Opera 10
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Opera 10
Mi všechno OK, teď se mi 3x za den sekla, spadla a nechápu čím to bylo, ale dělalo to jenom na http://www.astateoftrance.com když jsem chtěl přehrát ty klipy, jinak jsem spokojen 
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, nesetkal se nekdo s tim, ze mu z niceho nic prastalo tak nejak fungovat prave tlacitko na 10.51? Gesta mysi fungujou, ale nejde mi vyvolat nabidka (treba kvuli blokovani obsahu atd.)... Jen kdyz oznacim text, tak to jde. 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky vám špatně vykresluje písmo?

a jěště což je plus, při vypnutí JS a zapnutí nemusíte refreshnout stránku aby zase běžely
jěště něco, ale už jsem zapoměl

a jěště což je plus, při vypnutí JS a zapnutí nemusíte refreshnout stránku aby zase běžely
jěště něco, ale už jsem zapoměl
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- RiCK
- Začátečník

To na tom obrázku sa nestáva len s písmom, často aj s obrázkami a všetkým možným na webovej stránke ... 3344 je stále plná bugov 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mi nechce najet gmail, vůbec nic nenačte, a když je na stránce flash reklama nebo nějaké jiné pochybné prvky tak se celá zpomalí celkem brutálně, a to mám jen kolem 11 otevřených tabů.
A několikrát už mi spadla.
Vykreslování písma a obrázků funguje ok, jen vyjímečně se mi stávalo že nějaký obrázek nenačetla, ale už si ani nepamatuju kdy naposled
verze 3315 (zabírá 260MB v RAM při 12ti tabech)
A několikrát už mi spadla.
Vykreslování písma a obrázků funguje ok, jen vyjímečně se mi stávalo že nějaký obrázek nenačetla, ale už si ani nepamatuju kdy naposled
verze 3315 (zabírá 260MB v RAM při 12ti tabech)
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Edit:\\ Už jsem si vzpoměl na tu druhou věc. Když napíšu do hledáčku g něco tak to hledá na googlu, ale když tam nedám nic tak na qip.ru což mě nehorázně se*e, kde to změnit, hledal jsem snad všude...
- beardie
- Středně pokročilý

ked si si instaloval qip, tak si neodskrtol, ze sa ma ten odpad integrovat
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já vím, to je mi jasné jak se to tam dostalo, spíše mi jde o to jak to zrušit, už jsem koukal i v opera:config ale možná jsem slepý
Edit:\\ Nevím co jsem udělal, podle mě nic, ale už to nedělá
Edit:\\ Nevím co jsem udělal, podle mě nic, ale už to nedělá
Naposledy upravil(a) arxeiss dne pát 9. dub 2010, 00:05, celkem upraveno 1 x.
- beardie
- Středně pokročilý

skus odinstalovat qip, stalo sa mi to iste asi pred pol rokom, ale uz si nepamatam, ako som to vyriesil
- xp__
- Červená karta

-
zdravim,
co se to s tou Operou ku*na deje? Predesla verze mi sice padala, ale nebylo to nijak extremne caste, ale co jsem naistaloval posledni verzi tak je to des a hruza. Pada neuveritelne casto obvzlaste pri zavirani zalozky, a kdyz je tam otevrene pdf tak je to temer jistota. Jedna se o cistou instalaci v ciste nainstalovanem systemu windows xp pro SP3, vse je plne aktualizovane. Grrr ztakovou budu muset prejit na neco jineho...
co se to s tou Operou ku*na deje? Predesla verze mi sice padala, ale nebylo to nijak extremne caste, ale co jsem naistaloval posledni verzi tak je to des a hruza. Pada neuveritelne casto obvzlaste pri zavirani zalozky, a kdyz je tam otevrene pdf tak je to temer jistota. Jedna se o cistou instalaci v ciste nainstalovanem systemu windows xp pro SP3, vse je plne aktualizovane. Grrr ztakovou budu muset prejit na neco jineho...
- RiCK
- Začátečník

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska veselá příhoda s milovanou Operou, pořád mi jela totálně zabržděně, videa na youtube se sekaly, stránky pomalu scrolovaly a koukám koukám ona mi vytěžuje procák na 50% a to nic nedělala, tak jsem si ji znovu nainstaloval a ručně pracně přenesl všechno nastavení z konfiguračních souborů, skoro řádku po řádce a už to konečně jede jak má, i ten gmail už mi jede 
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- vixl
- Nováček

Zdar,
nevim jestli to tu nekde bylo a nedokazu to najit, ale mam nasledujici problem:
v diskuzi na pct ke clankum, kde jsou skryte prispevky a je treba zobrazit je kliknutim na balicek mi to v opere nefunguje, nevite co s tim? diky
nevim jestli to tu nekde bylo a nedokazu to najit, ale mam nasledujici problem:
v diskuzi na pct ke clankum, kde jsou skryte prispevky a je treba zobrazit je kliknutim na balicek mi to v opere nefunguje, nevite co s tim? diky
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš vypnuté JS? Jinak já teda s tím problém nemám, zkusil jsem dát do ignorovaných Ricka, šel přímo do tohoto threadu a normálně mi to šlo.
btw byl to jenom test, nemysli si o mě nic už tam nejsi
Edit:\\ Aha, tak sry
btw byl to jenom test, nemysli si o mě nic už tam nejsi
Edit:\\ Aha, tak sry
Naposledy upravil(a) arxeiss dne ned 11. dub 2010, 22:54, celkem upraveno 1 x.
- beardie
- Středně pokročilý

on mysli pct, nie forum
nejde to ani mne
nejde to ani mne
- xkryspin
- Začátečník

