Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Cooper69
- Začátečník

Re: Diablo 3
musíš být s někym v partě, to zaprvé. no a pak stojí u followerů týpek co se jmenuje Nek. klikneš na něj a máš tam volbu pro portnutí do bojový lokace. to samý musí udělat i tvůj parťák - ci
Ahoj.
- jakubom
- Začátečník

-
Jo už jsem to zjistil, já myslel že ten týpek bude v hospodě a neveděl jsem že musím mít partu
ale díky za radu
- TankGeorge
- Začátečník

-
"proporcionální zvýšení XP"
Tomuhle se doufám říká proporcionální zvýšení. Kdyby všude přidali +50%, tak buffnou jen dolní MP a horních se to skoro nedotkne. Jak jsem psal, kdykoliv si zvednete monster power o jeden, zvýší se celkové XP za farm cestu o cca 10%.
Takže pokud farmíte A3 za 20 min na MP0, vyplatí se vám jít do MP1, pokud to stihnete pod 22 min atd atd. Bavíme se však pouze o XP. Magic find zůstal netknutý (a napiču). Pro lidi, co nemaj HF ring ani ruby je tato změna ještě lepší.
Jinak zkouším HotA build a zatím doporučuji všem barbarům, kterým už WW teče ušima. Není to úplně marný.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYd!YYbYZc
Bloodthrist lze měnit za to, co se vám líbí (animosity je gut). Smash runa místo thunderstrike na bosse. Chce to "lepší" gear, těžko říct, kde je hranice. Základ je vysoký crit a +max fury. Absolutně vůbec není nutné mít 2hand dá se to z fleku respecnout na WW equip. Využije se lépe DPS na obou zbraních (není ideál mít 1300 echoing a 400 dagger). LoH můžete taky zahodit. Endgame HotA gear je lepší stavět jako dual wield kvůli +crit dmg.
výhody HotA:
+ lepší direct damage, elity na vyšší MP pěkně tečou, bossové rovněž
+ lepší kontrola lootu, potvory nechcípaj v tornádech 2 obrazovky za váma
+ lépe natřískáte fury za všech okolností, nezávislost na tornádech, lépe se drží WotB - ani náhodou jsem ho neudržel s WW, ale teď mám WotB nonstop
+ úplně stupidní jednoduché použití, držíte si vysoké fury a jedete pravým tlačítkem přes davy
+ nezávislost na tornádech, možnost použít marathon runu, jednodušší přesuny prázdnýma oblastma, možnost dropnout část +movement speed equipu
+ stuny, nikdo nikam neutíká
+ jste schopní zabít goblina na MP5+
(+) změna proti WW o.O
nevýhody HotA:
- náročnější na equip, nic pro začátečníky
- buch buch buch buch buch, obrazovka se třese, za chvíli vám mrdne
- na nižší MP furt pomalejší, než WW - popravdě, WW na nižší MP je podle mě furt lepší ohledně rychlosti farmení equipu, ale není to tak krutý rozdíl
- chce to hodně EHP a LS + DPS, aby jste zůstali naživu. Nic pro papíráky závislé na LoH zvyklé, že ze všeho utečou přes WW.
Kód: Vybrat vše
Potvora před patchem za 1000 XP:
- MP0 = 5 stacků NV 75%xp + 31%xp ruby helmet + 35% HF ring = ~141%xp bonus >>> potvora za 2410 XP
- MP1 dá +10%xp = ~151%xp >>> potvora za 2510 XP
