Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak jsem to dohrál. Nemůžu sice hovořit o pokoření Doom III, protože god a give all rulezz, ale hru jsem prošel.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

karf píše:Tak jsem to dohrál. Nemůžu sice hovořit o pokoření Doom III, protože god a give all rulezz, ale hru jsem prošel.
To je ostuda! :lol: Hraju na Marine a zas tak těžký to není :-D
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

No já to taky hrálo na marine. Zrovna před chvílí jsem mluvil s kámošem a na marine už to dohrál a teď je v 1/3 na Nightmare...Jo tyhle lidi jsou prostě hovada. Né že bych Q3 na Nightmare nedohrál, ale :lol:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Muzete mi nekdo poradit jak zapnout konzoli abych si mohl trochu zacheatovat?Popripade i ty cheaty,dik.Hraju uz po treti cely Hell od zacatku,co muzu rezu pilou,nestrilim vedle,kazdy potvore co staci a pak mi na jednu hordu masa s raketometama zbyde 6 naboju v brokovnici a jeden v kulometu,fakt senza!Poradte zoufalemu clovickovi
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Zero píše:Muzete mi nekdo poradit jak zapnout konzoli abych si mohl trochu zacheatovat?Popripade i ty cheaty,dik.Hraju uz po treti cely Hell od zacatku,co muzu rezu pilou,nestrilim vedle,kazdy potvore co staci a pak mi na jednu hordu masa s raketometama zbyde 6 naboju v brokovnici a jeden v kulometu,fakt senza!Poradte zoufalemu clovickovi

http://www.actiontrip.com/cheats/doom3.phtml

crtl+alt+~

god mode
give all
show must go on..
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Diky,usetril jsi moji zalozni klavesnici...
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

na co to vubec hrajes kdys citujes?to nema cenu!
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Meverick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pocet levelu

Příspěvek od Meverick »

Zdarte chtel bych se zeptat tech co to uz dohrali kolik ma doom3 vlastne levelu jsem v communications transfer(tak nejak) a odhduju to tak na1/4 az 1/3 jinak super parba me to vyhovuje jsem stoural a vsude musim vlizt takze v takovim FC se moc nabeham a najezdim :)
BTW zjistil jsem ze na mim srotiku viz podpis(hraju na Woknech Mé)to jede stejne na low i medium ale rozdil je v rozliseni takze hraju na medium 640*480 advanced on az na AA a vsync vtipny co? ale nebudu tu kecat neco o absolutni plynulosti :lol:
Core 2 Quad Q6600 2.4@3,6GHz (9x400), Noctua NH-U12P(2x12cm), Asus P5E Deluxe X48 flashnuta na Asus Rampage Formula, 4096MB A-Data DDR2 1066 CL5 Extreme Edition, Sapphire HD4870x2 2GB, Dell 2209wa, Creative X-Fi mX Xtreme Gamer, Logitech Z-2300, Logitech G930, puvodni RAID 0 (3xWD Raptor 36GB) vystridal Intel X25-M 80GB 34nm + Samsung SP F1 HD103UJ +WD 3200AAKS , Samsung SH-S203D, FDD3.5" Teac, Thermaltake Soprano, Corsair TX650, Logitech G5x, Compad Speed-Pad, Qsenn SWT1000,
Dell Precision M4400, Acer 3002LM
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

mno doom ke mě dorazil až dnes :cry: :oops: ale je to bomba. Myslel jsem že mi to nepojede ale hraju to na 1024x768, medium detail, vše zapnuto krome Vsync a AA. V benchmarku mam 27,5Fps.

A teď se podržte: mám FX5200 :shock: :shock: 8)
no problemo :)
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Na doomu mě štvou ty textury, jinak je mou povinnosti doom dohrát :-D

// jinak jsem rád že mi to jede na 5200 1024x768 :twisted:
Obrázek
Více na mých www
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Promazano OT
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jack O'Neal píše:mno doom ke mě dorazil až dnes :cry: :oops: ale je to bomba. Myslel jsem že mi to nepojede ale hraju to na 1024x768, medium detail, vše zapnuto krome Vsync a AA. V benchmarku mam 27,5Fps.

