Opera 10

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Opera 10

Příspěvek od arxeiss »

Mi všechno OK, teď se mi 3x za den sekla, spadla a nechápu čím to bylo, ale dělalo to jenom na http://www.astateoftrance.com když jsem chtěl přehrát ty klipy, jinak jsem spokojen :)
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Zdarec, nesetkal se nekdo s tim, ze mu z niceho nic prastalo tak nejak fungovat prave tlacitko na 10.51? Gesta mysi fungujou, ale nejde mi vyvolat nabidka (treba kvuli blokovani obsahu atd.)... Jen kdyz oznacim text, tak to jde. :(
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Taky vám špatně vykresluje písmo?
Obrázek
a jěště což je plus, při vypnutí JS a zapnutí nemusíte refreshnout stránku aby zase běžely :)
jěště něco, ale už jsem zapoměl
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

To na tom obrázku sa nestáva len s písmom, často aj s obrázkami a všetkým možným na webovej stránke ... 3344 je stále plná bugov :(
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

To mi nechce najet gmail, vůbec nic nenačte, a když je na stránce flash reklama nebo nějaké jiné pochybné prvky tak se celá zpomalí celkem brutálně, a to mám jen kolem 11 otevřených tabů.

A několikrát už mi spadla.
Vykreslování písma a obrázků funguje ok, jen vyjímečně se mi stávalo že nějaký obrázek nenačetla, ale už si ani nepamatuju kdy naposled :P

verze 3315 (zabírá 260MB v RAM při 12ti tabech)
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

:D dobré no, tak to co popisuješ ty mi šlape naprosto bez problému, GMail, flash jako nic :)

Edit:\\ Už jsem si vzpoměl na tu druhou věc. Když napíšu do hledáčku g něco tak to hledá na googlu, ale když tam nedám nic tak na qip.ru což mě nehorázně se*e, kde to změnit, hledal jsem snad všude...
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ked si si instaloval qip, tak si neodskrtol, ze sa ma ten odpad integrovat
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Já vím, to je mi jasné jak se to tam dostalo, spíše mi jde o to jak to zrušit, už jsem koukal i v opera:config ale možná jsem slepý

Edit:\\ Nevím co jsem udělal, podle mě nic, ale už to nedělá
Naposledy upravil(a) arxeiss dne pát 9. dub 2010, 00:05, celkem upraveno 1 x.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

skus odinstalovat qip, stalo sa mi to iste asi pred pol rokom, ale uz si nepamatam, ako som to vyriesil
xp__
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od xp__ »

zdravim,
co se to s tou Operou ku*na deje? Predesla verze mi sice padala, ale nebylo to nijak extremne caste, ale co jsem naistaloval posledni verzi tak je to des a hruza. Pada neuveritelne casto obvzlaste pri zavirani zalozky, a kdyz je tam otevrene pdf tak je to temer jistota. Jedna se o cistou instalaci v ciste nainstalovanem systemu windows xp pro SP3, vse je plne aktualizovane. Grrr ztakovou budu muset prejit na neco jineho...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

Tak dneska veselá příhoda s milovanou Operou, pořád mi jela totálně zabržděně, videa na youtube se sekaly, stránky pomalu scrolovaly a koukám koukám ona mi vytěžuje procák na 50% a to nic nedělala, tak jsem si ji znovu nainstaloval a ručně pracně přenesl všechno nastavení z konfiguračních souborů, skoro řádku po řádce a už to konečně jede jak má, i ten gmail už mi jede :)
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
vixl
Nováček
Nováček

Příspěvek od vixl »

Zdar,
nevim jestli to tu nekde bylo a nedokazu to najit, ale mam nasledujici problem:

v diskuzi na pct ke clankum, kde jsou skryte prispevky a je treba zobrazit je kliknutim na balicek mi to v opere nefunguje, nevite co s tim? diky
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Nemáš vypnuté JS? Jinak já teda s tím problém nemám, zkusil jsem dát do ignorovaných Ricka, šel přímo do tohoto threadu a normálně mi to šlo.
btw byl to jenom test, nemysli si o mě nic už tam nejsi :)

Edit:\\ Aha, tak sry
Naposledy upravil(a) arxeiss dne ned 11. dub 2010, 22:54, celkem upraveno 1 x.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

on mysli pct, nie forum

nejde to ani mne
xkryspin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xkryspin »

Ahoj.

Možná to už tu někde bylo, ale nepovedlo se mi to najít.
Mám tenhle problém s Operou 10.51 build 3315:

Upgradoval jsem ze starší verze, kterou sem měl nastavenou tak, že na tabech (v liště) nebyl ten otravný křížek na zavření a místo toho v záhlaví - v pravém horním rohu každého tabu jsem měl standradní tlačítka maxim/restore, minimalizovat a zavřít.... po upgradu jsou fuč.

Chcu je zpátky. (Můžu vrátit tlačítko zavřít přímo taby v liště, ale to nechcu). Vzhledem k tomu, že gesta v některých situacích nefungují (rozsáhlé javascripty, flashe, integrované pdf) je zavírání dost otrava.

Comámdělatcomámdělat ?

EDIT: když okna nějakým způsobem zmenším (z maximalizovaných) tak tam nějaká ta tlačítka jsou... ale v maximalizovaném stavu ne (ke zmenšení okna se musím pracně proklikat).
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak třeba CTRL+W na zavření, jinak nevím. A gesta nevím, ty nepoužívám, já raději klávesové zkratky.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

na zavření je ideální middle-click na tab...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

middle click zavřu tab, mouse gesture dolů (nebo middle click do lišty) otevřu novej tab, levej klik na tab minimalizuju...nevim, v čem je problém.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
xkryspin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xkryspin »

1) Jsem zvyklý na ovládání v horním rohu okna, nevím proč u maximalizovaného tabu toto chybí, když to tam dříve bylo.
2) Nepotřebuju jen zavřít, a minimalizovat - chtěl bych nastavit i jen nemaximalizované okno, abych mohl umístit více oken vedle sebe. (U nemaximalizovaného okna ovládání zavřít a maximalizovat je). (Na zavírání používám gesta ... a tady jsem ochoten si zvyknout na middle click, ale to neřeší ostatní problémy).
3) Gesta nefungují vždy - pokud je stránka například celá ve flashi tak nad flashem gesta nefungují- což je velmi otravné. totéž pokud je otevřeno pdf v prohlížeči nebo náročný/zaseklý jscript.
4) Je sice fajn, že když nevím jaké y se píše ve slově gymnázium tak drapsnu holku a odtáhnu ji před poštu ... ale tahat kvůli tomu holku před poštu několikrát za hodinu ... (nehodlám si zvykat na nouzová řešení).

Takže pro jistotu ještě jednou: Nevíte někdo jak zobrazit standardní okenní tlačítka Maximalizovat(restore), minimalizovat a zavřít v horním pravém rohu tabu?
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“