Radeon HD 2900 XT 512MB GDDR3 - info, recenze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- nikl
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nikl : mohl bys mi napsat jaké máš teploty na GPU při 2D?
Když pustíš počítač, tak je větrák na grafice hádám ticho, zůstane ti to ticho i po půl minutě co PC běží, nebo se ti hluk na větráku slyšitelně zvětší?
Já mám teplotu v klidu 53C (měřeno přes AMDGPUClockTool)
PS.: já jsem ten druhý co bral XT ten samý den z alfy.
EDIT.: aha ty to nemáš složené, tak nic
Když pustíš počítač, tak je větrák na grafice hádám ticho, zůstane ti to ticho i po půl minutě co PC běží, nebo se ti hluk na větráku slyšitelně zvětší?
Já mám teplotu v klidu 53C (měřeno přes AMDGPUClockTool)
PS.: já jsem ten druhý co bral XT ten samý den z alfy.
EDIT.: aha ty to nemáš složené, tak nic
- Crocodilus
- Nováček
-
BSOD
Zdravim... mam tuhle kartičku od Sapphiru, šlape moc pěkně, ale už asi 3x na mě vykoukla BSOD neboli blue screen of death a to kvůli nějaké cyklické chybě ovladače ATI2DVAG.DLL a stalo se to normálně ve Win, třeba při prohlížení netu apod... jak sem koukal, je to problém snad všech ATIn a nejspíš to bude ovladačema, ale přesto se zeptám, jestli někdo nezná přijatelné řešení... pokud se to tu již někde probíralo, tak se omlouvám, nechtělo se mi číst 22 stránek
- rochne
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSOD
1) Nevim jak to myslis s tim problemem vsech ATinCrocodilus píše:Zdravim... mam tuhle kartičku od Sapphiru, šlape moc pěkně, ale už asi 3x na mě vykoukla BSOD neboli blue screen of death a to kvůli nějaké cyklické chybě ovladače ATI2DVAG.DLL a stalo se to normálně ve Win, třeba při prohlížení netu apod... jak sem koukal, je to problém snad všech ATIn a nejspíš to bude ovladačema, ale přesto se zeptám, jestli někdo nezná přijatelné řešení... pokud se to tu již někde probíralo, tak se omlouvám, nechtělo se mi číst 22 stránek
2) Spravnej thread je tady: TADY
EDIT 23:30:
3) Podobny problem se kdysi uz probiral tady, stacilo hledat BSOD, mozna tam najdes neco uzitecnyho http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... light=bsod
- JamesDean
- Červená karta
-
- no-X
- Středně pokročilý
- jasomjano
- Začátečník
- no-X
- Středně pokročilý
- flanker
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
me uz to zmatlo,sem se lekl,ze uz je crysis demo ...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
- nikl
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Mel by byt jiny? Novejsi?
EDIT:// OK uvidim ... vyfotim a poslu Stefkovi ... at to otestuje, to bude celkem rarita jeste jsem test nikde moc nevidel ...
EDIT:// OK uvidim ... vyfotim a poslu Stefkovi ... at to otestuje, to bude celkem rarita jeste jsem test nikde moc nevidel ...
Naposledy upravil(a) OBR dne čtv 14. čer 2007, 21:16, celkem upraveno 1 x.
- no-X
- Středně pokročilý
- Youki
- Začátečník
Tento chladic ma karta od HIS.Takze ziadna nova revizia.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- socket
- Začátečník