Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Takže po dlouhé době zase update. Nějak jsem v poslední době neměl vůbec čas, takže jsem se k práci dostal až tenhle týden. Takže jsem konečně přilepil epoxidem plexisklo do bočnice, nastříkal a nalakoval madlo a zbylé dvě záslepky a udělal konečně koš na disky. Ten jsem sice nafotil, ale je to jen z webkamery, takže kvalita hnusná. Ale aspoň něco zatím. Nemám tu foťák, je v druhým bytě, takže pořádný fotky budou asi až na závěr.Aktuálně jsou tam nahozeny jen tři disky. Teď už zbývá jen přilepit epoxidem plexi u nápisů Blue Wind dole, dát zase celou case do kupy, a bude hotovo. Takže nejpozději příští týden by tu mohly být finální fotky.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Takže dnes jsem se konečně dostal k nafocení finální podoby case. Fotky jsou ale stejně foceny jen z ruky, takže na nějaký kvalitní budu muset vzít stativ. Ale pro skouknutí situace jak case ve finále vypadá to určitě stačí.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

takovej luxusní kufřík... no a tak kofola na prvním snímku potěší i jednoho zdejšího uživatele :roll:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mně tam moc nesedí to madlo (na mě je moc velký), ale jinak je to perfektní práce a nádherná bedna. :up: :up:
Herní PC: i7 9700k + Lian-li Galahad 360; MSI Meg Z390 Ace; Corsair Vengeance RGB Pro SL White 4x8GB 3200 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

skvělá práce, není co dodat :) fakt pěkný mod
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..to madlo se mi taky ve vysledku nelibi.. ale jinak very nice.. :wink:
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

moc hezký kvalitní zpracování dobrý nápady a mohl by uspět!!!!!!!
a jinak hodnocení 9/10
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Ohledně toho madla......je to samozřejmě věc názoru, každý má jiný vkus!! Ale podle mě by tam víc sedlo to 12-ti centimetrové, místo toho 20-ti cm!! Nebo potom by ještě šlo udělat tohle uspořádání : http://www.mnpctech.com/Billethandle3.gif
Ale možností je samozřejmě víc a jak jsem řekl, je to hlavně věc názoru a vkusu!!
Ale jinak k celkový hodnocení : :worship: :worship: :worship:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

mne sa nenormalne paci to riesenie z diskami, si najlepsi umiestnovac diskov akeho mod som videl :worship: vyborny napad to bol. inak celkove vypada dost dobre, len sa mi zda prehnane hranaty. (ale asi len mne :oops: )
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

nice nice nice,opravdu se tesim,az ho (doufam) uvidim na zivo.... :worship: :worship: :worship:
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jo, vypadá velice dobře, dokonce se ti podařilo ten lak i kvalitně rozleštit, tedy z fotek to tak vypadá, takže super. Jen se musím přidat k těm názorům na to madlo...dvě menší by asi vypadalo mnohem lépe... :sad:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Díky všem za kladné ohlasy. Jinak k madlu: dvě malá jsem opravdu nechtěl, protože je to blbý na přenášení. Zkoušeli jste si někdo takovou skříň která váží 20kg přenášet na těch dvou madýlkách? já to zkoušel na jiné bedně, a je to fakt nepříjemný, člověk si to nese před nohama a pořád do toho kope. Takhle to vezmu jak tašku a jdu. Takže u mě je jasnou volbou jedno madlo na střed. To že nemuselo být tak velké je možná pravda, ale je to o zvyku a o nazoru jak pisete.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Mě se to líbí i s tím madlem ale ten předek je takovej suchej.. ale jinak :thumbsup:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

:up:

takutu EC mam aj ja .... necham sa inspirovat ...
madlo sa mi sice nepaci ale je lepsie to tahat v jednej ruke nez do toho kopat .... a predok od polovice nahor je "prazdny" :sad: nieco by tam bodlo... nejake "light blue" svetielko
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

zadne svetylko bych tam nedaval, spis jen nejake profesionalni logo!! :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

dokonalost.. 8-) a madlo je kůl
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

je to pekny, super provedeni a kofolu mam rad, ale to madlo vypada jak madlo u stary krabice od lega moji segry :(
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Pěkný, není co dodat... čistá práce, dobrá myšlenka, perfektní provedení.

Akorát 2 věci mi vadí: to madlo je hnusný a podle mě by se mělo víc promyslet to okno v bočnici, protože je část nepodsvícená kvůli držáku na disky a mechaniky, zkus tam nacpat do rohu katodu a uvidíš, že to bude lepší...

9/10
SOLAR PRISONbude brzy
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

no este som na nete natrafil na toto:
Obrázek
asi by to velmi nepasovalo na tu druhu bocnicu ..... :?
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

velice zajimava case... zpracovani atd.
me osobne se to madlo dost libi a je velice prakticke... presne podtrhuje to na co je kompik urcen
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Odpovědět

Zpět na „Projekty“