SLUCHÁTKA

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: SLUCHÁTKA

Příspěvek od F1l1p »

Určitě si připlať - slyšel jsem přechozí těch pecek, které máš ve výběru a byly v podstatě totožné - nezajímavý zvuk, kterému chybělo všechno. MX 360 by už mohli být zajímavější, ale bez basů. Na Creativy se píše všude chvála (s ohledem na cenu).
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

Koss UR/29 (jestli se daj ještě sehnat)
x
Sennheiser HD205 :?:

posloucham 95% času dnb

// použití k mp3 (creative zen v plus), nošení i na ven
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

???
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Čau,
potřeboval bych poradit s výěrem sluchátek.

Nějaká charakteristika:
- poslouchám snad nejneuvěřitlenější směs hudebních žánrů, takže sluchátka musí zvládat od operních sopranových zpěvaček přes orchestr nebo Pink Floyd po Boba Marleyho a Gorillaz.
- mám rád basy, ale ideálně s možností regulace. Rád bych vyzkoušel 5.1, protože mám malý pokoj a rozmístit 5.1 reproduktory dozadu není možné.
- chtěl bych opravdu kvalitní poslech pro bezztrátové audio na nejlepší zvukovce.
- nejsem sluchátkolog, tak se vyjádřím laicky: Chtěl bych sluchátka, která jsou kolem celých uší a izolují okolní hluk (tuším, že se tomu říká uzavřená)
- cenový limit zatím nemám. Jako každý člověk bych měl rád sluchátka zadarmo... ale je mi jasné, že se za kvalitu platí. Takže bych byl rád za odpovědi typu "za 500 ti sluchátka xy1 splní požadavky, ale jen 2.0 a kvalita nic moc, za 2000 ti sluchátka xy2 splní požadavky, jsou 5.1, ale bez možnosti regulace basů a kvalita nic moc, za 5000 můžeš mít sluchátka xy3, která jsou zase jen 2.0, ale se slušnými basy a celkově kvalitní, za 10.000 můžeš mít sluchátka xy4, která splňují všechna tvá očekávání"
- nejsem žádný profesionál, takže nehodlám dávat zbytečné sumy, ale na druhou stranu předpokládám, že to bude poprvé a na dlouhou dobu naposlady, kdy si sluchátka koupím, tak abych nemusel za rok kupovat nová, prootže tato nebudou dost kvalitní.
- inteligentní skládací systém výhodou
- konektor klascký jack (tuším 3,5)

Dík za případné návrhy
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak co vlastne chces.. skladaci sluchatka nebo poradny uzavreny boule, ktery budou hrat..? tradicni pozadavky, ktere si navzajem odporuji..

Odpovedi jsou zde tedy zatim 3, 4..
Jakoukoli vyssi radu (od 2k) od Sennheiseru, ci Beyery Pro... pokud chces opravdu 5.1 sluchatka, priprav si 60k na Beyery.. nic jineho pro 5.1 segment neexistuje (to samozrejme neznamena, ze nekteri "fandove" tem vselijakym slataninam kvalitni 5.1 sluchatka opravdu nerikaji)..
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Denon AH-D2000
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

No, a já sháním náhradu za KOSS SB-40.. :) Any idea? :) (klidně bez mikrofonu)

Nedávno mi nabízel jeden týpek SENNHEISER HD205 a nevím, jestli kývnout.. :oops:
Wannabe dickface... :]
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

beyerdynamic MMX 1 zvukově prý velmi povedené, popř. model DT 231, nebo 235 - stejné, ale bez mikrofonu. Jsou ale supraaurální konstrukce (leží na uchu, ne kolem něj, jako SB 40).
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

To ne, já jsem zvyklej na velký hrnce aka KOSS.. :oops: Koukal jsem na AKG K 512 a nepřijdou mi špatný.. Co myslíte?
Wannabe dickface... :]
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TimTaylor »

ahoj audifilové :D

potřeboval bych poradit, sháním sluchátka od cca 200 do 800Kč. Hlavní použití hry + občas film, budou používány ke stolnímu PC hlavně v noci, abych nebudil sousedy. Jo a musí mít mikrofon (na Skype..). Mám už asi třetí, slyšel jsem chválu na KOSSy, ale je to pro mě španělská vesnice, takže si rád nechám poradit. Protože mi pravidelně padají na zem, šlapu na přívodní šňůru atp. tak bych ocenil tu "doživotní" záruku (opravdu to funguje? a jak?).

