Na dojíždění do Lidlu taky stačí stará Fabka z devadesátek, že. Ikdyž to je nevhodný přiklad, proč ne. Je dost lidí, co chtějí takový ten celkový
komfort a stav věcí. No a pak narazí na vedlejší vlákno. A jak bylo do včera dobře, co

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
tady mám podobný ten industriální samsung 983 v m.2 110mm, volné místo jsem měl na něm cca 400gb, takže jsem tam něco přihodil, aby zůstalo cca 320gb volných a udělal taky ten test s 200gb.DOC_ZENITH píše: ↑pát 26. led 2024, 17:19 Eh, třeba v HDtune PRO. Disk už musí bejt naformátovanej, a pak jdi do sekce File benchmark. Data pattern si zvol random a do "file lenght" si napiš 300000, ala 300GB, kdby to nešlo tak 200000 a dej start.
Pokud by jsi náhodou měl po celym write testu oranžovou lajnu stále rovnou tak je buďto super dobrej (tohle mívaj jen industriální U.2 disky takže to nečekám), a nebo je cache dynamická tak velká a disk tak nezapněnanej že pohltil i 300GB.
V takovém případě je třeba jej zaplnit. To uděláš tak že až to přejde do read části tak to task managerem killni během testu, v kořenovym adresáři disku budeš mít stále ten masivní vytvořenej test file, ten rozkopíruj na disk tolikrát až jej celej zaplníš. Až bude plnej a žádnej se ti tam nevejde tak ten 1 z kořenovýho adresáře smaž (ostatní tam nech) a udělej test znovu, nyní s diskem co nemá XXTB volného místa na cachování a uvidí se. Pak to všechno zase samo sebou smaž.
Pár sem jich nasadil do mašin na Blender jsou super, kor za ty peníze. Jestli to jsou ty z bazoše.
Ámen.DOC_ZENITH píše: ↑ned 28. led 2024, 01:25 Přejde co? Sorry ale je to moje práce. Bohužel dnes a denně narážim na problémy že mi ňákej chytrák předhodí že je něco špatně s jeho PC za 200 klacků protože se mu seká nahrávání raw videa v proresu a když mu řeknu že za tro může SSD tak se bude hádat že to neni možný protože jeho SSD má přeci zápis 6GB/s a pod....
Kdybych byl bezstarostnej BFU ano bylo by mi to fuk.
Já už ho mám na cestě za těch 3390,-