---> celkové +xp za run na MP1 proti MP0 je +4.15%
- MP9 dá +135%xp = ~276%xp bonus >>> potvora za 3760 XP
- MP10 dá +160%xp = ~301%xp bonus >>> potvora za 4010 XP
---> celkové +xp za run na MP10 proti MP9 je +6.65%
Potvora po patchi za 1000 XP:
- MP0 = 5 stacků NV 75%xp + 31%xp ruby helmet + 35% HF ring = ~141%xp bonus >>> potvora za 2410 XP
- MP1 dá +25%xp = ~166%xp bonus >>> potvora za 2660 XP
---> celkové +xp za run na MP1 proti MP0 je +10.37%
- MP9 dá +420%xp = ~561%xp bonus >>> potvora za 6610 XP
- MP10 dá +510%xp = ~651%xp bonus >>> potvora za 7510 XP
---> celkové +xp za run na MP10 proti MP9 je +13.61%Takže pokud farmíte A3 za 20 min na MP0, vyplatí se vám jít do MP1, pokud to stihnete pod 22 min atd atd. Bavíme se však pouze o XP. Magic find zůstal netknutý (a napiču). Pro lidi, co nemaj HF ring ani ruby je tato změna ještě lepší.
Jinak zkouším HotA build a zatím doporučuji všem barbarům, kterým už WW teče ušima. Není to úplně marný.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYd!YYbYZc
Bloodthrist lze měnit za to, co se vám líbí (animosity je gut). Smash runa místo thunderstrike na bosse. Chce to "lepší" gear, těžko říct, kde je hranice. Základ je vysoký crit a +max fury. Absolutně vůbec není nutné mít 2hand dá se to z fleku respecnout na WW equip. Využije se lépe DPS na obou zbraních (není ideál mít 1300 echoing a 400 dagger). LoH můžete taky zahodit. Endgame HotA gear je lepší stavět jako dual wield kvůli +crit dmg.
výhody HotA:
+ lepší direct damage, elity na vyšší MP pěkně tečou, bossové rovněž
+ lepší kontrola lootu, potvory nechcípaj v tornádech 2 obrazovky za váma
+ lépe natřískáte fury za všech okolností, nezávislost na tornádech, lépe se drží WotB - ani náhodou jsem ho neudržel s WW, ale teď mám WotB nonstop
+ úplně stupidní jednoduché použití, držíte si vysoké fury a jedete pravým tlačítkem přes davy
+ nezávislost na tornádech, možnost použít marathon runu, jednodušší přesuny prázdnýma oblastma, možnost dropnout část +movement speed equipu
+ stuny, nikdo nikam neutíká
+ jste schopní zabít goblina na MP5+
(+) změna proti WW o.O
nevýhody HotA:
- náročnější na equip, nic pro začátečníky
- buch buch buch buch buch, obrazovka se třese, za chvíli vám mrdne
- na nižší MP furt pomalejší, než WW - popravdě, WW na nižší MP je podle mě furt lepší ohledně rychlosti farmení equipu, ale není to tak krutý rozdíl
- chce to hodně EHP a LS + DPS, aby jste zůstali naživu. Nic pro papíráky závislé na LoH zvyklé, že ze všeho utečou přes WW.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Tak jelikož mám docela mizerný brnění, tak jsem zkusil vyrobit dva kousky toho archona a stojí to za pendrek. Kdybych ty dva milióny goldů nasypal na zem, udělám líp.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- tnema
- Začátečník

