Dragon Age: Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Dragon Age: Origins - duchovní nástupce Baldur's Gate...

Příspěvek od MichiGen »

Pekne :) bolo naivne si mysliet ze im take nieco nie tazke na najdenie unikne.

Inak zaujimalo by ma ci je nejak mozne zachranit manzelku toho elfa v tabore. Ta co je premenena na vlkodlaka, pri tomto hrani ju skusim nezabijat ale len prejst okolo a najskor zrusit kliatbu.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Našel by se zde ostřílený hráč, který by mi poradil (nejlépe přes IM)? Hraju za mága a musel jsem snížit obtížnost na nejnižší jelikož mi větší skupinka nebo boss nadělá z grupy selskou omeletu (ne že by snížená obtížnost nějak moc pomohla, ale vydržíme déle a nezraňujeme se navzájem). Ovšem přízraky v lese u d. elfů po rozlomení pečetí u náhrobků nedáme ať se snažím sebevíc.
Nějaké tipy triky?
Grupu mám většinou:
Sten, Ali, Leli, Já.

2 MichiGen Pochybuji, že ji jde zachránit.

Je to velmi těžká hra, zvláště pokud nejste kovaní v předchozích dílech či podobných hrách.
Se Zaklínačem nebo Risen to nelze srovnávat, už jen proto, že tam je prakticky nemožné si špatně nastavit postavu.
Vždy prodávám i jinde.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ta manzelka nejde zachranit.Na poprve sem ji zabil a ted hraju znova a tentokrat sem s ni ani nemluvil a po zruseni kletby se nevratila do tabora a jeji manzel se ji vypravil hledat.

Prometheus: s patchem 1.02 je hra silene lehka.Taky zalezi jestli mas vsechny DLC.Treba takovej prsten +3 vsechny staty a dalsich asi 20 neuveritelne silnych predmetu se na zacatku hry hodej :lol:
Jestli hrajes maga healera, tak vyhod stena a lelianu a vem morigan a psa.Jestli hrajes maga za dmg, tak vem jako healera weyne a vyhod lelianu a nahrad ji psem.
Jinak lotr/duelista/vrah s dualkama to je neco silenyho.Nic neprezije vic jak 2s (kromu bossu samozrejme).Podle me s prehledem nejsilnejsi postava ve hre.Jenom muj lotr ma 50% z celkoveho poctu dmg skupiny :lol:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Dotaz:

Lze nějak nastavit pravý tlačítko na toggle, abych ho nemusel pro rozhlížení pořád držet?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

HEAD píše:Jinak lotr/duelista/vrah s dualkama to je neco silenyho.Nic neprezije vic jak 2s (kromu bossu samozrejme).Podle me s prehledem nejsilnejsi postava ve hre.Jenom muj lotr ma 50% z celkoveho poctu dmg skupiny :lol:
Jj je dobrej:). Akorat moc nevydrží...

Ok, po respecu mojí hlavní postavy (z pojebanýho archer-rogua na dual-wield backstabbing rogua), aplikaci better archery modu a získání Cone of cold pro Morrigan to začalo být chvíli v pohodě...

...ale to by mi nesměly dojít lektvary/healing poultices a elfrooty... V partě mám Morr, Lel a Aliho a z Ostagaru jsem šel do Redcliffu a pak Denerimu (kde mě dal zabrat tuhej blood mage v tom nepovinnym questu v jedný opuštěný budově). Nyní už jsem na začátku vesničky Haven. Problém je, že bez lektvarů se v podstatě nedá hrát, takže přemejšlim, že budu muset quest přerušit a jít buďto pro Wynne k mágum nebo k elfským obchodníkum, který mají neomezený zásoby ingrediencí. Ovšem jestli to správně chápu, nejdřív se musí splnit celej ten jejich quest...

Další varianta je tenhle mod, kde bych si mohl rovněž nakoupit neomezený ingredience:
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=410
asi to nakonec dopadne tak (Lelianu se mi zatím vykopávat nechce, protože neumim páčit zámky)

To je trošku debilní mechanika v týhle hře. Fakt to moc nevybalancovali, protože nikdy v BG1&2, obou Kotorech atd.si na takovej problém nevzpomínám...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Podíval by se mi prosím někdo na mého mága? A poradil co a jak? Díky.
Alim.rar

http://hotfile.com/dl/22249465/6299208/Alim.rar.html
Vždy prodávám i jinde.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prometheus píše:Podíval by se mi prosím někdo na mého mága? A poradil co a jak? Díky.
Alim.rar

http://hotfile.com/dl/22249465/6299208/Alim.rar.html
Zkousel sem tvuj save a vypada vse v pohode.Jen vymen lelianu za psa a stena za morigan.

