Me taky....podle me to nejde nepoctivcum....jcdenton12 píše:ale je
mne napr to ide, niekomu nie
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to bez problémů fungovalo (mám origo). Nevíte, jestli se chystá nějaký další patch? Jsem to dohrál hned poprvé s tou 1.004 a říkal jsem si, že si to dám ještě jednou, až vyjde tak 1.010 a bude to vše vychytané
Ale nějak se ty patche nehrnou 
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
docela čumím že vám všem hra padá..mě jede krásně bez jediné chybičky zatím nespadla ani jednou..ale štvou mě ty dementní ceny atd... oproti původnímu stalkerovi je to hrůza... dokat nebudu mít na to cheaty nebo nějaké mody je to pro mě zklamáním roku. Neví někdo kde by se dali sehnat cheaty? hlavně na peníze bych potřeboval.
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám poslední patch, Datastor ModPack (dopučuju!) a ani jednou mi to nespadlo
ze začátku mě to vubec nebavilo, ale pak mě to začlo bavit jak jsem věděl co a jak (proti SoC to byl šok - všichni jsou strašní ostrostřelci
). Jsem teď v Jantaru a už se těším až to dohraju.. Jen ta tma mě irituje 
ze začátku mě to vubec nebavilo, ale pak mě to začlo bavit jak jsem věděl co a jak (proti SoC to byl šok - všichni jsou strašní ostrostřelci
- oneill_sx1
- Začátečník

Tak jsem ho konečně dojel, po 24 hodinách 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem se do ČJE, a mám zabít Streloka. Prošel jsem přes serii těch teleportu a jsem teď na "střeše" toho reaktoru, a mám tou pulzní puškou sejmout Střelcovu PSI ochranu, vypražil jsem na něj 50 ran z té půlzní pušky, a vubec nic mu to nevzalo
Co dělám blbě?
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a fakt si ho trafil?
sa som ho sundal na par striel /10/
ale musel som zoskocit uplne dole aby som nanho videl napriamo
celkom som sa pobavil na nesmrtelnych vojakoch dole ked donho nasypem zasobnik a on nic, idem popred neho a on nic (samozrejme enemy
)
inac ma hra dost sklamala
scout through Limansk mi dos pripominalo medal of honour
pripyat undergrounds (teda nemocnica) bola strasne linearna
koniec taky hmm cakal som viac,
celkovo zo zaciatku absolutna pecka, ale ku koncu uz nic moc
sa som ho sundal na par striel /10/
ale musel som zoskocit uplne dole aby som nanho videl napriamo
celkom som sa pobavil na nesmrtelnych vojakoch dole ked donho nasypem zasobnik a on nic, idem popred neho a on nic (samozrejme enemy
inac ma hra dost sklamala
scout through Limansk mi dos pripominalo medal of honour
pripyat undergrounds (teda nemocnica) bola strasne linearna
koniec taky hmm cakal som viac,
celkovo zo zaciatku absolutna pecka, ale ku koncu uz nic moc
...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Snad jsem ho trefoval
Skusím to pak ještě jednou...
Máš pravdu, po Limansk (resp. po stažení mostu do L) to bylo super a fakt mazec, ale ten Limansk a nemocnice (to má jako být Pripyat podzemi???
), kdyby tam nechali BAR, Prypiat tak by to bylo super
Uvidíme co nám přinese Stalker III
Skusím to pak ještě jednou...
Máš pravdu, po Limansk (resp. po stažení mostu do L) to bylo super a fakt mazec, ale ten Limansk a nemocnice (to má jako být Pripyat podzemi???
Uvidíme co nám přinese Stalker III
- oneill_sx1
- Začátečník

Tu sérii teleportů až téměř na střechu elektrárny jsem si prošel taky, zbytečně. Střelec nikde, zpátky, ani dál nemohu. Tak jsem načetl zase save ze začátku lokace - z dálky jsem ho oslabil na 25% - zdrhnul. Pěkně po zemi jsem si došel na místo, kde jsem ho ze země pár výstřelama dodělal (viz.screenshot). Konec jsem nějak nepochopil.

- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no super, někdy to dohraju, koukal jsem na ten konec na Youtube, a taky jsem ho krutě nepochopil co to jako mělo znamenat... 
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vcera zacal hrat a hned ze zacatku v tej rybarskej vesnici jsem se seknul mezi NPC a krabici ... tak jsem to vypnul a sel spat
ani nevim jestli jsem si udelal save takze zacnu znova .... horsi by bylo stat se to nekde ke konci hry .)
EDIT: Hra mi pada kdyz chci nekomu postrelenymu pomoct ... prijdu k nemu, zmacknu klavesu use key a hra padne
uz se stim nekdo setkal?
EDIT: Hra mi pada kdyz chci nekomu postrelenymu pomoct ... prijdu k nemu, zmacknu klavesu use key a hra padne
- MireC22
- Začátečník

