Need for Speed: Pro Street
Moderátor: Baneshee
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JJ 400m po zadnich davam taky s tim Chavelle SS... ted delam toho posledniho bosse a zavod v driftu a je to fakt nehratelny... mam 350Z vsechno na stocku, vsechno sem odjizdel na prvni pokus, ale todle se fakt neda...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
takže teď jsem si docela dobře zajezdil, vyhrál dvě auta, podle rady jsem koupil Camaro SS (rekord na 1/4 míle mam 7.95s) a vyhrávam s nim všechny dragy a zavody po zadních kolech, už mam i Skylina, vyhrál sem ho, jen mam pocit, že ten druhý Skyline co se dá koupit bude lepší, takže tento starší model nebudu moc tunit a ušetřené peníze vrazim do nového
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
teď jsem vyhrál žeton na nákup jednoho auta zdarma a přemýšlím jaké auto si za to pořídim, jestli Lamborghini, Ford GT, Porsche 911 GT2, Nissan GT-R (R35) - R34 mam nebo Pagani Zonda F
co byste doporučili vy?
Před chvílí sem porazil krále Gripu, lehké, kdyby měl to jeho BMW víc poštelované tak bych měl problémy
co byste doporučili vy?
Před chvílí sem porazil krále Gripu, lehké, kdyby měl to jeho BMW víc poštelované tak bych měl problémy
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Harry®
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uf tak už vím, jak vypadá Overpowered car!
Potom co jsem u svýho namaxovanýho Porsche 911 GT2 přešel ze seriovýho (550hp) na Stage 3 Engine (830hp), zjistil jsem že to nejde udržet na silnici. Prostorný zatáčky jsem bral všechny nechtěným driftem a v úzkých jsem se rozsekal. Fakt takovejch 600hp je na Porsche maximum. Proto so rozmyslete, jestli vyhazovat těch 50000 za motor. Já totiž s tím seriovým zajíždím lepší časy.
PS: Poraďte nějaký pořádný auto na Speed. Rychlost klidně trochu omrzím, hlavně aby to drželo. Zkoušel někdo Ford GT40?
PS: Poraďte nějaký pořádný auto na Speed. Rychlost klidně trochu omrzím, hlavně aby to drželo. Zkoušel někdo Ford GT40?
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
koukam, že koupí opravdu silného auta, je to ještě větší sranda
já teď přemýšlím jaké auto koupit na drift, na drifty mam Mustanga '06 a nevím jestli ho mam tunit a nebo koupit něco jiného
potřeboval bych poradit, teď prohrávam drifty i když jsem je dříve vyhrával o cca 3k, teď prohrávam
jak začínam tak v té tabulce výkonnů motorů mam nejslabší auto, a nevím jaké by bylo dobré na tuhle disciplínu
potřeboval bych poradit, teď prohrávam drifty i když jsem je dříve vyhrával o cca 3k, teď prohrávam
jak začínam tak v té tabulce výkonnů motorů mam nejslabší auto, a nevím jaké by bylo dobré na tuhle disciplínu
Naposledy upravil(a) ManchesterUnited dne úte 4. pro 2007, 19:57, celkem upraveno 1 x.
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vybíráš odměny, nejčastěji dostaneš nějakej díl k autu, nebo nějakou hotovost a nebo žeton na opravu autaF4kt0r píše:Kdy clovek vyhraje slot na volny auto? Normalka kdyz vyhraje nebo dominuje nakej race day tak jak tam vybiras ty odmeny nebo nekdy jindy?
teď jsem hrál hodinu a jsem docela naštvanej
ty rychlostní jsou teď hrozný, hlavně v té nevadě je to šílené
žetonů na opravu mam dost, cca 20/20, peněz taky, cca 250k
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja nemuzu u toho posledniho bosse dat ten prvni drift... fakt ne... zkousim to furt jak blazen, ale dycky zajedu treba 3150 a von zajede 3157 a takhle je to porad... jako kdyby cheatoval
Mam RX-7 vse na stage3 krome nitra...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jak už tu nekdo psal, tak na Speed se mi totalne osvedčilo to Lambo ... Oproti Pagani je to zlaty a drží to na silnici jak přibitý. Naopak Zondu používám na grip a po vymaxování je to neprekonatelny, takova horší formule 
Ve speedu jsem ji rozsekal už tolikrat, že to ani nepočítám
Lambo se dá dovezt uplne v pohode, fakt drží.
Líbí se mi jak ten komentator, poté co jsem totalne rozsekal Zodnu začal hlasit, neco ve stylu "tak a už je tech aut na svete jen 24"
Ve speedu jsem ji rozsekal už tolikrat, že to ani nepočítám
Líbí se mi jak ten komentator, poté co jsem totalne rozsekal Zodnu začal hlasit, neco ve stylu "tak a už je tech aut na svete jen 24"
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
super, diky, tak za ten zeton koupim Zondu, a budu ji pouzovat na grip, az sezenu dalsi zeton koupim Lambo na Speed a nebo ted prodam starsiho Skylina a koupim toho novejsiho, vytunim a budu s nim jezdit Speed zatim, nejak to upravim aby drzel na silnici jak pribytej 
To Sentenced: co pouzivas na drifty?
