Crysis 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Crysis 2

Příspěvek od sam_217 »

wallot píše:schvalne jsem s dnes novou GTX570 zkusil warhead na max nastaveni a o tolik hur to nevypada coz je proste smutne na to jak je to "stara" hra.
Crysis 1 měl asi 1,5x lepší textury, ale jak to tak 3misi hraju,tak konzole nekonzole, nasvětlení se mi zdá neuvěřitelně reálný, prostě věci z dálky k nerozeznání od reality...odlesky, stíny, světla, všechno vypadá velmi reálně, až na ty textury a detaily některých modelů - takže už nebude potřeba jako u jedničky modu RELI 2 atp, aby to vypadalo reálnějš, ale nějakej nabušenej texturepack s hi-res texturama, upravenejma modealama, jinak je to v pořádku...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Thellwin píše:Tak jsem to chvilku hrál a původní díl mi přišel ve všem lepší. Nechápu, co na tom čtyři roky dělali (kromě portování na konzole).

Grafika mi přijde slabší, než v jedničce, ten vtip s nastavením grafiky o třech položkách v PC verzi je taky dobrý, fyzika je dost špatná, hlavně bych ocenil aspoň nějakou zničitelnost prostředí, ta je kromě předpřipravených míst nulová.
Naprostý souhlas.... :x
- grafika na high neodpovídá, nelíbí se mi, oproti jedničce horší
- 3 položky v menu na ovládání grafiky (to je snad výsměch)
- nemožnost klasického ukládání
pro mně velké zklamání....
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Toho ukládání jsem si také všiml. U minulých dílů stačilo zmáčknout klávesu F5 a pozice byla uložena. Dokonce to fungovalo i v uniklé verzi a v plné verzi mi to nejde. Ta plná verze je nějaká divná :|
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Commanderwar »

lidi vy ste nikdo nemel problemy s tim pripojenim k MP??

mam vytvořeny učet..mam tam hozeny seriovy čislo.

a pri prihlašovani me to napiše chyba:zkontrolujte svoje pripojeny k netu.
rychlost netu mam cca 2Mb/s

neco nekde asi bude špatne nastaveny:(/..ale nadaři se mi najiít co
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Jsem zvědav jaký bude přínos toho dx11 patche. Vsadil bych to na 15 fps dolů a rozdíly aby člověk hledal lupou.
K věci: Checkpoint ukládání se dalo čekat, je to dneska standart u akčních her. Savování na každém rohu, taky moc nepřispívá k dobrému hernímu zážitku, ale mohli to tam dát.
Tolik propíraná grafika je určitě velice slušná na dnešní multiplatformní dobu. Nikdo asi nemohl čekat, že to překoná první díl a Warhead. Ale některé věci mohli být opravdu lepší. Kompromisy vůči konzolím jsou na něčem hodně patrné. Např. stíny vrhané stromy jsou jakoby nastříkané sprejem, ve 3.5 roky staré jedničce byly krásně ostré. Textury jsem viděl taky už ostřejší a to nejen v předchozích dílech. Modely aut jednoduché. Fyzika takřka nikde. No aspon, že hratelnost je velice dobrá a chování zbraní zábavné, střílení mě tam baví.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

jake mate teploty vga pri hrani me soupla teplota az na 97 stupnu gtx570 a pri TDU2 max 75
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

No jak to tady tak ctu tak je to tu samej kritik, ale ruku na srdce, to mi chcete vazne tvrdit, ze oproti jednicce a warh. neni zadny krok ku predu? Pak je tedy chyba nekde ve vasem PC :-D jelikoz se to s jednickou neda vubec rovnat. Ja zaregistroval vylepseni ve vsem a je jasne, ze pokud bychom to srovnavali s jinym enginem, pak by se jeste dalo neco vylepsit, jako asi v kazde jine hre. Ja jsem hrou nadseny a je to zas krok vpred a ty penize a cekani za to stalo.
P.S. Vsimnete si, ze vsichni nejvic kritizuji pokracovani cehokoliv, jelikoz by si prali aby to bylo v podobnem duchu atd. Jenomze to je zceste.

to HunterGtNet
68°C
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přesně DX11 přínos mít nebude a strhne vám určitě min 10FPS jako každá jiná hra.
Chtěl bych se zeptat kde najdu mojí uloženou pozici, nastavení atd. v PC. Tak jako u jiných her které se ukládají do dokumentů tak Crysis 2 tam není a když ho odinstalují a nainstaluji znovu tak pořád si pamatuje kde jsem skončil. Dík moc.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hunter - teploty tady prosím neřešit, na to jsou jiné sekce, ale co jsem koukal, tak C2 určitě není nějaký zabiják a co se týče zatížení GK, tak nijak výrazně nevybočuje z toho, co jsem v poslední době hrál (CoD:BO, Homefront, AC:B).

renek1 - já myslím, že nikdo nepopírá, že to je dobrá hra, ale vzhledem k tomu, co nabízí si myslím, že to fakt nemuselo trvat 4 roky a ještě se slovy od Cryteku, že to bude to nejlepší, co jsme kdy viděli. Evidentně ten vývoj trval tak dlouho kvůli portaci enginu na konzole.

Jinak, proč pořád řešíte DX? Buď hra vypadá dobře a nebo ne a je jedno, jestli běží na DX1 a nebo DX20.
Goldnoob team proud member!
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Thellwin píše:...... a ještě se slovy od Cryteku, že to bude to nejlepší, co jsme kdy viděli.
Ve sve podstate to patri mezi to nejlepsi co jsme mohli doposud videt. Mas snad jine tytuly krome battlefield bad company 2 nebo call of duty black ops :?:
Naposledy upravil(a) renek1 dne sob 26. bře 2011, 12:02, celkem upraveno 1 x.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Teď moc nechápu otázku, pokud se ptáš na zatížení GK, tak i původní, roky starý Crysis jí dal zabrat víc, Warhead jakbysmet. Co si pamatuji, tak Metro 2033 mi grafiku zahřálo taky o nějaký ten stupeň výš.

