Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Diablo 3

Příspěvek od Still.Lord »

Imho víceaffixové itemy = lepší loot... Zase dementní slovíčkaření...
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ne, mit vic affixu je nutnost aby mohl byt item (hodne) dobrej, ale nezarucuje ze bude dobrej. Stejne se bude rollovat o velikost affixu a kdyz to neni ovlivneny MF tak je to uplne jedno. Ilvl 63 item co ma 6 affixu a ma tam 50 strength a 70 vitality je ti uplne k nicemu.

Takze MF neznamena lepsi loot.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Ok :-D
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

imho
50 strength
50 vitality
5 CC
5 CD
100 LpS

je lepsi nez

50 strength
50 vitality
5 CC
5 CD

invektivy si prosim tě odpusť. je mi jasný, že takhle s tebou mluvila maminka s tatinkem, ale nemusis se tak prezentovat na verejnosti
Naposledy upravil(a) Cooper69 dne úte 19. úno 2013, 23:27, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Az pochopis ze vysledek neni pomer, budem se bavit. :roll:
Btw, oba jsou pro postavu co dava inferno vendor crapy, takze ten MF navic byl useless. Muzes si misto nej dat nejaky dmg stat a farmit vic vendor crapu za hodinu.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

Keistowne, který z těchto itemů je lepší?

50 strength
50 vitality
5 CC
5 CD
100 LpS

nebo

50 strength
50 vitality
5 CC
5 CD
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

1. Delals hustyho s ignore listem :roll:
2. Uz sis precetl co je EHP
3. Oba jsou pro postavu co farmi inferno crapy, takze MF byl usesless
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

Keistowne, který z těchto itemů je lepší?

50 strength
50 vitality
5 CC
5 CD
100 LpS

nebo

50 strength
50 vitality
5 CC
5 CD

umíš odpovědět na jednoduchou otázku? to, že si přidáváš nějaký podmínky mě nezajímá. zajímá mě tvoje odpověď na velmi jednoduchou otázku. jaký z těch dvou itemů je lepší?
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

V tomhle pripade ten druhy. Ale vubec nic to neznamena.

Item s 5 affixama
50 str
50 vit
50 resistu

je lepsi nez 6 affix
50 str
50 vit
odpad jako health z flasky atd.

a ani 6 affix tomu nepomohl, kdyz zahralo RNG. Takze pricina neni MF ale RNG. Takze MF nezarucuje LEPSI loot, ale jenom vic lootu co MUZE rollnout lepsi staty. Ale nemusi.

Dal uz me to nezajima, je to presne stejny pripad nepochopeni jak s tim EHP. Klidne si stackuj MF, moje postavy to nejsou a ja za ne nehraju. :wink:
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

ok, jsi troll a minimálně pro mě máš nulovou informační hodnotu.

zkus si mě příště nebrat do tvý nevymáchaný huby, nikdo mi pak neřekne že tak děláš a já sem nepřijdu na tebe reagovat. nazdar a žij blaze

/ já na svých postavách MF nemívám.... a teď pal odkud si přišel
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Skoda slov pro nekoho kdo kolem sebe kope jak dite. Zjisti si fakta, nebo si me dej do ignoru, nebo cokoliv jinyho, me to je jedno. Enjoy.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

Keistowne, jestli mě ještě jednou donutíš napsat, že všichní víme že EHP je jedno číslo a i ten zbytek, tak se budu moc zlobit

mně nejvíc vadí, že vůbec nereaguješ na to, co píšu. položil jsem ti jednoduchou otázku a místo odpovědi na ní jsem se dočkal různých podmínek, za kterých jsou oba itemy špatný anebo taky zcela jiných itemů, ze kterých jsi vybíral.

to je to stejné, jako když jsme se bavili o EHP. úplně jsi ignoroval, co jsem psal. mlel sis pořád svoje.

jak jsem psal. buď jsi troll, dítě anebo idiot.

/keystown během psaní tohodle postu ten svůj zeditoval... ten svůj mazat ani upravovat nebudu, i když reagoval na ten jeho
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Ne, jsem clovek co nema rad kdyz nekdo dela rozumy a pritom nevi o cem mluvi. (A ty co nesouhlasi oznacuje za trolly, deti nebo idioty). Precti si co je EHP, a precti si o MF
http://www.diablofans.com/topic/57939-m ... l-insight/

Pokud vim tak tam pisou ze:
Takze MF nezarucuje LEPSI loot, ale jenom vic lootu co MUZE rollnout lepsi staty. Ale nemusi.
A to je neco jinyho nez
MF dela lepsi loot.

Protoze ten tvuj druhej item co ma vic affixu vubec nemusel mit 50 str a 50 vit. Mohl mit 25 a 25. Nebo 100 a 100. Ale ani jedno by nebylo dilem MF, ale RNG. Proste haluz. MF neovlivni velikost affixu. Jestli to nechces pochopit tak to neni muj problem, ze?

Tim ode me vse o EHP a MF, klidne si to precti nebo ne, me je to jedno. Ale nerozciluj se kdyz tvrdis neco co neni pravda a nekdo te na to upozorni. :roll:
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

ten thread co jsi postoval jsem viděl už před pěknýma pár měsícema

nerozčiluju se, neměj péči

a tou vytučněnou větou sis tak nějak pod sebou podřezal větev

vlastně i tim odkazem, kde jsou pěkný grafy závislosti MF na drop legendárek atd..

ale klidně si povídejme, rozeberme to. pod jednou podmínkou. že nebudeš ignorovat co jsem napsal
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

S legendarkama a setovkama mas pravdu. Ale znacna vetsina legendarek je horsi jak zlutej gear, 2h staffa se 700 dps opet hrace co farmi inferno nevytrhne. Neni na ni nic legendarniho. Tim padem zase rozhoduje RNG jestli ti padne ta dobra nebo ta spatna. Vic prilezitosti k dropu MUZE znamenat vic tech dobrych. Stejne jak u statu.
Setovky jsou dobry, to je asi jedina vec. Nicmene tam je ten drop tak malej, ze opet jde o RNG. Znam lidi kterym padaly jedna za druhou, znam lidi kterym nic.

