Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od Shakall605 »

Byl jsem dneska run na hellfire finger. Měl jsem v grupě dva barby a zjistil že ta classa je snad nesmrtelná. V okamžiku jak jej hitnul boss a on se healnul instantě to je fakt moc... Já jsem za ten boj chcipl několikrát a oni se jen točí do konce. Proč nemá wizz něco podobného? :mrgreen:

Btw byl jsem MP7 a padl mi jen jeden organ :( Ty organy padají random? Myslím tím že muže padnout jakakoliv čast z jakéhokoliv bosse v tom portale?
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Na každé dvojici bossů padá jenom určitý orgán (snad to někdo napíše přesně)

kolik portálů jsi měl otevřeno ?
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Měl jsem otevřené dohromady 3, od každého jeden... Padlo mi oko z Kuula/siegebreakera.
Dají se ty portály volit úmyslně, protože kuula nechci a zbyvají mi jen ty poslední 2 koko*iny?
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Tak to je bad luck, příště třeba padnout rovnou 3 orgány...

portál zvolit nejde... je random (smaznul jsem post a radši edituju)
Naposledy upravil(a) jakubom dne čtv 7. úno 2013, 19:42, celkem upraveno 2 x.
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Takže jsou ty portaly random? nebo je to přesně za sebou?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

portal to otevre random,organ padne z bosse vzdycky stejnej (z kulleho vzdy voko) z magdy jinej a z rakanotha taky jinej

/edit> ano wizard ma neco podobnyho,critmass wizard...tady o tom mas pisnicku http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4XWhsrQ-iw :lol:
Naposledy upravil(a) Alfajk dne čtv 7. úno 2013, 19:51, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Alfajk píše:(manticore)
ty sou drahý jak svina koukal jsem se na nakej s 1200 dmg ale ta cena je brutal, s 1000 se da uz poridit levneji ale zase dmg nizko, zkusil jsem jeden s dmd kolem tech 1000 ale to mi sla dmg hodne dolu, i s emeraldem.
ntb alzabook/rtx3070
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Alfajk píše:portal to otevre random,organ padne z bosse vzdycky stejnej (z kulleho vzdy voko) z magdy jinej a z rakanotha taky jinej

/edit> ano wizard ma neco podobnyho,critmass wizard...tady o tom mas pisnicku http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4XWhsrQ-iw :lol:
Thx, pak vykouším nový build :lol:

Edit: Ještě takový dotaz, pokud by jsme měli wipe a pochcipali všeci, portal nezmizí dokud nezabijem bosse?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz zdechnete tak portal zustava,dokonce zustava i po smrti bosse...az do vypnuti hry
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

U hellfire ringu se priprav ze treba ani pres 9 portalu nebudes schopny poskladat prsten. A to sme to chodili na mp7:). Ja sem byl asi 30x a poskladal sem 2 prsteny pak mam 8 a 6 tech druhych v bance. Proste z jedne dvojice bosu mi to nechtelo moc dropovat
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Já byl celkem 8 x-10x myslím, na mp 5 vždy a mám 2 ringy :)
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Njn asi si utiras zadek rukou. Co ti na to mam rict. :) Ty dropy sou individualni a znam pripady jako ty a znam jeste horsi nez sem ja. Treba para je ten horsi:D
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Asi jo.... ale za to nemám štěstí v dropu moc, prakticky skoro nic co droplo jsem nepoužil a musel vše nakupovat. Nejdražší věc zatím nějaký ring za 17 mega jsem prodal,
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Ta hra neni o nicem jinem nez o nestualem pokouseni stesti. Je to vlastne takova zabavnejsi sportka:)
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Hlavne ten prsten musi mit top roll aby prekonal rare prsteny .... osobne is myslim ze Hellfire ring uz je ted v zapomeni a nevyplati se.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Portal je random, ale nelze otevřít 2 stejné naráz. Proto se obvykle farmí všechny 3 naráz, aby jsi zkosil všechny bosse a rovnoměrně získal všechny orgány. Pokud dáš 1 portál, leavneš hru a opět 1, může se stát, že ti rollne ten samý, třeba i 5x po sobě.

Měl jsem pěknou haluz na HF ring. Solnul jsem si MP5 2x všechny bosse a hned první ring mi rollnul s attack speed, takže už to nikdy farmit nebudu. Znám lidi, co po 3ch měsících nemaj pořádnej HF ring. Statistici by se mě měli radost... 50% drop chance = 2 boss runy.

Mimochodem jsem se překonal a zapnul D3 po dlouhé pauze. Nafarmil plnou stash i inventář ilvl 58-63 rare armorama a ilvl 63 zbraněma a... všechno zničil u BS. Crapy pod hodnotou 1M všechno. Padly mi IK boty:
Obrázek
Nejhůře rollnuté IK boty, co jsem kdy viděl :D Nejnižší možný slot pro vit i str a k tomu "attackers takes damage on melee..." jako bonus.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

A co vsichni cekate? Ze vam bude jedna top legendarka s top rollem za druhou? :mrgreen:
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

čekal bych, že mi padne občas něco, co si můži vzít na sebe ... teď mi nepadlo nic novýho už přes 14 dní.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

TankGeorge píše:Mimochodem jsem se překonal a zapnul D3 po dlouhé pauze. Nafarmil plnou stash i inventář ilvl 58-63 rare armorama a ilvl 63 zbraněma a... všechno zničil u BS. Crapy pod hodnotou 1M všechno.
a jakejch sedm itemů jsi teda prodával? :roll:
Ahoj.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

cháchá, dobře že jsi se zeptal. To bylo 7 nejlepších z cca 30ti, které jsem nemohl prodat předtím (viz completed AH), než jsem si dal pauzu. MJ třeba Andariels Visage za 20M, která teď nestojí ani 5M. Dal jsem je do AH znova, než budou stát pod 1M.

Ty boty jsem postnul spíše jen tak ze sportu. Ofc ne pořád má člověk smůlu, viz tenhle kousek (self drop):
Obrázek

Akorát teď bude stát sotva 50M, měl jsem to prodat v říjnu x)
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“