Jinak moje video.Je to na hard a takhle prochazim 99% souboju...Hlavne si vsimnete toho dmg moji postavy :D Jinak pouzivam komplet sadu velitele sedych strazcu a nemam problem, ze by moje postava malo vydrzela...je to proste moc lehky.

http://www.youtube.com/watch?v=f60clXgjMcE
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

mohl by nekdo reuploadnout ten better archery mod ? chtel sem to skusit ale pise to nejakej nesmysl :evil:
KDO mi odebral moji zlutou kartu
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Na webe sa objavilo info o Return to Ostagar DLC spolu s datumom 5. Januara.
http://dragonage.bioware.com/addon/rto

Zda sa ze to bude viacmenej taka recyklacia, v trailery je to sami flashback z povodnej hry, uvidime. Bolo by ale dobre keby islo Bioware s DLC pre DA lepsou cestou ako s tymi pre Mass Effect, Warden's Keep a Stone Prisoner sa za DLC pocitat neda, je to povodna sucast hry ktora bola len nasilu vytrhnuta, az s tymto "prvym" DLC sa ukaze akou kvalitou sa asi budu uberat tie dalsie.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

r1pper píše:mohl by nekdo reuploadnout ten better archery mod ? chtel sem to skusit ale pise to nejakej nesmysl :evil:
jj, taky jsem na to koukal, divné...

Kdyžtak tady
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Je tu někdo, kdo:
a) Má origo DAO
b) Má kartičku s kódem na Dragon Armor do Mass Effect 2
c) Nebude hrát Mass Effect 2

:D
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Jasper píše:Je tu někdo, kdo:
a) Má origo DAO
b) Má kartičku s kódem na Dragon Armor do Mass Effect 2
c) Nebude hrát Mass Effect 2

:D

beztak ta karticka bude pribalena i u mass effect 2
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem to dohral podruhe.Hraci doba 43hodin a prozkoumanej svet z 92% LVL 23.
Prekvapil me uplne jinej konec, nez pri prvnim hrani.Treba rozhodnuti uplne na zacatku v rudoskali komu a jak hodne pomuzete atd.To vsechno se promitne na konci :) .Treba ty zensky v kostele jak hleda bratra sem dal misto misto 1G rovnou 5G a je to uplne jiny co se s ni stane :)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak se ma nainstalovat ten archery mod?Rozehral sem hru znova tentokrat na obtiznost nocni mura a chtel bych hrat s archery modem.
Vubec nevim kam/jak to mam nainstalovat.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Myslim, že stačí vše rozbalit do složky v dokumentech \Documents\BioWare\Dragon Age\packages\core\override (podle toho, co máš za Windows).
Naposledy upravil(a) Hydr0gen dne čtv 31. pro 2009, 10:26, celkem upraveno 1 x.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Aka tipujete, ze v datadisku pribudne hratelna rasa (ak podla predpokladov pribudne) ?

Ja tipujem ze Qunari, na konci hry je moznost povedat Stenovi ze chcete ist s nim a on povie aby ste prisli za 2 dni do pristavu, javi sa mi to celkom mozne, pokial sa nemylim Qunari ziju na ostrove, to je podla mna vcelku idealna lokacia pre datadisk.

BTW taky test a porovnanie grafiky medzi X360 a PS 3 verziou.
http://www.lensoftruth.com/?p=16618

Celkom hnusne to vyzera na Xboxe360, myslel som ze Xenos od ATi nebude mat problemy s filtrovanim textur... zato geforce v PS 3 ho ma zapnute, ale aj sa to podpisuje zrejme na framerate...
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Jj, Qunari, jiní adepti ani nejsou (Antiva jsou lidi...)

btw.: všimli jste si - Qunari si v podstatě vyslovuje "Kanáry", takže bydlí na Kanárských ostrovech :D .

Jinak včera jsem dojel PRVNÍ z těch 4 povinnejch questů (Arl of Redcliffe) a mám nahráno přes 30hod. To je tak 5-6x Modern Warfare II :roll:
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Potrebuju malou radu
Nekde sem pred par tydny narazil na mod ktery smaze vsechny rozdelene body (ne respecilazition nebo jak se jmenoval) ale jiny jakmile priberes novou postavu tak ma sice treba lvl 7 ale nema zadane zadne skillly (jen volne skill body) a tet kdyz sem si rikal ze je cas si to dat potreti zaboha nemuzu tenhle mod nikde najit.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Obecně bych řekl hledej na dragon age nexus. Nicméně ten Raven mod funguje podobně - dá ti potion a pak si můžeš každého (nejen hlavní postavu) respecovat sám. Do toho jsem se ale radši nepouštěl...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“