-
asi nie, nik nikomu nepomaha 
co sa tyka savov, tak hra si generuje autosave vzdy pri prechode do novej lokacie.
co sa tyka savov, tak hra si generuje autosave vzdy pri prechode do novej lokacie.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
zatim mi spadla hra jen jednou, a to kdyz sem sel na smetiste, nakej srac po me chtel prachy tak sem ho odbouchnul a najednou vidim plochu 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky V1.5.06 patch notes:
V1.5.06
Saved games:
1.5.04 and 1.5.05 saved games will be compatible with patch 1.5.06.
Game changes:
- Fixed an error when the wounded guide didn't want to lead the player anywhere.
- Increased the number of items for sell for the trader at the goods market.
- Added the possibility to upgrade SVDm 2 at Freedom's mechanic.
- Fixed game crash upon the attempt to speak with the wounded character.
- Fixed an error, which led to the blocking of the storyline quest completion at Yantar (the door to Sakharov's bunker couldn't be opened).
- Increased the amount of money of the bandits' trader.
- Fixed the displacement of the military warehouses on the PDA map.
- Added the possibility to load the last saved game by pressing space bar after the player's death.
Render improvements:
- Added DX10.1 support.
- Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance,
native DX10.1 implementation for better quality).
- Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
- Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering
for top video boards and high resolutions.
- Added high quality sunshafts acceleration for DX9 renderer.
Multiplayer:
- Fixed various game crashes of server and client sections.
- Added the detailed server's statistics.
- Changed the saving of the server online-dump (dump is saved to online_dump.ltx).
- Added the changing of keyboard layout by pressing LCtrl +LShift.
All other changes from earlier patches are also included.
http://www.gamershell.com/news_63382.html
http://files.filefront.com/STALKER+Clea ... einfo.html
V1.5.06
Saved games:
1.5.04 and 1.5.05 saved games will be compatible with patch 1.5.06.
Game changes:
- Fixed an error when the wounded guide didn't want to lead the player anywhere.
- Increased the number of items for sell for the trader at the goods market.
- Added the possibility to upgrade SVDm 2 at Freedom's mechanic.
- Fixed game crash upon the attempt to speak with the wounded character.
- Fixed an error, which led to the blocking of the storyline quest completion at Yantar (the door to Sakharov's bunker couldn't be opened).
- Increased the amount of money of the bandits' trader.
- Fixed the displacement of the military warehouses on the PDA map.
- Added the possibility to load the last saved game by pressing space bar after the player's death.
Render improvements:
- Added DX10.1 support.
- Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance,
native DX10.1 implementation for better quality).
- Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
- Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering
for top video boards and high resolutions.
- Added high quality sunshafts acceleration for DX9 renderer.
Multiplayer:
- Fixed various game crashes of server and client sections.
- Added the detailed server's statistics.
- Changed the saving of the server online-dump (dump is saved to online_dump.ltx).
- Added the changing of keyboard layout by pressing LCtrl +LShift.
All other changes from earlier patches are also included.
http://www.gamershell.com/news_63382.html
http://files.filefront.com/STALKER+Clea ... einfo.html
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sna vyjde nakej testik vlivu DX10.1 na rychlsot hry a na kvalitu obrazu.
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to by mne taky zajimalo, jak na tom po tomhle patchi bude vykonnostni narust ci propad... nastesti datastor MP je jen na 1.5.05, takze zatim nemusim byt testerem 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

potřebuju poradit:
Hra se mi přád divně zadrhává, je to nepatrný ale docela otravný, FPS mam přitom kolem 50-60. Patche jsem zkoušel všechny ale žádnej nepomoch, zkoušel jsem zapnout/vypnout synchronizaci i tu frekvenci 60.
Hra se mi přád divně zadrhává, je to nepatrný ale docela otravný, FPS mam přitom kolem 50-60. Patche jsem zkoušel všechny ale žádnej nepomoch, zkoušel jsem zapnout/vypnout synchronizaci i tu frekvenci 60.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- Mailen
- Začátečník

-
Tak drobet zklamání, hra jako taková super, ale těch chyb je tam tolik, že to dokáže otrávit a přestat bavit... Momentálně jsem se dostal do "Jantaru" a i když jsem to tam prošel celé a postřílel všechny zombíe, tak mě to nepustí za Sacharovem. Load a Save taky nepomáhá... Výsledek? Nejde to tím pádem dohrát. Patch mám poslední, tak nevím...
Tak to mě po*er, dveře se otevřely až po té co mě napadlo sejmout posledního stalkera co zbyl po útoku (zeleně označeného = přítel), který má ve hře sloužit jako průvodce... Kluci z Ukrajiny z nás dělaj dobrý beta testery
.
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Taky jsem těma chybama naprosto znechucenej
a to jsem se na S.T.A.L.K.E.Ra těšil víc než na Vánoce...
Po deseti hodinách hraní se celá hra posr***, vždy při načítání savu se sekne a že prej "program přestal pracovat".
Přeinstalování nepomohlo, takže dvd s maximálním opovržením házím do šuplete a vrátim se k němu nejdřív až bude patch alespoň V1.6.
Po deseti hodinách hraní se celá hra posr***, vždy při načítání savu se sekne a že prej "program přestal pracovat".
Přeinstalování nepomohlo, takže dvd s maximálním opovržením házím do šuplete a vrátim se k němu nejdřív až bude patch alespoň V1.6.
Jen další blázen, v bláznivém království.