A pokud je o to, jak hra vypadá, tak vypadá výborně, ale původní Crysis dle mého názoru vypadal lépe, tak až moc často narážím na ne tak detailní textury a celkově grafickej feeling není takovej, abych se z toho posadil na zadek. Homefront, který jsem hrál nedávno, se mi líbil víc :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prosím může mi někdo poradit?
Chtěl bych se zeptat kde najdu mojí uloženou pozici, nastavení atd. v PC. Tak jako u jiných her které se ukládají do dokumentů tak Crysis 2 tam není a když ho odinstalují a nainstaluji znovu tak pořád si pamatuje kde jsem skončil. Dík moc.

No z minulých Crysisu jsem byl unesený víc to je pravda taky se moc nepohnulo za ty 4.roky nic moc. :wink:
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Tady se to myslim neuklada do dokumentu, ale do Uložené hry
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No jo máš pravdu to mě nenapadlo tam zajít :-D Dík moc.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Thellwin píše:Teď moc nechápu otázku, pokud se ptáš na zatížení GK, tak i původní, roky starý Crysis jí dal zabrat víc, Warhead jakbysmet. Co si pamatuji, tak Metro 2033 mi grafiku zahřálo taky o nějaký ten stupeň výš.

A pokud je o to, jak hra vypadá, tak vypadá výborně, ale původní Crysis dle mého názoru vypadal lépe, tak až moc často narážím na ne tak detailní textury a celkově grafickej feeling není takovej, abych se z toho posadil na zadek. Homefront, který jsem hrál nedávno, se mi líbil víc :)
Tak nejak.. je to hnusny, je to az prekvapive nenarocny.. ovladani me prijde.. no proste celej ten feeling z enginu me prijde ponekud ulet.. ve spatnem slova smyslu.. ovladani nanosuitu je ve fazi, kdy uz neni prakticky potreba prepinat rezimy, protoze hrdina skace 100m a beha 200km/h proste uplne normalne.. vse je defaultne aktivni a pouze to spotrebovava energii..

Narocnost je v podstate o tom, ze kde davalo Crysis 20fps, Crysis 2 dava 30.. proste to jede velmi slusne.. taky aby ne, kdyz je to o tridu hnusnejsi nez soucasny AAA hry, resp nekolik let stary Crysis 1..

Pro me jednoznacne nejvetsi zklamani poslednich let, i kdyz jsem to vice mene cekal.. dalsi vec je, ze mi nikdo nenamluvi, ze port probihal z PC na konzole, jak se parkrat psalo.. nesmysl.. je to port z konzoli na PC a podle toho to vypada.. takto soudim, ne dle grafiky, ale prave dle onoho feelingu z enginu apod.. hybe se to proste jak pro debily, kdyz to takhle napisu.. :)
Naposledy upravil(a) Maxtor dne sob 26. bře 2011, 13:05, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ohledně toho portu souhlasím s Maxtorem, ta hra nevypadá (a teď nemluvím jenom o grafice), jako by byla primárně dělaná na PC.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No tak ono tomu nasvedcuje uz jen to, ze jako prvni vychazi DX9 verze a DX11 se bude implementovat pomoci patche v budoucnu.. hovori se o nejakych 3 tydnech.. proste neverim jim ani slovo.. portovali to z konzoli na PC.. uvidime.. zatim bych zanechal soudu.. jsem zvedav, co patch prinese.. ocekavam nejen DX11, ale snad se rozsiri i volby v menu a celkove se proste s hrou neco stane.. :) ..teda spise doufam..
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No mě nejvíc štve ta grafika že tam jsou jen tři volby a na pokročilý tak hned vpálili 4x AA. Je to portace s konzolí nejradši bych je všechny zrušil. :x Tak jsem se těšil na tu hru stepoval jsem před krámem a takhle mě zklamala :sad: At už je tu SHIFT 2 snad ten mě nezklame. :)
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Commanderwar »

hoši vy ste mrejskalové..mrouskate jak náš kocour.

ja nevim jak vy..ale ja behem hrani....a bojem o holy život...určite hrat jen na nejtežší obtižnost.

nemam čas sledovat nejaky textury...atd.....sice je pravda že sem se chvili zastavil a koukal na listečky nejakyho keře...a skutečne je to krok zpet.

ale celkovy efekt...se mi fakt libi a sem nehorazne rad že si to vubec mužu zahrat....což se o crysis 1 rict tak moc nedalo....musel jsem hodne jit do nastaveni...a hrat bez AA..a v nizkym rozlišeni.

Toto hraju na HD...a medium nastaveni....se stalyma 28 - 35 FPS a sem moc rad, že sem nevyhodil litra do zachodu

zatím to hraju s min rok staryma ovladačema na grafiku....zkusim určite pak novejsi....
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Vlastimil91:Je to smutný, že hráčům se slabším PC vnucují 4x AA a zbytečně mu ubírají fps. Je plno lidí, kteří hrají na velkých TV z větší vzdálenosti a vůbec nevyžadují AA nebo by připadně AA oželili. To samé stíny, které taky často zbytečně ubírají fps a moc obraz nevylepší. Ještě, že je ta utilitka na podrobné nastavení grafiky. Doporučuju.

Jinak Crytek na PC hráče kašle, to je asi jasné. Všechna ty prohlášení byly jen marketingové prupovídky. Vždyť i ten aim assist tam dali natvrdo a až na popud fanoušků vydali patch, který to umožňuje vypnout.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“