Registrovaný jsem, ale ten turnaj bude asi kdo dřív přijde, ten dřív mele... Každopádně asi stejně bude třetí osoba (dle hlasování na webu), tak mě to nezajímá.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Turnaj jsem failnul hard. Byl jsem hned v první skupině, měl jsem frajera na lopatě. Když běžel, tak jsem ho dvakrát hitnul, pak si lehnul a jak jsem byl nervózní, tak jsem mu prostě nedokázal nakliknout hlavu a dostal jsem to jak krypl. Zemřel jsem 51. bez killu.
stoRmjE tvoji smrt jsem viděl v přímém přenosu u maziho Taky celkem smolík v zatopených
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Ono zase nebylo moc o co stát. Každý kempil, jak to jen šlo a snažil se dostat do Top8. Já to prosedět nechtěl a chtěl mít nějaké killy, takže jsem při první příležitosti lezl na balkon a střílel po týpkovi, který zastavil v lesíku vedle. Bohužel aim selhal.
Endgame snad každého matche bylo ale nechutné sezení, kdy o sobě hráči věděli, ale odmítali po sobě střílet, aby se neprozradili ostatním a náhodou neumřeli.
Bodovací tabulka bude platná až pro finálové utkání, kdyby ale platila i pro kvalifikaci, tak to bude o dost koukatelnější a i hratelnější.