A teď se podržte: mám FX5200 :shock: :shock: 8)
no problemo :)
edes to s tema PK4 souborama rozbalenyma, nebo zabalenyma. Ja jsem to jel s rozbalenyma uz od zacatku, pak jsem to v tom intermezzu u posl. bose smaznul, znovu nainstalnil, a zjistil, ze s nerozbalenymi je to docela jinej gameplay (rovnez jsem nedelal ani zadne tweaky v doomconfigu). Zdalo se mi, ze hra byla takova cela vlacnejsi, myslim tim pohyb alter ega, a i hra se mi zdala u toho Bosse o dost plynulejsi, takovej playstationovej framerate...jinak to hra je v nekterych fazich mnohem vic narocnejsi nez to timedemo..hlavne kdyz je na place treba 5 a vice kreaturek, byt tebou, tak bych to prehodil na low details..lepsi horsi detaily, hlavne ze se to poradne hejbe..cukani suxxx ..navic mas jen 512MB ram... stejne jako ja...swap file suxxx ..brzy poznas, ze 512 MB dnes uz suxxx (se nejak opakuju :oops: )

zaver: ne vsechny ty "zarucene" navody na zrychleni Dooma museji byt ku prospechu veci...
show must go on..
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

pk4 mam samozřejmě rozbalený ale swapuje mi to minimálně:)
Pravda 512suxxx... :x
Obrázek
Více na mých www
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Lucifer píše:Hm, v 1024x768 jsem to na HIGH hral na tom co mam v podpisu a bylo to akorat tak na doraz - obcas si to swaplo, ale FPS byli tak mezi 30 --- 60. ( po dukladne optimalizaci woken = pres 400MB "free" z 512, plus nejake drobne ladeni v konfiguraku DOOM-u...) Jak se na zrusit ten limit na 60 FPS max. ???

Jinak Carmack ma u mne jedno vyznamne plus - po dlouhe dobe hra ktera je absolutne bezproblemova ve verzi 1.0 - v dnesni dobe fakt spis vyjimka... ;)
Ten limit fps se zruší tak že do konzole "Ctrl+Alt+~" napíšeš:
seta com_FixedTic "-1"

Já sem tam sice tento příkaz nepsal mám zapnuto jen zobrazování aktuální fpsřímo ve hře a tam mám kolem 45fps a občas to vyjede i na
85fps tak nevím jak to omezovali :lol:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Dzin píše:
Lucifer píše:Hm, v 1024x768 jsem to na HIGH hral na tom co mam v podpisu a bylo to akorat tak na doraz - obcas si to swaplo, ale FPS byli tak mezi 30 --- 60. ( po dukladne optimalizaci woken = pres 400MB "free" z 512, plus nejake drobne ladeni v konfiguraku DOOM-u...) Jak se na zrusit ten limit na 60 FPS max. ???

Jinak Carmack ma u mne jedno vyznamne plus - po dlouhe dobe hra ktera je absolutne bezproblemova ve verzi 1.0 - v dnesni dobe fakt spis vyjimka... ;)
Ten limit fps se zruší tak že do konzole "Ctrl+Alt+~" napíšeš:
seta com_FixedTic "-1"

Já sem tam sice tento příkaz nepsal mám zapnuto jen zobrazování aktuální fpsřímo ve hře a tam mám kolem 45fps a občas to vyjede i na
85fps tak nevím jak to omezovali :lol:
jak se zapína FPS ve hře :? :oops:
Obrázek
Více na mých www
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Takhle :wink: set com_showFPS "1"
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Dzin píše:Takhle :wink: set com_showFPS "1"
Tak přímo ve hře se mi to pohbuje kolem 40-50ti, když jsou tam tři zombuxové..ehm..zombíci tak to je kolem 26-29.
je to vůbec možný s touhle grafikou? :shock:
Obrázek
Více na mých www
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jack O'Neal píše:
Dzin píše:Takhle :wink: set com_showFPS "1"
Tak přímo ve hře se mi to pohbuje kolem 40-50ti, když jsou tam tři zombuxové..ehm..zombíci tak to je kolem 26-29.
A proč ne? Jaké máš rozlišení a detaily záleží nejvíc. :wink:
Jinak parta hic z IDSoftu umí tu hardwarově nejnáročnější tmu co znám :lol: Doufám že neudělaj nějakou hru za deního světla to by nám to běhalo přinejlepším na low details tak 1-3fps :lol:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Dzin píše:
Jack O'Neal píše: Tak přímo ve hře se mi to pohbuje kolem 40-50ti, když jsou tam tři zombuxové..ehm..zombíci tak to je kolem 26-29.
A proč ne? Jaké máš rozlišení a detaily záleží nejvíc. :wink:
Jinak parta hic z IDSoftu umí tu hardwarově nejnáročnější tmu co znám :lol: Doufám že neudělaj nějakou hru za deního světla to by nám to běhalo přinejlepším na low details tak 1-3fps :lol:
detaily mám všechny ON kromě AA a vsync. r. 1024...
Obrázek
Více na mých www
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Detaily a efekty si nepleť! :wink:
Detaily můžeš mít na
Low,Medium,High a Ultra High! :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“