World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: World of Tanks
Tak s T29 zatím maximální spokojenost, i ve stocku zatím ~70% winrate. Namontoval jsem tu 105ku a odjel první bitvu proti T8.
Jezdí/jezdil tu někdo T29? Jaké skilly (kromě obligátních oprav) se k němu nejvíce hodí? Je to vhodný kandidát pro pohon děla?
Jezdí/jezdil tu někdo T29? Jaké skilly (kromě obligátních oprav) se k němu nejvíce hodí? Je to vhodný kandidát pro pohon děla?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Wiruz
- Pokročilý

hehe, ja mam novou IS-8 a win rate mam 16% ... desnej tank
edit, tak uz je 8%... nejak papirovej tank oproti IS-3...
edit, tak uz je 8%... nejak papirovej tank oproti IS-3...
Naposledy upravil(a) Wiruz dne úte 12. úno 2013, 19:12, celkem upraveno 2 x.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je ale každej tank v základu... Je zajímavý, že se mi s IS-8 hrálo daleko líp než s ST-I, ale zase sem s ní měl horší staty i výkony...
- Blizzard
- Začátečník

-
Já se těším na ST-I (ještě 116k expů) ... nechápu, proč hodně lidí nadává na KV řadu ... mně se líbí (aspoň něco vydrží na rozdíl od ISek)
- Wiruz
- Pokročilý

no to jo ale takhle tragickej jsem snad jeste nebyl s zadnym tankem, a to mam za sebou B1 / AMX40 a podbne vychytavky
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Blizzard
- Začátečník

-
Tak v základu je dělo z KV-3 (to musí být utrpení), ale já mám free xp našetřeno, takže hned po koupi montuju BL-9 
- RiCK
- Začátečník

Náhodou B1 ma celkom bavil
ááááá, dostal som chuť na svoje VKBčko....
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Wiruz
- Pokročilý

B1 nebyl spatnej ale tragicke delo a na to ze to mel bejt heavy tank nic moc pancir... oproti AMX40, ktera je nesmrtelna 

- Blizzard
- Začátečník

-
AMX40 je příprava na Mausa a T95
I s PzIII/IV sem ho dingal 
- RiCK
- Začátečník

Ja som ho raz dingol s IS-7
bolo to na nejakých 80m, hovorím si nemá zmysel nejak extra mieriť na také hovienko a ono prd 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Broxik
- Začátečník

Hele s tim IS8 mam podezreni ze to hazi schvalne mezi idioty. Ne ze bych vzdycky hral na urovni aby si nkeod nemyslel, ale mam proste problem s tim IS8 vyhravat. Navic sam nkdy nic nezmuzu kdyz je stav hry po par minutach treba 3-6 pro soupere a je to vetsina 9tek. Ale uz sme se dostal bna 41% tak drzim palce kazdopadne ve fullu se ti bude jezdit trosku lepe.
Vcera sem konecne dojezdil toho srace amx 75 tak sem zvedavy na tu 90ku. Ale nejdrive si nasbiram bocni expy (15k) na ten kanon
Vcera sem konecne dojezdil toho srace amx 75 tak sem zvedavy na tu 90ku. Ale nejdrive si nasbiram bocni expy (15k) na ten kanon
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Public vzdycky hazi mezi idioty a nejvic idiotu je z cech
kam se hrabe polsko..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Broxik
- Začátečník

Neni pravda mam i serie treba pres 10 vyher za sebou a tak. Ja si myslim ze je to proste o tom jak zacnes. Kdyz mam serie vyher neni problem dostat rozumny tym a naopak vyhravat. Ale kdyz mam serii proher tak mi prijde ze s kazdou novou hrou sou tam vetrsi experti:). Konkretne treba malinovka stretnuti. byly 4 arty na kazde strane. Nase medka zakempili u nasich arty a tim hra cela skoncila. samozrejme pro nas. A tehle pribehu mam mraky. Nebo borec se strili s tankme o 10metru dal stoji jiny tank strili uplne nekam do <> a misto aby svemu kolegovi pomohl pomalu ani nezaregistruje ze se kolem nej neco deje. Jak jste mi tu rikali at pouzivam teckoviani a sos atd tak sem zacal a musim konstatovat ze na to reaguje celkem mizivo procento hracu.
- Blizzard
- Začátečník

-
Tak musíš brát i možnost, že má vyřazeného řidiče nebo motor ... to už ti na pomoc nedojede, tak se na to vyse*e
To já dělávám ... když su příliš pomalý, držím si směr, abych vůbec něco stihl
- Broxik
- Začátečník

Mysleno je to tak, ze bojuje kousek od tebe a misto abyste spolu udolali jednoho a pak sli dale se venuje nejakemu dalkovemu snipovani nekoho koho i spatne vidi.
Popr treba pri obrane u utoku si jedou honit arty a borci jim tam kempi uz u vlajky. Borec dojde k arty slavnostne ji zabije a tym prohraje pac je to totalni <>us a nejak nepochopil ze tohle neni hra kde se sbiraj fragy ale vitezstvi. To me na te hre mrzi. Ale zas je treba chapat ze proste nekteri to hraji 1x tydne a podle toho to vypada. Tak si tady akorat zaplivu na forku a vecer si stejne dam svoji serii bitev:)
Popr treba pri obrane u utoku si jedou honit arty a borci jim tam kempi uz u vlajky. Borec dojde k arty slavnostne ji zabije a tym prohraje pac je to totalni <>us a nejak nepochopil ze tohle neni hra kde se sbiraj fragy ale vitezstvi. To me na te hre mrzi. Ale zas je treba chapat ze proste nekteri to hraji 1x tydne a podle toho to vypada. Tak si tady akorat zaplivu na forku a vecer si stejne dam svoji serii bitev:)
- pilarius
- Začátečník

