Need for Speed: Pro Street

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Sobo píše:Nic o tom nevim, tak jsem se chtel zeptat:
1. Kdyz jsem byl mirne zklamany z dema, budu stejne zklamany i z plne verze?
2. Jak je to s optimalizaci, slape to dobre? Zkousel to nekdo na karte podobne te moji?
1. Budeš zklamanej o malinko míň
2. Na to, jak blbě to vypadá, se to docela blbě hejbe (C2D E6600 - 3.2GHz, 8800GTS - 621/972)
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

2. Jak je to s optimalizaci, slape to dobre? Zkousel to nekdo na karte podobne te moji?
Ja to jedu na me sestave 1024x768 2xAA vse na high krome stinu ktery mam na low... a spale to hratelne...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Sleepy.664 píše:
1. Kdyz jsem byl mirne zklamany z dema, budu stejne zklamany i z plne verze?
1. Budeš zklamanej o malinko míň
2. Na to, jak blbě to vypadá, se to docela blbě hejbe (C2D E6600 - 3.2GHz, 8800GTS - 621/972)
Co to je za nesmysl ?? Ta hra vypada na dnešní pomery hodne slušne, neni to tak presviceny jak Dirt, barvy jsou zvoleny citlive, celkove to proste vypadá fajn. Na dnes už postarší X1900XT to jede v 1280x1024 vše na full krom AA uplne v pohode vicemene porad 35+ .. na 8800GT to samozrejme jede totalne na full a drží to 60 vicemene porad, tak jakapak naročnost :? To tu nekdo chce aby to beželo na 2D obstarožních důchodkyních jako jsou např. 7600 a x1600 nejlíp v 1680x1050 ?? Kde to žijeme ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

AceMsnsCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od AceMsnsCZ »

souhlasim se Sleepy.664.
na postarsi karte se to muze hybat dobre, ale na 8800GTX poskakuje fps od 80 do 40 a to pak vypada jako, ze to trha. u strilecky by to relativne nevadilo, ale u zavodni hry docela problem (synchronizace pomuze jen trochu)
a je jedno co se tam nastavi za rozliseni atd. bude to delat i treba v 800x600
tj na C2D6600+8800GTX+2G ram+Vista32b, nehratelny. (mozna pomuze patch,ale tomu moc neverim, stejny problem mel i Carbon (ktery to ale delal jen nekde a ne neustale)
ps: neni to problem jen moji sestavy, resi se to ruzne na forech
a opravdu to nevypada nijak zazracne
chtel jsem si kvuli tomu koupit volant (G25), ale takle si spis koupim x360 a Forzu2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nevim na čem to hrajete, ale takovyhle problemy opravdu nepozoruju ... samozřejmostí je zaplej vsync a dostatek ram. Tyhle NFS si berou kolem 1,6GB, což je na auta trošku víc, ale nic co by pri dnešních cenách melo človeka rozhodit. Pokud má nekdo 1GB tak mu to může občas slítnout, ale jak píšu na 2GB + 8800GT to drží 60 vícemene pořad. Pokud to nekomu "trhá" na GTX, je cosi shnilého v jeho PC/OS.

EDIT: Jedu to na XP, tak jestli podobny chovaní co popisujete neni special bonus pro Win Vista :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Sentenced: Asi ne. :) Ta moje herka sice neni nic moc, ale mohlo by to jet o neco slusnejic. Hraju to v podstate na full(krom shadows) 1680*1050 + 2xAA(o jehoz funkcnosti mam vazne pochyby :D ) a ta rychlost se vazne lisi. Nekdy to ma 60FPS, ale nekdy to zase z niceho nic spadne na 40FPS, coz behem zavodu docela nasere. Ta grafika sice slusna je, ale neni to nextgen a to, ze by to MELO jet rychleji je svata pravda, alespon dle meho nazoru tedy.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
AceMsnsCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od AceMsnsCZ »

ono to netrha, jen rychle poskakuje fps o 20-30 nahoru a dolu (pod 40 to nejde),u pohybu ktery ma byt plynuly je to neprijemne.
rukama to snad neni, nesedim u PC prvni den.
ale, ze to muze byt bonus Visty, to je mozne (take ji podezrivam), zatim jsem nikde nenasel srovnani vykonu v ProStreet na XP a Vista.
Docela bych to rad hral, od NFS3 jsem hral vsechny dily
ps: NFS: Porsche rulezz
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nechci vás podezřívat (tak omluvte moje možná dementní otázky) ale neběží vám tam neco na pozadí ?(kdyz si uvedomim, ze vám na pozadí beží Vista, uvedomuju si, že moje otazka je jeste dementnejší než se zdá :) ).

