Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- tnema
- Začátečník

Re: Diablo 3
Jak je to s nastavením MP, když hraji sám tak je to jasné, navolím si a jedu,
zajímá mě kdyř hraji přes public games, kde se připojují k jiným, zde MP nefunguje? Přijdemi že jsou nácí slabí.
zajímá mě kdyř hraji přes public games, kde se připojují k jiným, zde MP nefunguje? Přijdemi že jsou nácí slabí.
ntb alzabook/rtx3070
- killerek
- Začátečník

-
Tam je zatim jen MP0, nastavit to pujde az po patchi.
- Broxik
- Začátečník

Nikdy sem zadne vase EHP nepocital ani s tim nejak nekalkuloval a myslim ze moje postava uplne marna neni. Jasne ma rezervy ale k tomu aby si tu hru clovek uzil urcite nemusi sedet jak chuj u xls souboru plnym nejakych pekelnych vzorcu. Tohle uz mi neprijde meiz nama ani zabavne. Tak stejne sem k tomu pristupval ve wowku. Ale zase verim ze spustu lidi tohle hrani s cisly bavi toz jak je libo. A tohle sem napsal hlavne pro ty co by z toho mohli mit hruzu:)
- keistown
- Žlutá karta

-
Spatny vysvetleni tezko muze byt uzitecnejsi. Klidne mi teda vysvetli, kdyz ma muj barbar 150k EHP co je ten pomer.
A za svym si stojim hlavne proto, ze Cooper tady psal neco na styl kdyz tomu nerozumis tak to nepis. Jinak by mi to bylo ukradeny ze si nekdo mysli ze 30 je pomer mezi 5 a 6.
A za svym si stojim hlavne proto, ze Cooper tady psal neco na styl kdyz tomu nerozumis tak to nepis. Jinak by mi to bylo ukradeny ze si nekdo mysli ze 30 je pomer mezi 5 a 6.
- tnema
- Začátečník

A když třeba já pojedu sám na MP něco a připojí se kámo kterýho mám v partě a pojedeme spolu, tak to automaticky padá na MP0?
ntb alzabook/rtx3070
- Broxik
- Začátečník

POkud te ma ve FL a pak klikne na join tak by mel dostat co mas nastaveno. Toto se tyka myslim jen public games.
- killerek
- Začátečník

-
keistown: Ty zijes jen v dobre nebo spatne? K cemu bude nekomu slozity vzorec s mnoha promenymi a buhvijak dlouhym vysvetlenim, kde zjisti, co s tim ma delat, kdyz je matematicke strevo nebo hraje jen pro zabavu a nepotrebuje znat podrobny theorycraft. Pro nej pouzijes zjednodussene vysvetleni, ze mas uz "mnoho teto hodnoty" od ted se ti vyplati zvysovat "tuto hodnotu" nebo "tuto hodnotu". Na co z toho delat vedeckou zpravu.
- keistown
- Žlutá karta

-
Ja se vubec nebavim o tom jestli nekdo ma pouzit vzorec, nebo cokoliv jinyho. Ja rikam ze je absurdni tvrdit nekomu ze tomu nerozumi a zaroven tvrdit ze EHP je nejakej pomer.
- killerek
- Začátečník

-
Prave pro zjednodusene vysvetleni je slovicko pomer krasne pouzitelne 
- keistown
- Žlutá karta

-
Tak mi rekni, (jak uz jsem psal) kdyz ma muj barbar 150k EHP, kde je ten pomer.
- killerek
- Začátečník

