myslíte že se ta ati 4830 vyplatí koupit za tuhle cenu řekněme během tohoto týdne ?
jo cena je to luxusni kdyz si vemes ze ta karta je schopna bezet na taktech vetsich nez HD4850 a pak uz je vykonem na stejne urovni co 9800GTX tak je to super koupe za tyhle penize urcite nevahej a di do toho.
B.o.B.o. píše:Zdravim mam dotaz ohledně koupi nove grafiky. Dnes mam 7600gt a premyslim o upgradu na 3850 bude ten narust stat vubec za to, neni spis lepsi pockat do jara kdy uz budou prachy na 4850? Hry hraju docela casto v 1400x900, ale na vyhlazovani si nepotrpim. Procik mam amd athlon 64 x2 5200+ 2600mhz@3200mhz.
Predem diky.
To uz spis kup HD4670 vykon defakto stejny co HD3850 ale spotreba snad 3x mensi. A urcite se ti to vyplati 7600GT je uz dneska hrozna sunka nehlede na to ze cela 7 rada mela sileny ANISO ktery nebylo ve hrach skoro ani poznat a sileny propady po zapnuti AA. Tohle vsechno ma HD4xxx rada zvladnuty na jednicku. Takze nevahej a di do HD4670 nebudes litovat.
Zdravím PCT..
Poradte prosim NEJLEPSI GRAFIKU NA HRY do 1300 kČ =) vim ze asi nic extra to nebude,jedna se o stary PC ve kterem je X1600 .. strasne hlucna jeste s ddr2,uz do toho nema cenu moc investovat ale tu grafiku jeste fakt jinou by to htelo.. jen dodam ze je tam 400w zdroj,co na hry je nejlepsi za tak nizkou cenu ?
did hd 2600xt stoji 1 200 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47644
mam ji brat ?
edit/ aha uz chapu hd 2600 je horsi oproti x1950 ale ja sem se neptal jakou BAZAROVOU KARTU .. ja hci jakoukoli ktera bude ticha a vykonem lepsi nez x1600
RainMakeR píše:tak jsem nakonec objednal 4830 od powercoloru (má nativní hdmi výstup což mě dost přesvědčilo) za cenu 3159 na dxt.cz měla by přjít už zítra doufám
dobra volba tahle grafika nema kolem tyhle ceny moc konkurenci jak vykonem tak funkcema a hlavne tim jak dobre de taktovat..
Chtěl jsem si trošku na vánoce upgradovat PC. Nakonec jsem se z 2tis na grafiku dostal na 3tis. a tím pádem k nV 9800GT. Můžete porovnat tyto značky? Gainward je asi qalitnější ale Point má větší větrák...kterou zvolit?
jj, já vím..gigabyte má daleko lepší chladič a taky "taktovací" obvod...ale je o 20% draší..., těch cca 500kč je zase víc atd. Takhle bych se cenově za chvilku dostal na nejlevnější radeon 4850..
Ale taky gigabyte umí asi desky..s grafikou jsem se u nich spálil s 1650Pro silence2 kdy se přehřívala i v 2D.
to už bych možná koukal po přetaktované 98Gt od Zotacu..
Nicméně..3tis (+/-)..víc nejdu..přští týden by mohlo dojít na ohlašované slevy..tak se uvidí.