Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 4

Příspěvek od tmaven »

Hral jsem to asi 30 minut, a krom bugu me nic jineho nezaujalo...

My co vyrustali na f1/f2 cekame trosku lepsi hru.. Ani ta grafika neni nic extra, vse ultra fullhd a stale je to osklive.

Proste vyvojari delaji hry pro sirokou verejnost a zabiji se tim veskera gameplay.. Kde jsou ty casy, ze jsem klikal 180 bodu do reci a 10 bodu do stesti... :D
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Staveni mest je hodne komplexni.Daji se najit kvanta novych veci co clovek muze stavet.Ja odemknul cca 20 novych.Muzu sazet peknej plot a zeleny stromy + pekny novy lampy a svetla.Tipuju, ze kdyz nejdu vetsinu novch veci, tak bude mesto vypadat skoro jako na zacatku :)
Starani se o mesta je taky komplexni.
http://attackofthefanboy.com/guides/fal ... ttlements/

Zatim level 19 a 24hodin nahrano a 1 hlavni quest udelanej.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

jj ocividne cerpali z modu RTS k FNV(real time settler), ktory ak sa nemylim robili cesi alebo slovaci. A bol super. Vzhladom na limity z toho vytazili hodne.
Na zaciatku som sice nechapal co a ako ale ked sa do toho clovek dostane tak s tym kludne stravi aj hodiny. A ako pises furt sa odomykaju nove a nove veci.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

muze sem nekdo prosim linknout mod na to, aby se powercore nevycerpavalo? :oops:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Kurňa, zrovna ten Fallout instaluju a celkem se děsím vašich komentářů na to, jak je to slabé. Ale tak moje srdcovka to naštěstí není, takže to nějak přežiju.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Flegy píše:muze sem nekdo prosim linknout mod na to, aby se powercore nevycerpavalo? :oops:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/225/?

Frostys: Jako hra to neni uplne spatny. Je to spatny fallout. :lol:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

diky ti :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevim co proti te hre porad mate.Je to klasickej fallout.Ted jsem udelal klasickej fallout postrani quest za cca 2hodiny ve valutu81.
quest nabral slusny obratky a byl zakoncenej companionem :P
Proste klasika.Jinak nahrano skoro 2 dny level 20 a porad 1mise z hlavni linie.
Prijde mi to lepsi jak fallout3.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Trochu jsem se posunul smerem k Bostonu a zacalo to byt zajimavy. Cisteni metra bylo docela hororovy a docela me bavilo. Lepsi nez F3 to asi bude, ma to vic moznosti, da se na to divat, da se bavit vice zpusobama.
Pokud ale povazujez za klasickej fallout fps od Bethesdy, tak ano. Nekteri maji za klasicky fallouty jednicku a dvojku. A s tema ma spolecny F4 asi stejne jak Diablo 3 s D2.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Nesrovnávejte tyhle hry od Bethesdy se starymy Fallouty. Je to jiny typ her. Nemá cenu tohle srovnani resit.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Kde vy na ty hlasky chodite. Konkretne hladisi mi rekni kdyz mas fallouta rad pro prvni dva dily a dejme tomu jeste to FNV a chces to samy jak to nemas srovnavat. Ja sem to fallout 4 nenazval. Ona koneckoncu ta cislovka 4 za tim nazvem znamena ze to vychazi z 1 a 2ky a 3ky tudiz je na miste i srovnani. To ze je to jinej typ hry je uz vec toho vydavatelstvi ktere za timhle peklem stoji ane uzivatelu ze se citi zmateni a podvedeni. Navic ten jejich rpg system nevim jestli mam plakat nebo se smat...
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Změna téma zpět k fusion core: vysledoval jsem, že FC se rychle vybíjí při použití V.A.T.S. a vlastně jakékoliv další činnosti využívající Action Points, takže i zadržování dechu ve sniper modu.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

:lol: To je taky skvela featura.
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

No me nepotesilo ze pokud hrac nevstoupi do BOS pred vyberem faction s kterou pujde vyhodit Institut tak po poslednim questu ma smulu, quest s pozvanim se failne.

Mod staveni osady bude chtit urcite patch chyb v nem je habadej, jako nemoznost postavit nekdy stenu. Nebo nesmyslne omezeni poctu staveb, napr. v pevnosti sem se diky tomu drzel jen tak tak.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Broxik píše:Konkretne hladisi mi rekni kdyz mas fallouta rad pro prvni dva dily a chces to samy jak to nemas srovnavat.
Jsi nejak zmaten. Ja nechci to samy. Pokud chci izometricky tahovy RPG, pujdu si hrat Wasteland a ne Fallout 4 , ale ja to uz nechci hrat a to si radsi dam ty stary Fallouty.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mně na tý hře nejvíc vadí je to že projdu přes půlku mapy a nepotkam živáčka...dvě želvy nebo co a jednu krysu...
PS5 Pro | LG OLED CX55
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Spatne sem to rekl. Chtel bych aby pokracovali a rozvijeli vetev FNV. Samozrejme tu isometrii nemusim mit ikdyz to melo take sve kouzlo. Jde mi o cely ten svet, jeho chovani, jakym zpusobem sou napsany dialogy a jak te to vtahne. Uz mi to trosku zacina pripominat ty fallouty windowsy. Licha verze nahovno (toto by mel byt asi f5 :))) ) a sudy dobry :/. tak ja si pockam na dasli dil...
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
WOB
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od WOB »

už jednou to tu zaznělo, Fallout byl o tom že jste mohli kombinovat některé věty, věděli jste co řeknete a čekali jste co z toho bude, pak jste se ve všem hrabali a hledali co by se hodilo, pak popisy věcí, zbraní, různé queasty, které prostě byly o tom že jste se musli rozhodnout jako lidé. Né rozhodnout jestli půjdu tam a nebo tam, nebo jestli ho zabijete nebo ne. Mohli jste okrádat některé postavy a poté s nimi kšeftovat...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Heh spolecnici muzou pouzivat power armor.. :D
Btw kde sezenu combat armor?
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

Combat armor by mel vetsinou vypadnout z Guneru, ale musis pro nej jit v power armoru jinak te lehce sejmou, casto se u nich objevuji bosove v power armoru. Pripadne muzes zkusit stesti v Diamond City zkousit se podivat o obchodniku.

Nejdulezitejsi perky jsou armorer a gun nut + science pokud chces pouzivat leaserove nebo plasmove zbrane. Moje Gauska po plnem upgrade + perkama pro rifle guns davala 362 dmg.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“