DOPORUČTE 22" LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Zamčeno
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

bystryi píše:teď tu maj na cybexu akci na tento monitor acer:
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... &src=15817
ted jsem uz byl skoro rozhodnut na samsungu 223BW a nebo na 20" 205BW,ale vtom sem našel tuto akci a ma ještě k tomu DVI a dobrou cenu tak zase nevim do jakyho jit :?
tak co řikáte na ten acer někde jsem našel,že dostal hodnocení 7.0 a nebo ten samsung :?
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Ale dufam vies o tom, ze 223BW je "iba" 21,6 palcovy !
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Holda píše:ano musim souhlasit se spajdrem, ta odezva je mozna zmerena tak, jak je zmerena, ale osobne po prechodu z CRT zadny mazani, nebo rozdvojovani hran nepozoruju (AOE3, RA2, BioShock)
No nevim kupil jsem ho kamaradovi k pc, a mam z neho divne pocity, srovnavam se samsung 2232bw(samsung panel :)), barvy a pozorovaci uhly jsou lepsi o tom nepochybuji, i kdyz u te barvy no nevim, ale ta odezva, pust si starsi hru gta san andreas a jed po dalnici, a jestli tohle uz nekdo nevidi tak je slepy, a cokoliv mimo nativni rozliseni :( je des, takze kdo chce na nem hrat hry tak aspon hd3870x2
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

asi mas jine naroky, pro me hry znamenaji 5% casu, takze to nevidim mozna proto. Kazdopadne barevne se to neda s TN srovnavat...
Navic nevim, co resite, v tyhle cenovy kategorii to proste konkurenci nema. Ano jsou rychlejsi panely, nebo panely s lepsima barvama, nebo 24" s FullHD, ale tohle je allinone. Navic ergonomie tohohle a ostatnich 22" je taky jaksi jina
.
bystryi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bystryi »

faugusztin píše:Ale dufam vies o tom, ze 223BW je "iba" 21,6 palcovy !
jj to vim a taky vim,že to bude "S" panel :) tak asi ten samsung???
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Holda píše:asi mas ....
Asi jsem za ty penize cekal jeste vic :sad: , ted jsme zkouseli hd trailer na FaF a ta odezva v rychlych scenach jde znat :(, jedine co mu nemuzu vytknout je ergonomie, ta je perfektni.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

On samozrejme neni pro hrace, takze bych tu odezvu tak neresil. Ja ho dokonce nemam ani na video, od toho mam vetsi uhlopriku na TV :)
Slo mi o ergonomii, velikost, barvy a pracovni plochu. Ted si vezmi, ze stal pod 10k. Napada me jen LP2065
.
Romario88
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romario88 »

Ahoj nemáte někdo zkušenosti s HP 22" Pavilion w2207h černo-stříbrný. Původně jsem chtěl LG 22" L226WTQ-PF černý, ale teď mě zaujal tohle HP...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Prej hodně dobrej, ale má jen vstup HDMI (bude potřeba redukce).
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Romario88
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romario88 »

A jak je to s tou odezvou....? Prý není nic moc....barvy moc hezké, ale.... Nevím jestli to LG či nějakého SAMSUNGA nebo tohle HP. Zatím mám favotita LG 22" L226WTQ-PF černý, ale stále nevím....ještě SAMSUNG 2232bw nebo 226bw...který by jste vzali.... Díky
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

LG je údajně taky dobré a Samsung 2232BW taky... podle mě chybu neuděláš ani s jedním
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Jelikož monitory nejsou můj obor potřeboval bych poradit nějaký 22´´ monitor do max 7-8k. Využití: Catia, CAD, hry. Bylo by dobré kdyby měl vstup i přes cinche abych mohl připojit PS2, ale není to podmínkou.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Stačí projít posledních pár stránek, na favority v této kategorii vypadají tři výše zmíněné (HP w2207h, LG 226WTQ-PF a Samsung SyncMaster 2232BW). Ale ani jeden nemá cinche, popravdě nevím o žádném LCD, které by ho mělo. No a samozřejmě počítej s tím, že jsou to všechno TN panely, takže barevné podání nic moc.
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Jestli to mas na cad a catiu, tak by asi volil HP w2207h, barvy slusne diky lestenemu povrchu, odezva trosku horsi, ale za to perfektni nastavitelnost.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Mr. Dirk píše:Jelikož monitory nejsou můj obor potřeboval bych poradit nějaký 22´´ monitor do max 7-8k. Využití: Catia, CAD, hry. Bylo by dobré kdyby měl vstup i přes cinche abych mohl připojit PS2, ale není to podmínkou.
z levnejsich ktery ma cinche
lg L226 WA-WN
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>kupca: Jestli to má lesklý povrch jako jsou leské LCD u notebooků, tak potěš koště. Viděl jsem to, když si pár spolužáků přineslo do školy noťasy. Na to se v normálně osvětlené místnosti nedá koukat.
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

dá i nedá, vono to leklejší než CRT nebude =)
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

No to by ses divil, hodně divil. Když ti na CRT svítí sluníčko, tak to taky dělá odlesky, ale lesklý LCD je skutečně jak zrcadlo, tam vidíš víc sebe než co tam opravdu máš vidět. Schválně se někdy na nějaký podívej třeba v obchodě, k CRT to má daleko.
Romario88
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romario88 »

To je jasný...jenže dobré PVA stojí kolem 14000, TFT kolem 7000 takže si myslím, že je rozumnější teď koupit TFT a za 2-3roky nějaké PVA. Ceny a taky technologie budou někde jinde...
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Romario88 píše:To je jasný...jenže dobré PVA stojí kolem 14000, TFT kolem 7000 takže si myslím, že je rozumnější teď koupit TFT a za 2-3roky nějaké PVA. Ceny a taky technologie budou někde jinde...
No nevim, do te doby doufam bude uz aspon OLED na vrcholu, PVA me zatim nejak nebere :(
Zamčeno

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“