Windows 11

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 11.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: Windows 11

Příspěvek od Krteq »

Baneshee píše: včera, , 15:49 Sakra, mám TPM schválně vypnutý, aby mi to přes Windows update nemohli automaticky upgradnout z Win 10 na Win11 a doteď to spolehlivě fungovalo :lol:
Upgrade z Win 10 na Win 11 nikdy neprobíhal bez vědomí uživatele, pokaždý to musíš potvrdit
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Já si nejsem úplně jistý, ale mám pocit, že tak to bylo i u W7 na W10 a na jednom PC se mi systém sám přehodil. Docela rozčarování, pokud nemám napsat roze*rání. Pokud to nebylo W10 na W11 (což pochybuju, na většine PC není TPM). Obojí teoreticky možné. Protože MS. Požadavek na TPM během instalace opravdu nemá smysl, požadován může být až kvůli dalším funkcím, což zpřístupňuje OS celým masám. Co se týče driverů pro grafickou kartu, dříve je vydádali tak nějak měsíčně(?) nebo s větším rozestupem, tehdy jsem ještě updatoval pokaždé. Pak nějak jak střelbu z kulometu, i s chybami, následně jsem se naučil, protože nehraju hned nejnovější tituly, používat co dostane WHQL a tedy nahodí na WU (Windows Update).
zsdx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zsdx »

No, ted tu mam jeden HP notas, kde po aktualizaci BIOSu prave z WU (F.49) prestalo jit NVMe a v te M.2 jde jen SATA. Web HP konci u F.48...
Odpovědět

Zpět na „Windows 11“