1024 x 768 highnikl píše:A Mohl bys prosim napsat jaky FPS ti FEAR dava na 1024*768 BezAA NO Soft shadows a vysoke detaily?(ne maximalni ale vysoke). To je pro me totiz stezejni vec pri nakupu nove grafarny
min. 27
max. 60
prům. 36
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
1024 x 768 highnikl píše:A Mohl bys prosim napsat jaky FPS ti FEAR dava na 1024*768 BezAA NO Soft shadows a vysoke detaily?(ne maximalni ale vysoke). To je pro me totiz stezejni vec pri nakupu nove grafarny
Gotthic 3 az v septembri vidnikl píše:Podle ofic serveru ma oblivion vyjit 20(23.?) brezna, gothic3 nejspise pozdeji az v dubnu, doufam, ze se vratim opet do casu zavislosti morrowindu a gothicu 1 protoze to byly pro me nejlepsi hry co jsem kdy hral, na ktery jsem porad myslel a vecne jsem mi o nich zdalo . dneska tvurci naslibuji kdovi co ale ty novy hry nestoji za nic s vyjimkou Wow, ale to se musi platit, takze s tim jsem taky skoncil. Kdyz nic tak si chci aspon uzit te vytecne grafiky ze screenu, podle me to ale nakonec tak zhavy nebude, oblivion ma naslibovano hory doly az se tomu nechce verit, ale zase minuly dil byl supr uvidime jestli se da vubec vytvorit neco jeste lepsiho. No a gothic 3 to je tutovka ma za sebou uspesne dva dily i s datacem i kdyz ten prvni me uplne strhnul dvojka mela blbou hudbu takze me tak nevtahla do deje, uvidime kdo vyjde vitezne ze souboje titanum ja fandim gothicu, ale zahraju si urco obe.
BTW: aby bylo neco k tematu, chysta se vydat nejaka grafika pro agp do 4000kc, nebo se mam smirit s X1600Pro? Nebo se chysta nejaky rapidni zlevnovani? : ....atd (zbytok odstrihnuty (kooi))
Slaby cpu+pomala karta..cekal si vic?amadeus píše:Ahoj lidi...tak mam PC 2,66 P4 2*512RAM a 1600pro...v marku05 mi to dava na default 3700bodu...zda se mi to silene malo, cekal jsem o dost vic...ovladace6.1 a nejvic mi je divny ze atitool to nedetekuje ze tam je 1600pro ani ati tray tools... :-/
Skus to s novymi ovladacmi, uz su catalyst 6.3amadeus píše:Ahoj lidi...tak mam PC 2,66 P4 2*512RAM a 1600pro...v marku05 mi to dava na default 3700bodu...zda se mi to silene malo, cekal jsem o dost vic...ovladace6.1 a nejvic mi je divny ze atitool to nedetekuje ze tam je 1600pro ani ati tray tools... :-/
No to fakt neni moc, mám celer D331@3,33GHz a 512DDR400 CL2-3-3-5 1T a safíra X1600Pro a těch 4000 to dá v 3DM05..leč měl sem tu P4 506, asi tvuj procesor a i když sem ho přetaktoval taky na 3,33 pro srovnání tak ve hrách byl pomalejší, i v tom 3DM05 dal kolem 3800 Zvláštní kousek..asi mám kouzelnej Celer ) Nakonec kdo má dneska na přetaktovanym prescottu 34°C..v zátěži 40godlike píše:Slaby cpu+pomala karta..cekal si vic?amadeus píše:Ahoj lidi...tak mam PC 2,66 P4 2*512RAM a 1600pro...v marku05 mi to dava na default 3700bodu...zda se mi to silene malo, cekal jsem o dost vic...ovladace6.1 a nejvic mi je divny ze atitool to nedetekuje ze tam je 1600pro ani ati tray tools... :-/
to je asus...ostatní moc nezlevňují....např X1600Pro od něj už stojí lehce přes 3k.godlike píše:http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... ci-express
Uz to trochu leze dolu...vlastne dobre chlazeni v cene ..pred cca 14dny stala tusim 5600kc...ze by avizovane zlevnovani nebo pouze vyhodny kurs Kc?
Ty vole ja nemuzuWotan píše:Ahoj, brouzdal sem na webu czechcomputeru a objevil sem zajimavou diskuzi o x1600pro aneb jak predelat pcie na agp http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P6 ... ?ansid=599
myslim ze k treti odpovedi neni co dodat