3000 dmg. A jestli jezdis s tou VII jako s HT tak neni neco v poradku. :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Tak me se dnes povedla jedna z tech zajimavejsich her. Kdyz hra zacla tak si rikam ze se na to muzu vy.neco, ale kdyz sem po chvili prisel na to ze si tam jezdim snekem jmenem Matilda a vubec nikdo z enemaku si me nevsima tak mi to nedalo. Zakonceni proste nadhera. http://uloz.to/xAerBA6/20130208-1552-uk ... -wotreplay
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Jackiii píše:
Nevim no, me se s Pantherem hralo moc dobre a s II jeste lip. S tou VII nemuzes hrat kontaktni boj, ale na snipera kdy neni problem za bitvu nastrilet pres 3000 dmg. A jestli jezdis s tou VII jako s HT tak neni neco v poradku. :roll:
Nechápu proč bych nemohl s VII hrát kontaktní boj. Od toho přece tady střední tanky jsou. Objedu si Ht, nebo TD, narvu to do něho jako správné kamikaze a šupu ho zezadu, přinutím ho otočit věží aby ho mohly rozsekat kolegové. Ale to prostě s Pantherem nejde, protože aby se otočil v plné rychlosti o 90% tak k tomu potřebuje půlku mapy.
Nehraju přece se středním tankem proto, abych celou bitvu stál na místě a čekal jesli se něco neobjeví. Tohle bude asi další větev co nedohraju. Zatím jsem vzdal jenom traktor T28 Prototype, po neskutečně zábavném T25/2 to byl šok.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

musim rici ze jsou mapy kde si pantera uzivam a mapy kde silne trpim... mam ho uz plne vyexpeneho, ale jeho delo mi prijde docela nepresne (ikdyz ne podle papiru) a ani ta 198pene tomu moc neprida... dokud clovek je na topu se s tim da hrat, jakmile jedu proti T8/T9 tak se akorat prozradim a pak sup do veze...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

stredni tanky tu nejsou od kontaktniho boje ale od podpory tezkych a je jedno jestli je podporujes z blizka s t44 nebo stojis o 100m dal a strilis do slabych mist nebo detrackujes s pantherem
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Broxik píše:aha uz vidim ten omyl. Ja jezdim s VK3601H hh. A ten dalsi je VK3002(B) ktery sem myslel. Tim se to vysvetluje.
Jo tak ja to taky popletl.. VK3001H jsem uplne obesel.. VK3001P a VK3601H byly uplne v pohode.. na svym tieru slusny dela, takze to slo davat vcelku v pohode..
Tou tragedii jsem myslel prave VK3002DB.. to je porod.. horsi tank jsem jeste nemel..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne pát 8. úno 2013, 19:13, celkem upraveno 1 x.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

3001H jsem nikdy nehrál, 3001P stál za starou bačkoru a nedal se hrát, 3601H byl OK, ale mě osobně nebavil, 3002DB byl naopak nic moc díky malé penetraci zbraně, ale mně sednul skvěle a dobu jsem u něj měl win ratio nad 65 %. Je to o tom, jak člověku tank sedne. :)
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Tak já na Pantherovi toho moc na expení nemám .. jen pásy, věž a top dělo ... jinak mám vše od ostatních tanků. Panthera jsem zkoušel na testeru a celkem to šlo (až na tu obratnost). P II byl taky slušný a E-50 byl uplně super. Škoda, že jsem nestihl E-50M :(
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Když se vrátím k tomu, jak jste tady řešili, v jakou dobu je nejlepší hrát, tak po celém propařeném dnešku ve WoT můžu konstatovat, že největší koncentrace debi*ů byl dopoledne a odpoledne tak do třetí až čtvrté hodiny, potom se to postupně zlepšovalo a zhruba od 22 hod už to byla celkem pohoda a i MM byl celkem v pohodě, byť se teda občas objevil fail jako že náš tým měl jeden těžký tank a druhý tým měl čtyři těžké tanky.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

S číňackým Stuartom sa mi podarilo dať IS-3ke 276dmg! Jednou ranou :lol: Skočil som naňho z kopca :lol: A sakra už zapínam tie replaye! :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Haha, tak to je dobrá hlína, už máš unban nebo jedeš na druhým účtu?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Drtím druhý účet a ten china Stuart ma neskutočne baví! Nieje mu problém uhlodať aj t8 medium alebo heavy
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“