Jestli mas na mysli ignoraci te tvoji otazky co je lepsi, tak to melo jednoduchej duvod. Bylo to ucelovy. Chtels aby druhej item byl lepsi. Jenze jak jsem psal, nebyl lepsi kvuli MF. Kvuli MF mel sanci byt lepsi. Zbytek rozhodlo RNG.

Nicmene ty si vubec nezaslouzis aby te nekdo neignoroval. :roll: Sam jsi necetl co jsem postoval, a jestli znas tenhle clanek a mas ho prectenej tak jsi ho bud neprecetl spravne nebo ignoroval co v nem bylo, proc by pak nekdo nemohl ignorovat tebe?

PS: kdyby to byly moje domnenky, ze s MF nic lepsiho nepada nebo tak, tak bych drzel hubu a krok, maximalne napsal imho fake. Ale tohle neni z moji hlavy, je to primo od blizzardu. A podle me je to nesmysl, MF MUSI ovlivnovat velikost statu, jinak proste nedela LEPSI itemy ale MOZNA lepsi itemy. A na mozna jim hazim bobek.

tl;dr - MF a podobny ptakoviny ovlivnuji statistickou sanci na vyhru v "jackpotu". Clovek muze mit nulovy MF a za zivot vyhraje jeden. S 100% navic by teoreticky mel vyhrat dva. S 200% treba tri. A nebo s 400% nevyhraje zadnej, zatimco jinej clovek s 0% vyhraje ctyri. Sance jsou proste moc maly aby se to stavalo pravidelne.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

v postatě moc nevím, co se tim snažíš říct, ale pro ty co se chtěj něco dozvědět, shodneme se na:

vyšší magic find, který se dá navýšit například vyšším MP dává v průměru lepší itemy, protože jim poskytuje více affixů? (opět v průměru) stejně tak vám zkrátí (v průměru) dobu na padnutí legendárního itemu?

po padnutí itemu samozřejmě nastupuje "vyšší moc" (a afaik je v tom zahrnuto i jestli item padl z obyčejnýho moba anebo z elity), která vygeneruje staty. kdo neví, co je to RNG, tak je to generátor náhodných čísel..

kdyžtak prosim tě dopiš co k tomu máš, ať se můžem dobrat výsledku

a možná se tu bavíme dokolečka jenom proto, že z vyšší MP => vyšší MF => lepší drop, jsi udělal vyšší MF => zaručený lepší item... nevim no
Ahoj.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

2. ano v prumeru, statisticky
3. ano

Tak tvrzeni vyssi MP -> lepsi itemy beru jako ze budou padat lepsi itemy, s cimz nesouhlasim a tvrdim ze muzou a nemusi.

Vsechno je sance na, statistika a ta nam v D3 kde jsou sance tak maly proste nic zarucene neda. Nordirovi staci tak 4h a ma itemy v radu 20-40milionu, ja za 4 hodiny nasbiram ze zeme par set tisic a rozbiju hromady itemu u kovare. Moji kamosi to samy, takze snad nic blbe nedelam. Nebo delame vseci.
Musim jeste zkusit vyssi MP, ale znacne pochybuju ze to je tim. Leda by tam byl nejak nastaveny lepsi affixy ale o tom jsem nikde nic nevidel.

Posledni vec co mi prisla pozitivni bylo to novy crafteni, rekneme ze jsem mel stesti a par veci se povedlo. Ale to je zase RNG.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

jsem rád, že se mnou souhlasíš....

Nordir je haluzář, nejde ho brát jako nějakej etalon :mrgreen:

nový crafty jsou celkem super, sám nosím ucraftěný nátepníky..
Ahoj.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

keistown píše: Vsechno je sance na, statistika a ta nam v D3 kde jsou sance tak maly proste nic zarucene neda. Nordirovi staci tak 4h a ma itemy v radu 20-40milionu, ja za 4 hodiny nasbiram ze zeme par set tisic a rozbiju hromady itemu u kovare. Moji kamosi to samy, takze snad nic blbe nedelam. Nebo delame vseci.

No je fakt ze sem obcas haluzar ... vcera hraji 10min MP2 Valor 2 a boty za 60milionu :-D. Jinak od MP6 uz se drop zlepsuje ... mame odzkouseno nejen ja a parta co hrajem spolu ze po zezacatku nic ale po dvouch trech hodinach hranich v kuse padaji pekne kousky. Klidne muzeme dat vyssi MP spolu :)
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Jinak jeste absolutne nechapu jednu vec. Proc sebrali/nerfnuli DH Trail of Cinders? Pry to bylo moc OP? Abilita co stoji resource kterej se doplnuje tezce pomalu a jde instante doplnit jednou abilitou s CD. Plus nejaky pasivky atd.
A na druhe strane Babraluv rend, stejny dmg, navic ho healuje. Stoji rage kteryho je ve vetsi bitce nekonecno tzn. ho spamuje. :? Meli udelat, aby se ten trail nestackoval na sebe.
Takhle je balance uplne v haji, nechapu proc hrat DH kterej mi porad chcipal, kdyz za tretinovou cenu poskladam barbara, co nejenom ze stoji v poisonu atd. a nechcipne (MP4, vic jsem zatim nezkousel) ale ma aj o pulku vetsi dmg.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“