To Sentenced: co pouzivas na drifty?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Na drifty jsem hlavne chtel neco se zadnim nahonem a vzhledem k tomu, ze Mustanga mam na drag, tak jsem vzal nejaky to BMW (sorry, za lamerskej popis, ale nejak si nevybavim primo typ).
Po vymaxování s nim davam i ten drift celkem slušne, drift kinga jsem s tim zmlatil, jeste me čeká ten nejlepší z nejlepších, ale uz jsem se to celkem naučil, chce to jezdit pomaleji ...
To Lambo mi na speed totalne vyhovuje, fakt jede paradne a drží, jediny co, že "vypadá blbě". Tim myslim tu grafiku, ne v reálu
EDIT: to BMW je Z4 M Coupe, neni to zadny extra delo, ale jezdí se mi to s nim paradne ... ono kdyz se to "vymaxuje", tak je to stejne celkem jedno.
EDIT2: Zajel jste nekdo 1/4 Drag pod 7? Ja to jezdim opravdu jen mirne nad 7, tušim že 7.08 jsem mel total rekord, ale dolu uz to nestlačim ani nahodou.
Po vymaxování s nim davam i ten drift celkem slušne, drift kinga jsem s tim zmlatil, jeste me čeká ten nejlepší z nejlepších, ale uz jsem se to celkem naučil, chce to jezdit pomaleji ...
To Lambo mi na speed totalne vyhovuje, fakt jede paradne a drží, jediny co, že "vypadá blbě". Tim myslim tu grafiku, ne v reálu
EDIT: to BMW je Z4 M Coupe, neni to zadny extra delo, ale jezdí se mi to s nim paradne ... ono kdyz se to "vymaxuje", tak je to stejne celkem jedno.
EDIT2: Zajel jste nekdo 1/4 Drag pod 7? Ja to jezdim opravdu jen mirne nad 7, tušim že 7.08 jsem mel total rekord, ale dolu uz to nestlačim ani nahodou.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem vzal tu Zondu na grip a řekl bych, že je horší než me Evo
namaxoval jsem jí, ncpal jsem do ní cca 200k
to nevadí, teď jse mdojel jeden závodní den a zase mam jeden žeton na nákup auta zdarma, tak koupim Lambo na Speed a prodam nějaké auta, mam jich asi 7 a z toho s polovinou jsem ještě nejel
EDIT: muj rekord je asi 7.47 s Camerem SS, ktere jen tak tak staci, Supra me skoro vzdy porazí
EDIT: muj rekord je asi 7.47 s Camerem SS, ktere jen tak tak staci, Supra me skoro vzdy porazí
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem si dal odmenu druhou karticku (nebo co to je) zleva a teď u té druhé prostředníF4kt0r píše:Nechapu kde ty zetony beresja mam nakejch 80% dohranejch a za celou tu dobu sem nedostal ani jeden ...
nevím jaký faktor to ovlivňuje, já mam cca 40-45%
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, zvlast kdyz někdo dostane 2F4kt0r píše:Hm to taky netusim, ale Zondu zadarmo bych si nechal libit
Hodne zaleží na tom, jak se nastaví spoiler, zvlast treba u ty zondy, je treba nastavit, aby to auto tlačilo k zemi, o rychlost ani tak nejde...
Jinak by me docela zajímalo, jak se vlastne počítá ten drift. Občas se s nejakou tratí trapim dost dlouho, davam smešnych 2k bodů, pak to zajedu (podle mě) skoro stejne a dostanu 5k.
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
myslím, že je to hodnoceno na rychlosti + pod jakym úhlem driftuješ, čim větší úhel tim lépe, ale zase nesmí být moc velký => zastavoval by si.... takto jsem to pochopil já a mam občas stejný problém, občas v pohodě 5k a někdy nedam skoro ani 2k na stejné tratiSentenced píše:Jinak by me docela zajímalo, jak se vlastne počítá ten drift. Občas se s nejakou tratí trapim dost dlouho, davam smešnych 2k bodů, pak to zajedu (podle mě) skoro stejne a dostanu 5k.
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

Nic o tom nevim, tak jsem se chtel zeptat:
1. Kdyz jsem byl mirne zklamany z dema, budu stejne zklamany i z plne verze?
2. Jak je to s optimalizaci, slape to dobre? Zkousel to nekdo na karte podobne te moji?
1. Kdyz jsem byl mirne zklamany z dema, budu stejne zklamany i z plne verze?
2. Jak je to s optimalizaci, slape to dobre? Zkousel to nekdo na karte podobne te moji?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs