PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Stoobi píše:
Maxtor píše:A k tem prustrelum.. nebude se to drolit.. nebo nejak praskat..?
No takhle to nic nedělá. Ale samozřejmě, když v tom začnej dloubat prstem, tak se to vydrolí nebo popraská. Ale to snad žádnýho chytráka nenapadne...:)
Jedine dat pred to jeste ochrany plexi
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No to rozhodně ne...to by pak ztratilo význam a celej dojem. Nebo jak jsi to myslel? Já jsem takhle spokojenej. Snad k tomu nepustím nějakýho debila, co by začal šťourat...:)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nejaky tenky treba i folie. Diry by porad vypadaly stejne ale nikdou by se v nich nemoh stourat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Mozna by to slo zespoda "popatlat" nejakym brutalnim epoxidem a pak to vylestit.. ted je otazka jestli by to vylestit slo.. by se muselo na necem vyzkouset..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No folie by se tam dala dát. To je fakt. Ale myslím, že je to zbytečný...mě to připadá tak nějak dostatečně pevný...uvidíme...dořešit se to dá vždycky...
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

po dlouhý době sem nahlídnul a ten "prostřílenej" bok je super. 8)
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
gregorius
Nováček
Nováček

Příspěvek od gregorius »

stoobi, ja se taky pridavam k tomu nazoru, co uz tu nekdo napsal... vypada to super, ale ten front panel mi k tomu nejak nesedi... :I Jinak ale parada ;)
Intel Core2Quad Extreme QX6700@3,3GHz, 2*2GB DDR2 800, Radeon HD5850, atd...
Taky se Vám zdá, že život stojí za exkrement?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

gregorius píše:stoobi, ja se taky pridavam k tomu nazoru, co uz tu nekdo napsal... vypada to super, ale ten front panel mi k tomu nejak nesedi... :I Jinak ale parada ;)
njn...no uvidíme ještě, jak se vám bude líbit, až bude úplně hotovej...ale asi se to už nijak zásadně nezmění...

Ale podle mého názoru ho dost razantně změnily ty držadla...aspoň v reálu mi to tak připadá... :oops:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Stoobi píše:
gregorius píše:stoobi, ja se taky pridavam k tomu nazoru, co uz tu nekdo napsal... vypada to super, ale ten front panel mi k tomu nejak nesedi... :I Jinak ale parada ;)
njn...no uvidíme ještě, jak se vám bude líbit, až bude úplně hotovej...ale asi se to už nijak zásadně nezmění...

Ale podle mého názoru ho dost razantně změnily ty držadla...aspoň v reálu mi to tak připadá... :oops:
Mno já už si zvykl a sedí mi to jak to je...ty držadla to zlepšily o 50%
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
gregorius
Nováček
Nováček

Příspěvek od gregorius »

.axis. píše:
Stoobi píše: njn...no uvidíme ještě, jak se vám bude líbit, až bude úplně hotovej...ale asi se to už nijak zásadně nezmění...

Mno já už si zvykl a sedí mi to jak to je...ty držadla to zlepšily o 50%
jo, ty drzadla vypadaji solidne... :) ale ten zrezavely plech... mno nevim, podle me to dalo spoustu prace ale do celku to nejak moc nezapada...
Intel Core2Quad Extreme QX6700@3,3GHz, 2*2GB DDR2 800, Radeon HD5850, atd...
Taky se Vám zdá, že život stojí za exkrement?
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

JJ, ty držadla jsou solidní, předek to tak lehce doladilo k dokonalosti ... :). Kdy bude nové fotó ... :roll:.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2gregorius: Ale nezapomímej, že stejně tak bude rezatej i zbytek case, takže pak by tam měl předek zapadnout...

A ještě bude kryt na displej a předek by měl být kompletně ještě dopasován ke case...ale to uvidíte...fotky budou zase asi v neděli... :wink:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Stoobi píše:fotky budou zase asi v neděli... :wink:
A kde sou? Doufám že si nemyslel tu příští už se na ně těšim :twisted:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No makal jsem celej víkend, ale v podstatě jsem nic nevyfotil...:( Už jsem udělal mechaniku, ještě na ní zbývá víko. Pak zdroj je předělanej (takový "CableFree")+vyvedení kabeláže. Celkvoě mám připravenou kabeláž na zapojení. Ale k tomu se dostanu asi až v sobotu.

No a jinak ještě nějaký detaily. Jo a pravá bočnice už je rezatá. Ale fotky fakt nemám. A nevím, jestli to má cenu fotit... :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ale jen tak pro ukázku teda:
Nejdříve ukázka mechaniky. Ještě není dořešená, ale jelikož byla o 6mm delší, než jsem mohl mít, tak dostála menší úpravy v přední části. Takhle je tedy vyřešená...
Obrázek

A pak jsem konečně zapojil LED na pravém boku. Asi takhle bude nasvíceno logo. Ale omlouvám se za kvalitu fotky - prostě můj foťák ve tmě moc neumí...
Tady to vypadá jako by to dost zářilo a je to až do oranžova, ale v realu je to poměrně decentní a moc pěkný (podle mě), pak ještě zkusím nahodit krátný video, třeba to tam bude vidět líp...
Obrázek

PS: Ale na konci dubna bude mod hotov a budu ho fotit trochu jiným strojem, takže pak budou dobrý fotky jak za světla, tak i za tmi... :wink:
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Nevim tu mechaniku by to chtělo nějak dořešit, ta modrá se k tomu navíc podle mě moc nehodí, ale jinak ::worship:
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

piranha píše:Nevim tu mechaniku by to chtělo nějak dořešit, ta modrá se k tomu navíc podle mě moc nehodí, ale jinak ::worship:
Sorry...ale tohle jsem nepobral...jaká modrá? A v textu jsem psal, že ta mechanika není ješě hotová... :wink:
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Stoobi píše:
piranha píše:Nevim tu mechaniku by to chtělo nějak dořešit, ta modrá se k tomu navíc podle mě moc nehodí, ale jinak ::worship:
Sorry...ale tohle jsem nepobral...jaká modrá? A v textu jsem psal, že ta mechanika není ješě hotová... :wink:
Pokud se nemýlím tak na první fotce nahoře máš modrou mechaniku s černo-žlutým vnitřkem. nebo že by mi blbly barvy na LCDčku? :oops:
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

piranha píše: Pokud se nemýlím tak na první fotce nahoře máš modrou mechaniku s černo-žlutým vnitřkem. nebo že by mi blbly barvy na LCDčku? :oops:
to je seda, mas blby barvy lol...

Jinak ten bok :up:
mechanika zatim nevim.. :?
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Nevim, mam prostě tu Stoobiho mechaniku v barvě nebesky modré :inlove:
Made by Piranha
Odpovědět

Zpět na „Projekty“