Mají pro mě smysl (při mých požadavcích) tyhle: Koss Porta Pro - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=23536 nebo je to na hry "zbytečný" luxus?
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No co se tyce me rady, za tyhle penize je Porta Pro super koupe.. na jedne strane zde hanim Koss, jak jen muzu (v podstate jedine, co jsem schopen pochvalit, je konstrukce prave Porta Pro, ktera nema konkurenci).. jejich zvuk proste nesnasim kvuli absenci stredu a obecne zvuku, ktery je takovy "na oko".. na strane druhe ale treba priznat, ze v tehle cenove relaci jen tezko sezenes neco, co bude hrat lip.. oproti vsem tem levnym Creativum apod je to porad rozdil 100 a 1..
Pokud ti tedy nevadi, ze nemaji mikrofon, kup je.. bez reci.. za levny peniz by se dalo sehnat i neco vetsiho, nicmene to bych nechal stranou.. alespon budes mit maly, univerzalni sluchatka..
Syny
Nováček
Nováček

Příspěvek od Syny »

Ludia čo hovoríte na
http://www.alza.sk/SK/sennheiser-hd-465-hifi-d59101.htm
poprípadne drachšieho bratríčka

http://www.alza.sk/SK/sennheiser-hd-485-hifi-d59072.htm

máte snimi niékto skúsenosti ???
tie sluchátka by som chcel viac na počúvanie hudby a sem tam hranie hier tak neviem či sú to adekvátne sluchátka na hudbu alebo by sa oplatilo priplatiť si za možno o trošku drachší model 5xx rady čo myslíte ??? ++ teda počúvam štýl ako je SPEED / POWER METAL ( pri ktorých je fakt počuť to keď máte na prd sluchátka :D ) . ROCK . HARDCORE . atď tak netuším ktoré sluchátka by sa hodili k týmto štýlom...

+ otázka pre asi skôr Slovenské osadenstvo :D... nepoznáte niekto niáku predajňu Sluchátok v Bratislave alebo okolí Blavy kde by sa dali tje sluchátka rovno aj vyskúšať ???

DÚFAM ŽE MI NIÉKTO PORADÍIIII :lol: :(
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

Koss UR29 na ven k mp3 (ZenV plus)
ano/ne ?
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

EDIT: Kaslu na to, viz vyse
Naposledy upravil(a) Ryck dne ned 23. lis 2008, 20:50, celkem upraveno 2 x.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

Zdravím, poraďte prosím nějaká náhlavní uzavřená sluchátka s prostorovým třeba i 5.1 zvukem. Mohla by být bezdrátová. Konektor nesmí být usb...protože se bude jednat o sluhátka k domácímu kinu.
Cenový limit je řekněme 3000 ale když o budou o něco málo dražší nevadí.
:roll:
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

zdravím..

sháním sluchátka na sport, sennheisery cx500 hrajou sice fajn, ale brát si je nemůžu, protože mi když běžim padaj z uší..

takže shánim něco, co bude držet na uchu, nesměj to bejt špunty, protože pak neslyšim, kdy okolo mě jede auto. Rád bych nějaký pecky s kvalitním podáním basů, tady asi narazim.. Poslouchám trance, tak proto, taky bych rád, aby vejšky neječely a netrhalo mi to uši, když bude nějakej ženskej vokál. Občas taky poslouchám rock, takže kdyby to tam pištělo tak by mi to vadilo.. Cenu si představuju do 1500,- ale to je fakt maximum, byl bych rád za 1000,-

Díky za návrhy :-)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Sennheiser řada OMX Sport nebo MX Sport. S kvalitním podáním mají pecky trochu problém, pak jedině Yuin.
Krax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krax »

Dobry den,

schanim 5.1 sluchatka do 2k. Rovnou rikam, ze nejsem narocnej, doted jsem vydrzel s 2.0 10 let starymi sunty za par korun a vubec mi to nevadi. Jen holt chci zkusit prostor, prestoze vim ze to zdaleka nebude dokonale.
Pouziti: hry (hlavne fps), obcas filmy. Hudba skoro vubec.
Premyslel jsem o speedlink medusa progamer. Zatim vypada ok, ale nekde jsem cetl ze u ruznych headsetu byvaji problemy s integrovanou zvukovkou. Ja budu mit integrovanou Realtek ALC 1200, melo by to byt ok?

a btw, sluchatka skoro nebudu prenaset.
Dekuji za reakce
Ryck
Začátečník
Začátečník

Sennheiser PC 350

Příspěvek od Ryck »

Dobrý den,
Chci kvalitní celouzavřená sluchátka a našel jsem sennheiser PC 350. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Jine varianty v dané / nižší cenové kategorii? Požadavky: prostorové (hraji CSS a potřebuji vědět odkud jde zvuk dupotu) hudba: realna, posloucham hlavne rnb a hiphop, nepotrpim si na basech, z nichž mi prasknou bubinky, ale chci, abych po 3 hodinách hrani nevěděl, že jsem je měl. Pro hru je poměr basy / vyšky v PC 350 podle recenzi idealni...
Děkuji za názory a rady.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
skace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od skace »

Hoši potřebuju pecky, nebo in-ear, to je mi celkem fuk, hlavně nechci žádný mosty přes palici ani zaklapávačky na uši :)
Cena do 1000 (chudý vánoce...)
Vyhlíd jsem si http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51956 dokonce je tady v článku o sluchátkách autor řadil k těm lepším, tak co mi doporučíte? Tyto, nebo jiný?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“