Dají se nák levněji sehnat nejlepší emeraldy, potřebuji DEX 58, než buď výrobou, což je taky na XXX tisíc anebo AH kde tj taky drahý jak kráva, asi ne že.
ntb alzabook/rtx3070
- Shakall605
- Začátečník

Bez_n1ck: Ramena jsou nejlepší craftit. Intel tam máš v základu a pak "stačí" dobře narazit All resist + Vitalitu. Ostatní kousky jsou celkem k ničemu. Možná amulet je ještě dobrý. Mě na tom sere ten craft 75 - 100k goldů. Jako je to acc bound a drahé jako prase. Neřekl bych aby to bylo proti prodeji v AH, ale s takovou výrobní cenou to postrádá smysl a to si můžou dát někam...
tnema: Jedině nafarmit. Njn nezávidím dexterákům
Mě stačí jeden šutr do weapony.
tnema: Jedině nafarmit. Njn nezávidím dexterákům
- Cooper69
- Začátečník

craft za 100k je OK
tnema: ještě ho můžeš zkusit nafarmit...
jako je mi z toho z určitýho hlediska smutno. třeba jsem si jinde přečetl názor, že by týpek chtěl, aby ze za 150 hodin hraní, dostal každý na TOP level. neuvěřitelné.
tyhlencty názory podpořený asi tim, že kdejakou hru dohrajete za deset hodin... to je oser
každopádně v patch notes se píše, že by nový plánky měly padat z nižších bossů. No mě padaj i z elit, tak nevim. děje se to i vám? na blizzárdím foru jsem ještě nebyl..
tnema: ještě ho můžeš zkusit nafarmit...
jako je mi z toho z určitýho hlediska smutno. třeba jsem si jinde přečetl názor, že by týpek chtěl, aby ze za 150 hodin hraní, dostal každý na TOP level. neuvěřitelné.
tyhlencty názory podpořený asi tim, že kdejakou hru dohrajete za deset hodin... to je oser
každopádně v patch notes se píše, že by nový plánky měly padat z nižších bossů. No mě padaj i z elit, tak nevim. děje se to i vám? na blizzárdím foru jsem ještě nebyl..
Ahoj.
- Alfajk
- Začátečník

-
kazdopadne mit nahrano 500 hodin a porad mit hovno...to je asi taky nekde chyba...tech 150 - 200h neni vubec spatnej napad,je to porad 20 nasobek bezny herni doby...Cooper69 píše: jako je mi z toho z určitýho hlediska smutno. třeba jsem si jinde přečetl názor, že by týpek chtěl, aby ze za 150 hodin hraní, dostal každý na TOP level. neuvěřitelné.
craft amuletu je useless,vyhodil jsem za to 5m a ani jeden nemel cc+cd/aspd,expit se stale vyplati na mp1,essence padaj stejne jak na vysoky,tak nizky mp...proste patch o nicem,vzdyt ani ty blby legendarky nejdou prebarvovat
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Cooper69
- Začátečník

a ta chyba je asi u tebe. já mám meč, brnění a takhle. žádný hovno nemám, tak fakt nevim...Alfajk píše:kazdopadne mit nahrano 500 hodin a porad mit hovno...to je asi taky nekde chyba...
ad zbytek: tak to nehraj
Ahoj.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak nahodou craft amuletu je dobra vec ... ted mam jeden peknej celkem vycraftenej a bavi me to. No a co byste delali po tech 150-200h s top levelem? Vzdyt tu hru by prestalo vsechny bavit hrat.
Jo z tech elit padaji recepty i me ... blizz udelal fail stejne jako s tim ze demonic essence jde vyhodit z inventare a jina postava si je muze vzit ...
Jo z tech elit padaji recepty i me ... blizz udelal fail stejne jako s tim ze demonic essence jde vyhodit z inventare a jina postava si je muze vzit ...
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Bez_n1ck
- Pokročilý

To mně už to zasae bavit přestává (znovu jsem začal hrát asi před 14 dny). Odehráno asi 430 hodin a itemy stojej za prd. Takovýmu heimdallovi neuděám ani 1% jeho HP dmg a on mně dá na jednu ránu.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdo je to Heimdall?
- TankGeorge
- Začátečník