Broxik: Někteří hráči ale umí ocenit své šance a schopnosti lépe než třeba ty. Třeba ten lov artilérie dělám běžně taky. Proč bych ho nedělal, když bych se se svým pomalým tankem stejně nestihl vrátit, a i kdybych to stihl, tak takové množství nepřátel nepřemůžu? Když člověk ví, že jeho tým už nemá šanci vyhrát, proč by se nepobavil? A vůbec - proč by měl každý hrát pro vítězství týmu a ne pro vlastní zábavu? Je to hra, ne sport.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- LoCo99
- Začátečník

pravda, četa 3 tanků co to pošlou ze skály pro zábavu vždycky potěší 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem ještě neviděl, ale rushující artyna nebo X (či jiný momentálně top tier), co se nechá vypnout za minutu jsou poměrně běžný, bohužel.
A s těma mediákama, co kempěj u artyn nebo HT, který si hrajou na TD se nějak roztrh pytel.
Skvělý by třeba bylo, že si nemůžeš koupit premiák, dokud nemáš vyexpenej tenk stejnýho tieru, určitě by ubylo dementů s Löwe či T34 (oba jsem si pořídil až kolem 7K bitev, takže jsem za debila nebyl), který nemaj žádnej jinej tank nebo maj třeba 500 bitev a vůbec netušej, která bije.
Nebo by mohli tiery omezit na počet bitev, na 8 by tě to pustilo až po 3K, atd... U nás v klanu máme frajera, co se vrhnul jenom na GB mediáky a má po 3,2K bitev X tier, když odečtu to, co nahrál s T34, tak se na něj dostal po 2500 bitvách, je sice dobrej, to mu absolutně neberu, ale teprve pořádně zjišťuje, o čem hra je a pak ve výsledku moc velký přínos není.
Samozřejmě je tohle těžká utopie, ale fakt bych za to dal ruku do ohně, že by se zkvalitnila úroveň všeho ve hře.
A s těma mediákama, co kempěj u artyn nebo HT, který si hrajou na TD se nějak roztrh pytel.
Skvělý by třeba bylo, že si nemůžeš koupit premiák, dokud nemáš vyexpenej tenk stejnýho tieru, určitě by ubylo dementů s Löwe či T34 (oba jsem si pořídil až kolem 7K bitev, takže jsem za debila nebyl), který nemaj žádnej jinej tank nebo maj třeba 500 bitev a vůbec netušej, která bije.
Nebo by mohli tiery omezit na počet bitev, na 8 by tě to pustilo až po 3K, atd... U nás v klanu máme frajera, co se vrhnul jenom na GB mediáky a má po 3,2K bitev X tier, když odečtu to, co nahrál s T34, tak se na něj dostal po 2500 bitvách, je sice dobrej, to mu absolutně neberu, ale teprve pořádně zjišťuje, o čem hra je a pak ve výsledku moc velký přínos není.
Samozřejmě je tohle těžká utopie, ale fakt bych za to dal ruku do ohně, že by se zkvalitnila úroveň všeho ve hře.
- Broxik
- Začátečník

Mno spatnej priklad borec mel konkretne IS3 coz je rychly a silny tank ktery prave chybel pri obrane proto sem to zminil. Kdyby to byl lowac s 200hp nereknu ani pul slova. Clovek aby tu pospal do kazdeho detailu abyste to tu nechytali za slova;).
Jinak proc viteztsvi? protoze vitezstvi je v te hre nejvetsi odmena. Nevim jak ty ale ja mam radost ze hry kterou vyhraju ikdyz dam hovno. Pokud k tomu pridam jeste nejaky svuj husarsky kousek jako ze s IS8 postrilim 7sracu tak sem o to stastejnsi. Samozrejme mas pravdu ze lide maji pravo hrat jak je bavi. Mno at se potom nedivi az mi rupne v sisce a udelam cistku na startu na to mam dle tve definice taky pak pravo ne? Kdyz budu povazovat za zabavne je strilet jak kuratka
Jinak proc viteztsvi? protoze vitezstvi je v te hre nejvetsi odmena. Nevim jak ty ale ja mam radost ze hry kterou vyhraju ikdyz dam hovno. Pokud k tomu pridam jeste nejaky svuj husarsky kousek jako ze s IS8 postrilim 7sracu tak sem o to stastejnsi. Samozrejme mas pravdu ze lide maji pravo hrat jak je bavi. Mno at se potom nedivi az mi rupne v sisce a udelam cistku na startu na to mam dle tve definice taky pak pravo ne? Kdyz budu povazovat za zabavne je strilet jak kuratka
- pilarius
- Začátečník

Jasně, ale pak jsou tu pravidla hry, kdy dostaneš ban.
Zábava v rámci pravidel, jako v kterémkoliv právním státě.
Mě těší hlavně to, když vydělám hromadu stříbrňáků a díky tomu směřuju k pořízení nové "hračky", kterou chci. Vítězství jsou vedlejší a s prémiovými tanky jsou mi fakticky úplně ukradená, i když někdy potěší, pokud za ně mohu já. Rozhodně nepotěší, když tým dělá kraviny a stejně vyhraje. Prostě jsem se adaptoval situaci na randomech a nevadí mi to.
Mě těší hlavně to, když vydělám hromadu stříbrňáků a díky tomu směřuju k pořízení nové "hračky", kterou chci. Vítězství jsou vedlejší a s prémiovými tanky jsou mi fakticky úplně ukradená, i když někdy potěší, pokud za ně mohu já. Rozhodně nepotěší, když tým dělá kraviny a stejně vyhraje. Prostě jsem se adaptoval situaci na randomech a nevadí mi to.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440