-
Vis, ze mi je to uplne jedno ...
- Cooper69
- Začátečník

keistown: i pro ty úpně nejpomalejší ještě jednou napíšu shrnutí:
alfajk spojoval EHP s dostatkem životů, armoru a rezistů.. pořád se neztrácíš?
načež jsem mu odpověděl, že EHP není dostatek životů, rezistů a armoru, ale jde o jejich poměr. EHP se netýká čisté velikosti, ale poměru těch vlastností. EHP hledá ideální poměr mezi těmito vlastnostmi. jak už jsem dvakrát napsal, v té velké větě se to nejspíš ztratilo, nicméně jde pořád o poměr, ne o prostou velikost. popsal jsem to na příkladu, kdy při upgradu nevíš, jestli přidat tisíc životů nebo 3O rezistů. pořád se neztrácíš?
EHP je pokročilá věc, které se věnuje jen řekl bych hrstka lidí. spojovat ji s prostou velikostí atributů je absolutní nesmysl. pokud by to tak bylo, EHP by se věnoval úplně každý. EHP se věnuje jenom ten, kdo žjišťuje, jestli je lepší jeden díl rezistů, nebo 3 díly životů - POMĚR
jak už jsem napsal, nikdo nepochybuje o tom, že EHP je jedno číslo. psal jsem, že si je možné ho vypočítat. pokud bys byl co k čemu, tak bys mě třeba doplnil v tom, že čím vyšší EHP je, tím lépe. třeba.
Když už alfajk do debaty zahrnul EHP, neměl ho spojovat s dostatkem armoru, životů a rezistů, ale napsat co EHP skutečně je a nekecat nesmysly. stačilo napsat, že to chce dostatek armoru, životů a rezistů. to by byl absolutní pravda.
pokud napíšeš, že EHP není poměr ale číslo, budeš druhý člověk na světě, kterého kdy někde bloknu. s trollama, idiotama a dětma se nebavim
alfajk spojoval EHP s dostatkem životů, armoru a rezistů.. pořád se neztrácíš?
načež jsem mu odpověděl, že EHP není dostatek životů, rezistů a armoru, ale jde o jejich poměr. EHP se netýká čisté velikosti, ale poměru těch vlastností. EHP hledá ideální poměr mezi těmito vlastnostmi. jak už jsem dvakrát napsal, v té velké větě se to nejspíš ztratilo, nicméně jde pořád o poměr, ne o prostou velikost. popsal jsem to na příkladu, kdy při upgradu nevíš, jestli přidat tisíc životů nebo 3O rezistů. pořád se neztrácíš?
EHP je pokročilá věc, které se věnuje jen řekl bych hrstka lidí. spojovat ji s prostou velikostí atributů je absolutní nesmysl. pokud by to tak bylo, EHP by se věnoval úplně každý. EHP se věnuje jenom ten, kdo žjišťuje, jestli je lepší jeden díl rezistů, nebo 3 díly životů - POMĚR
jak už jsem napsal, nikdo nepochybuje o tom, že EHP je jedno číslo. psal jsem, že si je možné ho vypočítat. pokud bys byl co k čemu, tak bys mě třeba doplnil v tom, že čím vyšší EHP je, tím lépe. třeba.
Když už alfajk do debaty zahrnul EHP, neměl ho spojovat s dostatkem armoru, životů a rezistů, ale napsat co EHP skutečně je a nekecat nesmysly. stačilo napsat, že to chce dostatek armoru, životů a rezistů. to by byl absolutní pravda.
pokud napíšeš, že EHP není poměr ale číslo, budeš druhý člověk na světě, kterého kdy někde bloknu. s trollama, idiotama a dětma se nebavim
Ahoj.
- keistown
- Žlutá karta

-
Tudiz ta otazka plati i na tebe. Kdyz ma muj barbar 150k EHP, jaky je ten pomer. Idiot jsi ty, nejen ze nechapes co to je vysledek vypoctu a pomer vstupu, nechapes co to je EHP a nechces si ani precist prvni web calc na EHP, kterej by ti prozradil skutecnost.
Zaroven neumis cist, protoze "pokud bys byl co k čemu, tak bys mě třeba doplnil v tom, že čím vyšší EHP je, tím lépe".
Zaroven neumis cist, protoze "pokud bys byl co k čemu, tak bys mě třeba doplnil v tom, že čím vyšší EHP je, tím lépe".
A viz http://rubensayshi.github.com/d3-ehp-calculator/#introkeistown píše:Ano ale EHP je ta hodnota vysledku, ne ten pomer. Je to hodnota funkce v danym bode a ten pomer o kterym mluvis je pomer mezi vstupnima promennyma.
Kdyz je spravnej pomer tak bude hodnota funkce (EHP) nejvyssi.
aEHP is how much raw damage you can take before you die.
Takze se zamysli nad tim kdo je tu idiot. Jestli porad nechapes ze EHP neni zadnej pomer tak holt smula.What does VITeq stand for?
VITeq = VITality EQuivalent
So what is it?
It's how much VIT a stat equals to, for example if the calculator says +10 armor is 3 VITeq then that means that 10 armor gives as much EHP as 3 VIT would give you!
- Cooper69
- Začátečník