-
Po cca 30ti pokusech jsem ucraftil amulet s 9% CCH a 60% CD - recept kupodivu padl. Možná časem zkusím STR shouldery s rollem na VIT + all ress, tam je slušná šance. Teď ale nechci farmit ani kupovat recept. Tím pro mě upgrady končí. Recepty jsem farmil z Ghoma na MP7 a docela to padalo, chce to 5 stacků a mazat k němu. Je vtipné, že nové recepty stojí v AH sotva 100k goldů, kromě STR receptů, ale i ty moc přes 1M nestojí.
Jinak první den po patchi byl v AH bug na EU serverech, kdy 1M goldů stál 0,01€. Spletli se o desetinnou čárku, lol. AH odstavili a nevím, jak budou řešit proběhlé transakce. Další vtipný bug byl, že zapomněli dát do hry drop STR shoulderů a farmáři se divili po XX hodinách, že nikomu v EU ještě nepadl x)
Add PvP: Nic proti HC pižlákům, ale papírovýma postavama problém oneshootu fakt není. Kdo z vás přežije hammer Skornem se 100% critt chance za 1 200 000 od barbara s průměrně solidním equipem?
Jinak první den po patchi byl v AH bug na EU serverech, kdy 1M goldů stál 0,01€. Spletli se o desetinnou čárku, lol. AH odstavili a nevím, jak budou řešit proběhlé transakce. Další vtipný bug byl, že zapomněli dát do hry drop STR shoulderů a farmáři se divili po XX hodinách, že nikomu v EU ještě nepadl x)
Add PvP: Nic proti HC pižlákům, ale papírovýma postavama problém oneshootu fakt není. Kdo z vás přežije hammer Skornem se 100% critt chance za 1 200 000 od barbara s průměrně solidním equipem?
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Cooper69
- Začátečník

???TankGeorge píše:
kdo ze SC s průměrnym gearem přežije HotA Skornem se 100%crit hit chance za 1 200 000 od barbara?
k PVP mě ještě napadá: blizzard přidal všem postavám 30pct redukci získanýho poškození. barbarům a monkům to zvedl o pět procent..
Ahoj.
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Nordir: Jelikož v Diablu lidi nevystupujou pod reálnejma jménama/přezdívkama, ale pod jménama postav, tak ti povím jen, že někdo, kdo se tu asi kdysi objevil (tuším, že jsem se ho jednou ptal a říkal, že tu normálně nebejvá).
// http://eu.battle.net/d3/en/profile/Heim ... ro/7385262
- Alfajk
- Začátečník

-
nedej boze kdyz zapne berserkera s insanity,to ti ji loupne za 3m ani nemrknesTankGeorge píše: Add PvP: Nic proti HC pižlákům, ale papírovýma postavama problém oneshootu fakt není. Kdo z vás přežije hammer Skornem se 100% critt chance za 1 200 000 od barbara s průměrně solidním equipem?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo ale k te rane se musi barbar nejdriv dostat coz je v pripade WD nebo DH vcelku nepravdepodobne 
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja myslel ze je to nejakej boss v diabluBez_n1ck píše:Nordir: Jelikož v Diablu lidi nevystupujou pod reálnejma jménama/přezdívkama, ale pod jménama postav, tak ti povím jen, že někdo, kdo se tu asi kdysi objevil (tuším, že jsem se ho jednou ptal a říkal, že tu normálně nebejvá).
- TankGeorge
- Začátečník

-
Informace o redukci poškození jsem nezahlídnul. Melee postavy (monk + barb) mají pasivně -30% damage taken už od vydání hry o jiných redukcích v PvP jsem zatím neslyšel. Chtělo by to tak 90% redukci damage v PvP aréně celkově =) Nebo něco udělat=zrušit crit damage stat.
Mě teda PvP vůbec nezajímalo ani nezajímá do budoucna. Nechápu, co si od toho lidi slibujou. I kdyby do dvou let (tm soon) zkrotili poměr DPS vs survivibilita, tak furt to bude šíleně nevybalancované, jak píše Nodir... k DH, nebo wichovi se ani nedostaneš. Asi 5x horší, jak hrát PvP ve WoW hned po vydání datadisku x)
Mě teda PvP vůbec nezajímalo ani nezajímá do budoucna. Nechápu, co si od toho lidi slibujou. I kdyby do dvou let (tm soon) zkrotili poměr DPS vs survivibilita, tak furt to bude šíleně nevybalancované, jak píše Nodir... k DH, nebo wichovi se ani nedostaneš. Asi 5x horší, jak hrát PvP ve WoW hned po vydání datadisku x)
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Za barba nebo monka se normálně na DH/WD/Wiz portneš, nebo jim rovnou skočíš za krk a onehitneš je, protože maj 30% redukci. Barb, monk mají 65% redukci dmg, takže nepříteli tyhle postavy nic nedělaj. (v mém případě)