Duke Nukem Forever

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Enigma
Začátečník
Začátečník

Re: Duke Nukem Forever

Příspěvek od Enigma »

Still.Lord: I tak by ale nebyla špatná nějaká ta ochutnávka v podobě map pro Duke Nukem Forever.

theedge: Ta mise s bugynou mi nepřišla zas tak špatná. Další části by byly i lepší.
S tou předělávkou HL1 do Source enginu - Black Mesa je to fakt škoda.

Také mě i napadlo, kdyby se jim DNF podařilo dodělat někdy v roce 2003, bylo by to lepší. Kdyby si třeba nakonec půjčili Source engine, tak by se snad tak moc zlého nestalo. Proč se musí za každou cenu dělat engine de novo.
Los Devilos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Los Devilos »

Tahle hra nepotřebuje ani žádný komentář no prostě si už udělala svoje jméno je parádní.
MIZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIZ »

Je nějaká možnost, jak toto hrát bez Steamu? Mám normálně koupené DVD, mám uvnitř i klíč. Nainstaloval jsem v létě a hrál bez problémů. Teď pokaždé po spuštění to začne stahovat stovky MB a než to stáhne, nejde hrát.
Nemám vůbec zkušenosti s nějakými cracky, o torrentech vím jen něco málo teoreticky. Odhaduji, že potřebuji stáhnout nějakou crack verzi, která poběží bez toho nesmyslného připojování k Steamu.
Díky za každou radu.
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech:
BOINC projekty, český projekt
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Nech si prostě stáhnout ty pacthe a pak už máš klídek.. :)
MIZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MIZ »

Ale to stahuje každý den zase znovu!
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech:
BOINC projekty, český projekt
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“