-
Ahoj.
Možná to už tu někde bylo, ale nepovedlo se mi to najít.
Mám tenhle problém s Operou 10.51 build 3315:
Upgradoval jsem ze starší verze, kterou sem měl nastavenou tak, že na tabech (v liště) nebyl ten otravný křížek na zavření a místo toho v záhlaví - v pravém horním rohu každého tabu jsem měl standradní tlačítka maxim/restore, minimalizovat a zavřít.... po upgradu jsou fuč.
Chcu je zpátky. (Můžu vrátit tlačítko zavřít přímo taby v liště, ale to nechcu). Vzhledem k tomu, že gesta v některých situacích nefungují (rozsáhlé javascripty, flashe, integrované pdf) je zavírání dost otrava.
Comámdělatcomámdělat ?
EDIT: když okna nějakým způsobem zmenším (z maximalizovaných) tak tam nějaká ta tlačítka jsou... ale v maximalizovaném stavu ne (ke zmenšení okna se musím pracně proklikat).
Možná to už tu někde bylo, ale nepovedlo se mi to najít.
Mám tenhle problém s Operou 10.51 build 3315:
Upgradoval jsem ze starší verze, kterou sem měl nastavenou tak, že na tabech (v liště) nebyl ten otravný křížek na zavření a místo toho v záhlaví - v pravém horním rohu každého tabu jsem měl standradní tlačítka maxim/restore, minimalizovat a zavřít.... po upgradu jsou fuč.
Chcu je zpátky. (Můžu vrátit tlačítko zavřít přímo taby v liště, ale to nechcu). Vzhledem k tomu, že gesta v některých situacích nefungují (rozsáhlé javascripty, flashe, integrované pdf) je zavírání dost otrava.
Comámdělatcomámdělat ?
EDIT: když okna nějakým způsobem zmenším (z maximalizovaných) tak tam nějaká ta tlačítka jsou... ale v maximalizovaném stavu ne (ke zmenšení okna se musím pracně proklikat).
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba CTRL+W na zavření, jinak nevím. A gesta nevím, ty nepoužívám, já raději klávesové zkratky.
- zombux
- Odborník PCT

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
middle click zavřu tab, mouse gesture dolů (nebo middle click do lišty) otevřu novej tab, levej klik na tab minimalizuju...nevim, v čem je problém.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- xkryspin
- Začátečník

-
1) Jsem zvyklý na ovládání v horním rohu okna, nevím proč u maximalizovaného tabu toto chybí, když to tam dříve bylo.
2) Nepotřebuju jen zavřít, a minimalizovat - chtěl bych nastavit i jen nemaximalizované okno, abych mohl umístit více oken vedle sebe. (U nemaximalizovaného okna ovládání zavřít a maximalizovat je). (Na zavírání používám gesta ... a tady jsem ochoten si zvyknout na middle click, ale to neřeší ostatní problémy).
3) Gesta nefungují vždy - pokud je stránka například celá ve flashi tak nad flashem gesta nefungují- což je velmi otravné. totéž pokud je otevřeno pdf v prohlížeči nebo náročný/zaseklý jscript.
4) Je sice fajn, že když nevím jaké y se píše ve slově gymnázium tak drapsnu holku a odtáhnu ji před poštu ... ale tahat kvůli tomu holku před poštu několikrát za hodinu ... (nehodlám si zvykat na nouzová řešení).
Takže pro jistotu ještě jednou: Nevíte někdo jak zobrazit standardní okenní tlačítka Maximalizovat(restore), minimalizovat a zavřít v horním pravém rohu tabu?
2) Nepotřebuju jen zavřít, a minimalizovat - chtěl bych nastavit i jen nemaximalizované okno, abych mohl umístit více oken vedle sebe. (U nemaximalizovaného okna ovládání zavřít a maximalizovat je). (Na zavírání používám gesta ... a tady jsem ochoten si zvyknout na middle click, ale to neřeší ostatní problémy).
3) Gesta nefungují vždy - pokud je stránka například celá ve flashi tak nad flashem gesta nefungují- což je velmi otravné. totéž pokud je otevřeno pdf v prohlížeči nebo náročný/zaseklý jscript.
4) Je sice fajn, že když nevím jaké y se píše ve slově gymnázium tak drapsnu holku a odtáhnu ji před poštu ... ale tahat kvůli tomu holku před poštu několikrát za hodinu ... (nehodlám si zvykat na nouzová řešení).
Takže pro jistotu ještě jednou: Nevíte někdo jak zobrazit standardní okenní tlačítka Maximalizovat(restore), minimalizovat a zavřít v horním pravém rohu tabu?