keistown píše:Tudiz ta otazka plati i na tebe. Kdyz ma muj barbar 150k EHP, jaky je ten pomer.

keistown píše:Idiot jsi ty, nejen ze nechapes co to je vysledek vypoctu a pomer vstupu, nechapes co to je EHP a nechces si ani precist prvni web calc na EHP, kterej by ti prozradil skutecnost.

ok, doplnil jsi mě, omlouvám se že jsem tvrdil opak. zároveň s tímto souhlasím...jde totiž o poměr, ne o prostou velikost.keistown píše:Ano ale EHP je ta hodnota vysledku, ne ten pomer. Je to hodnota funkce v danym bode a ten pomer o kterym mluvis je pomer mezi vstupnima promennyma.
A viz http://rubensayshi.github.com/d3-ehp-calculator/#intro
to jsem taky napsal...EHP is how much raw damage you can take before you die.
pročpak sem zatahuješ VITeq?What does VITeq stand for?
VITeq = VITality EQuivalent
So what is it?
It's how much VIT a stat equals to, for example if the calculator says +10 armor is 3 VITeq then that means that 10 armor gives as much EHP as 3 VIT would give you!
kolikrát ti mám ještě napsat, že vím, že EHP je číslo?keistown píše:Takze se zamysli nad tim kdo je tu idiot. Jestli porad nechapes ze EHP neni zadnej pomer tak holt smula.
na konec to dám ještě jednou
jde o poměr, ne o prostou velikost. howghkeistown píše:Ano ale EHP je ta hodnota vysledku, ne ten pomer. Je to hodnota funkce v danym bode a ten pomer o kterym mluvis je pomer mezi vstupnima promennyma.
Ahoj.
- keistown
- Žlutá karta

-
EHP je prosta velikost a ani Fry na tom nic nezmeni. Neodpovedel jsi mi na otazku. Jakej je ten pomer kdyz mam 150K EHP, kdyz podle tebe EHP udava pomer.
A nevis proc sem zatahuju viteq? No mozna proto, ze to je ten pomer.
A u EHP JDE o prostou velikost, zadnou jinou vlastnost to cislo nema.
A nevis proc sem zatahuju viteq? No mozna proto, ze to je ten pomer.
A u EHP JDE o prostou velikost, zadnou jinou vlastnost to cislo nema.
- Cooper69
- Začátečník

- tnema
- Začátečník

Tak, a ted mi řekněte který amulet mám nosit:

mám na sobě žlutý, dmg 92k s maras bych mel cca o 15,6k mene, zjevne ma lepsi atributy a vse, vc resist apod.,
ale jen ze zluty ma 92 prct critical hit damage, je dmg o 15,6 vice.

mám na sobě žlutý, dmg 92k s maras bych mel cca o 15,6k mene, zjevne ma lepsi atributy a vse, vc resist apod.,
ale jen ze zluty ma 92 prct critical hit damage, je dmg o 15,6 vice.
ntb alzabook/rtx3070
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kolik mas critical chance?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- tnema
- Začátečník

- Alfajk
- Začátečník

-
ja bych koupil jinej alespon se dvema vlastnostma CD/CC nebo CC/aspd...a z tehlech dvouch bych rekl ze vzhledem ke krehkosti DH a zkraslovani DPS kvuli CD,bych volil ten legendarni
/edit> a hlavne porid zbran se socketem a nacpi do ni emerald,nejlip rovnou 2 (manticore)
/edit> a hlavne porid zbran se socketem a nacpi do ni emerald,nejlip rovnou 2 (manticore)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A