Race Driver GRID

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: prosba

Příspěvek od PELKO »

Zub píše:
PELKO píše:Mám sapphire hd2600xt 512mb a v hre sa mi tak čudne "trasie" písmo, je hranaté, proste nevyhladené a pritom som skúšal vštky druhy AA...
Je to normálne (bug) alebo čo stým mám spraviť? :(
zkus jiny ovladace
A ak máš ATI, na akých hrávaš? resp napíšte na akých to podla vás ide najlepšie :)
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

PELKO píše: A ak máš ATI, na akých hrávaš? resp napíšte na akých to podla vás ide najlepšie :)
Nemám ATI, ale zeptám se, jestli máš nainstalovaný patch GRID v1.1? Třeba to pomůže, i když... ;)
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Ano mám nainštalovaný patch a absolútne žiadna zmena k lepšiemu :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

PELKO píše: A ak máš ATI, na akých hrávaš? resp napíšte na akých to podla vás ide najlepšie :)
takze me to slo s catalystama 8,5 / 8,6 / 8,7 beta
a chyby mi to delalo na 8,2 / 8,3
prochybike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prochybike »

Cau, mam mensi problem s Gridem a to takovej , ze se mi po nekolika minutach zacne zniceho nic hra spomalovat na cca 5-10fps a pak se zase rozjede ,ale dela to porad dokola a uz si stim nevim rady :( Nastaveni mam : 1680x1050 vse high 4xMSAA nebo jak se to jmenuje. Jo system sou Visty 32bit a ovladace 8.6 hotfix pro Ati 4850. Sestava viz podpis. Diky moc za pripadnou radu
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

prochybike píše:Cau, mam mensi problem s Gridem a to takovej , ze se mi po nekolika minutach zacne zniceho nic hra spomalovat na cca 5-10fps a pak se zase rozjede ,ale dela to porad dokola a uz si stim nevim rady :( Nastaveni mam : 1680x1050 vse high 4xMSAA nebo jak se to jmenuje. Jo system sou Visty 32bit a ovladace 8.6 hotfix pro Ati 4850. Sestava viz podpis. Diky moc za pripadnou radu
me tohle delalo v demu a jen pri online hre. tedka uz to je dobry ale presne vim o cem mluvis a tak nejak sme se shodly ze to jsou asi lagy
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Zub píše:
takze me to slo s catalystama 8,5 / 8,6 / 8,7 beta
Ďakujeeem... S 8.7beta to ide krásne :) konečne nič nebliká a všetko je ostré...

Inak, neviete čo všetko mám v tom configu ponastavovať aby bola grafika čo najkrajša? proste nejaké tie odrazy od vozovky a tak... :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

PELKO píše:
Zub píše: takze me to slo s catalystama 8,5 / 8,6 / 8,7 beta
Ďakujeeem... S 8.7beta to ide krásne :) konečne nič nebliká a všetko je ostré...

Inak, neviete čo všetko mám v tom configu ponastavovať aby bola grafika čo najkrajša? proste nejaké tie odrazy od vozovky a tak... :)
nz, no zkus vse na maximum a dej i vyhlazovani ale podle me budes limitovanej grafikou . ta to na plny detajly asi neda :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

me by zajimalo jestli jde v LAN hre zalozit zavod alá online - víc trati za sebou a body se scitaji.

zavody v kariere Driver Offers pribyvaji porad ? ma smysl je vsechny dojet?

v online hre je polozka catch-up - co presne znamena?

jeste jedna vec, snazim se Grid rozjet na jednom kompu, Athlon X2 4800+ / 2GB RAM, / ati 2600 xt / winXP / catalyst 8.6

pri poklepani na ikonu system nic neudela a vubec nereaguje. reinstal sem udelal 3 krat a ovladace jsem zkusil troje. nestalo se taky nekomu?
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Tento 1.20 patch mi dosť rozhasil hru :(
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

PELKO píše:Tento 1.20 patch mi dosť rozhasil hru :(
v jakym smyslu?
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Zmizli niektoré texty, vyhadzovalo ma z niektorých serverov... Ale už som dal nas5 1.10 :)
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Ludia, ako je to s tými rankami? nejak tomu nechápem...
Už dvakrát som bol adv.rookie s troma hviezdčkami, keď po vypnutí a znovuzapnutí hry som bol zase rookie... a to sa mi stalo dvakrát :shock:
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

PELKO píše:Ludia, ako je to s tými rankami? nejak tomu nechápem...
Už dvakrát som bol adv.rookie s troma hviezdčkami, keď po vypnutí a znovuzapnutí hry som bol zase rookie... a to sa mi stalo dvakrát :shock:
No mě se taky občas stane že hraju a nasbíram si dejmetomu 50 bodu ale druhy den ráno je nemám vubec přičteny ale třeba až další den se mi vše přičte takže nejsem na ničem strátny akurát to občas trva dil než se mi ty bodiky definitivně přičtou
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

presne tak, ja byl najednou pres noc superstar :-D
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

No neviem... už je tomu tretí deň... Už trikrát som bol jr. pro a po resete zase rookie...
Nieje to preto že rham na serveroch kde je catch up vypnuté? :)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

ne tim to neni, to dela co ja vim vice lidem, ze to pripocitava body zpetne.
otazkou je jestli to pripocitava body spravne - priklad, cim vysi uroven tim dostavas vic bodu a kdyz me to porad vraci zpet tak nevim..
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

Zub píše: hraje tuhle hru nekdo na ati 2600 XT ? pujde?
prečo by nešla? bez akehokoľvek problemu :) (HD2600xt 512 pcie)
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

kamarad ji ma a pri spusteni hry se vubec nic nedeje. kdyz se podivam do spravce uloh tak se nespusti ani zadny proces. nevim co si o tom mam myslet, uz jsem zkusil hodne veci ale porad stejny. asi ma smulu
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“