Upgrade z Win 10 na Win 11 nikdy neprobíhal bez vědomí uživatele, pokaždý to musíš potvrdit
Windows 11
Moderátor: Loki5567
- Krteq
- Čestný člen
-
- Jey
- Středně pokročilý
-
Re: Windows 11
Já si nejsem úplně jistý, ale mám pocit, že tak to bylo i u W7 na W10 a na jednom PC se mi systém sám přehodil. Docela rozčarování, pokud nemám napsat roze*rání. Pokud to nebylo W10 na W11 (což pochybuju, na většine PC není TPM). Obojí teoreticky možné. Protože MS. Požadavek na TPM během instalace opravdu nemá smysl, požadován může být až kvůli dalším funkcím, což zpřístupňuje OS celým masám. Co se týče driverů pro grafickou kartu, dříve je vydádali tak nějak měsíčně(?) nebo s větším rozestupem, tehdy jsem ještě updatoval pokaždé. Pak nějak jak střelbu z kulometu, i s chybami, následně jsem se naučil, protože nehraju hned nejnovější tituly, používat co dostane WHQL a tedy nahodí na WU (Windows Update).
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- zsdx
- Začátečník
-
Re: Windows 11
No, ted tu mam jeden HP notas, kde po aktualizaci BIOSu prave z WU (F.49) prestalo jit NVMe a v te M.2 jde jen SATA. Web HP konci u F.48...