Jak píšu - podobny chování v XP + 8800GT + 2GB + C2D 2,8 nepozoruju, takže me to prekvapuje.

Osobne by mi poklesy ke 40 FPS nevadily, pokud má človek zaplej vsync, tak to imho nemůže poznat.

SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No, už sem zkoušel všechno povypínat, jak aplikace na pozadí tak věci typu AA...ale moc to nepomohlo.

Když sem pak snížil detaily úplně na minimum, sice sem měl FPS mezi 100 a 150, cukání ale neustalo (ani když sem zapnul Vsync). Tož nevím :(
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Ja mam XP a na podstatne slabsi sestave nez mas ty mi to vubec nic z toho nedela...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hm, tak že by to přecijen bylo Vistama? :(
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Nekdy mi to taky divne sekalo - zpomalovalo. A to jsem mel Win XP. Snizeni detailu nepomohlo.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
AceMsnsCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od AceMsnsCZ »

dela to vzdy na stejnych mistech, sem tak odsledoval, pamatuju, ze Carbon a MW to delaly taky. ale jen na nekolika malo mistech. proste najednou cuk, aniz by k nemu byl realny duvod. to jsem mel jeste XP a jiny hardware, spis bych rek, ze je to nejaky problem enginu v PS dohnany do extremu. opravdu si na to stezuje spousta lidi, s ruznym hardware i os. v jinych hrach jsem to nepozoroval. kamarad na 8600GS to hraje v poho. taky mi tim pekne stve :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nezkouší se hra při samotnym hraní připojovat na web EA? Vim, že i v menu se chtela furt někam hlasit, tak jsem ji zakazoval ve FW veškerou komunikaci... To by mohlo taky občasny mirny spomalení způsobit.

Spíš si myslim, ze je to kombinace hra + nejakej sw na pozadí + "něco". Věřim, že to nekomu delá, ale zcela jiste to nedelá všem.

SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:Nezkouší se hra při samotnym hraní připojovat na web EA? Vim, že i v menu se chtela furt někam hlasit, tak jsem ji zakazoval ve FW veškerou komunikaci... To by mohlo taky občasny mirny spomalení způsobit.

Spíš si myslim, ze je to kombinace hra + nejakej sw na pozadí + "něco". Věřim, že to nekomu delá, ale zcela jiste to nedelá všem.
Nojo, koukám do logu firewallu, fakt to "volalo domů" a ne jednou...až budu mít čas, vyzkouším co to udělá když to povolím.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Konečne jsem dal ten japonskej drift, vicemene nahodne, jsem myslel, že to to PC fakt nepřežije :roll: Fakt mi neni jasny jak to počítá, pač jsem to jezdil furt stejne (blbě) a najednou jsem to nejak dal nebo spíš PC tentokrat zajel za min bodů :) Hlavně že to tam je ....

Jinak Speed King - to byla totalní oddechovka, ten týpek by nebyl speed king ani na českých okreskách, vůbec mu to nejelo.

F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

S cim si dal ten drift?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Popravdě - už nevim :oops: Stridal jsem furt to BMW coupe, co jsem zminoval v drivejšim poste - mel jsem ho vymaxovany do maxima s károu, co mi zustala po Drift kingovi. Ale mam za to, že ta vitezná jízda byla s tim BMW.

Hrozne tam zaleželo na tom, že se mi povedlo projet celou tu první dlouho zatačku až za ty sudy a pak ostre doleva k tem šikanám na jeden zátah, to me zachranilo. Sračka ten drift, fakt me to vytačelo. Na jinych tratích jsem tam daval i 6000, ale tohle jsem jel tak 30x a nakonec mi to vyhralo smesnych 2800 bodů.

F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

No tak to sem dal s rx-7 na max a dal sem nakej 3.7... delal sem to asi taky stokrat...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo, byla to fakt pekelná trat.

Jinak jsem nasetril nejaky virtualní peníze a koupil si konečne Forda GT. Na grip je to absolutní bomba (po upgradu všeho), kam se na to hrabe Zonda.... Jezdim už jen s nim.

To Pagani stalo 750 "v základu" a je porazitelny kdejakym autem na grip i na speed, zvláštní. :oops:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“