hodnocení BW: 82%
Moderátor: Baneshee

Tyhle tečky jsem měl taky. Mají zřejmě představovat poletující, zvířený prach. Nevěnoval jsem tomu zvýšenou pozornost.FragmeNT píše:kolem svetel (ale ne kolem vsech) mi poletuji jakesi roje barevnych tecek

Kterého Stalkera máš na mysli?Mastodont píše:.. Naštěstí to není Stalker, který mi ruskou grafikou a divným RPG-čímsi vůbec nevyhovoval. 90%.

Cože? Pripyat má takřka stejnou grafiku jako Clear Sky a spíš lepší než horší. Hlavně určitě ne k zblití, jak píšeš. Původnímu Stalkerovi už utíká o slušný kus. Stalker měl vždy skvělou grafiku, takový realistický chladný styl, žádné přebloorované UT enginy atd bez pořádných stínů, efektů počasí či slušných textur. Někdy mě opravdu šokují něčí názory...Asi tak, jak jsem již párkrát četl perly ve stylu, že Far cry 1 vypadá lépe než dvojka.gejmer píše:Kterého Stalkera máš na mysli?Mastodont píše:.. Naštěstí to není Stalker, který mi ruskou grafikou a divným RPG-čímsi vůbec nevyhovoval. 90%.
Pokud jde o grafické zpracování tak první Stalker i datadisk Clear Sky bylo na vynikající úrovni.
Následně,ale Call of Pripjat měl grafiku uplně k zblití![]()
Se zbytkem Tvého názoru musím souhlasit.
Hratelnost byla uplně na prt![]()
At už vyjde cokoliv tak to už hrát nebudu!