Jedine dat pred to jeste ochrany plexiStoobi píše:No takhle to nic nedělá. Ale samozřejmě, když v tom začnej dloubat prstem, tak se to vydrolí nebo popraská. Ale to snad žádnýho chytráka nenapadne...Maxtor píše:A k tem prustrelum.. nebude se to drolit.. nebo nejak praskat..?
PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Woyta
- Středně pokročilý
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Nejaky tenky treba i folie. Diry by porad vypadaly stejne ale nikdou by se v nich nemoh stourat.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Maxtor
- Začátečník
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
po dlouhý době sem nahlídnul a ten "prostřílenej" bok je super.
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
- gregorius
- Nováček
-
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
njn...no uvidíme ještě, jak se vám bude líbit, až bude úplně hotovej...ale asi se to už nijak zásadně nezmění...gregorius píše:stoobi, ja se taky pridavam k tomu nazoru, co uz tu nekdo napsal... vypada to super, ale ten front panel mi k tomu nejak nesedi... :I Jinak ale parada
Ale podle mého názoru ho dost razantně změnily ty držadla...aspoň v reálu mi to tak připadá...
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mno já už si zvykl a sedí mi to jak to je...ty držadla to zlepšily o 50%Stoobi píše:njn...no uvidíme ještě, jak se vám bude líbit, až bude úplně hotovej...ale asi se to už nijak zásadně nezmění...gregorius píše:stoobi, ja se taky pridavam k tomu nazoru, co uz tu nekdo napsal... vypada to super, ale ten front panel mi k tomu nejak nesedi... :I Jinak ale parada
Ale podle mého názoru ho dost razantně změnily ty držadla...aspoň v reálu mi to tak připadá...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- gregorius
- Nováček
-
jo, ty drzadla vypadaji solidne... ale ten zrezavely plech... mno nevim, podle me to dalo spoustu prace ale do celku to nejak moc nezapada....axis. píše:Mno já už si zvykl a sedí mi to jak to je...ty držadla to zlepšily o 50%Stoobi píše: njn...no uvidíme ještě, jak se vám bude líbit, až bude úplně hotovej...ale asi se to už nijak zásadně nezmění...
Intel Core2Quad Extreme QX6700@3,3GHz, 2*2GB DDR2 800, Radeon HD5850, atd...
Taky se Vám zdá, že život stojí za exkrement?
Taky se Vám zdá, že život stojí za exkrement?
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No makal jsem celej víkend, ale v podstatě jsem nic nevyfotil... Už jsem udělal mechaniku, ještě na ní zbývá víko. Pak zdroj je předělanej (takový "CableFree")+vyvedení kabeláže. Celkvoě mám připravenou kabeláž na zapojení. Ale k tomu se dostanu asi až v sobotu.
No a jinak ještě nějaký detaily. Jo a pravá bočnice už je rezatá. Ale fotky fakt nemám. A nevím, jestli to má cenu fotit...
No a jinak ještě nějaký detaily. Jo a pravá bočnice už je rezatá. Ale fotky fakt nemám. A nevím, jestli to má cenu fotit...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jen tak pro ukázku teda:
Nejdříve ukázka mechaniky. Ještě není dořešená, ale jelikož byla o 6mm delší, než jsem mohl mít, tak dostála menší úpravy v přední části. Takhle je tedy vyřešená...
A pak jsem konečně zapojil LED na pravém boku. Asi takhle bude nasvíceno logo. Ale omlouvám se za kvalitu fotky - prostě můj foťák ve tmě moc neumí...
Tady to vypadá jako by to dost zářilo a je to až do oranžova, ale v realu je to poměrně decentní a moc pěkný (podle mě), pak ještě zkusím nahodit krátný video, třeba to tam bude vidět líp...
PS: Ale na konci dubna bude mod hotov a budu ho fotit trochu jiným strojem, takže pak budou dobrý fotky jak za světla, tak i za tmi...
Nejdříve ukázka mechaniky. Ještě není dořešená, ale jelikož byla o 6mm delší, než jsem mohl mít, tak dostála menší úpravy v přední části. Takhle je tedy vyřešená...
A pak jsem konečně zapojil LED na pravém boku. Asi takhle bude nasvíceno logo. Ale omlouvám se za kvalitu fotky - prostě můj foťák ve tmě moc neumí...
Tady to vypadá jako by to dost zářilo a je to až do oranžova, ale v realu je to poměrně decentní a moc pěkný (podle mě), pak ještě zkusím nahodit krátný video, třeba to tam bude vidět líp...
PS: Ale na konci dubna bude mod hotov a budu ho fotit trochu jiným strojem, takže pak budou dobrý fotky jak za světla, tak i za tmi...
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nevim tu mechaniku by to chtělo nějak dořešit, ta modrá se k tomu navíc podle mě moc nehodí, ale jinak ::worship:
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nemýlím tak na první fotce nahoře máš modrou mechaniku s černo-žlutým vnitřkem. nebo že by mi blbly barvy na LCDčku?Stoobi píše:Sorry...ale tohle jsem nepobral...jaká modrá? A v textu jsem psal, že ta mechanika není ješě hotová...piranha píše:Nevim tu mechaniku by to chtělo nějak dořešit, ta modrá se k tomu navíc podle mě moc nehodí, ale jinak ::worship:
Made by Piranha
- Kerry
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to je seda, mas blby barvy lol...piranha píše: Pokud se nemýlím tak na první fotce nahoře máš modrou mechaniku s černo-žlutým vnitřkem. nebo že by mi blbly barvy na LCDčku?
Jinak ten bok
mechanika zatim nevim..
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, mam prostě tu Stoobiho mechaniku v barvě nebesky modré
Made by Piranha