World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Jeltík »

Hmmm, to je zajímavý, v rotách tyhle problémy nemáme :-)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

V rotach ale nenaexpis tanky :P :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Tak houfnice na PzIV je naprosto paradni, hned ve druhe hre jsem dal 7 tanku 8-) (ale bohuzel jsme prohrali).

Je dobre si "vychovat" posadku na nizsich tierech a potom prevadet na vyssi tanky (doufam, ze to jde efektivne za zlataky) a vyplati se to?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Jo, já to tak běžně dělám. Teda ne za zlaťáky. Většinou ty nižší tanky prodávám, tak si posádku přeučím na ten vyšší tank a za 20k kreditů za každého je mám na 90 %. Na 100 % to už potom dojde i celkem rychle.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Nebo v případě retardovaných tech tree převádíš na 80% hned několikrát, viz USA M5(lt)>M7(mt)>T21(lt)>T71(lt)>T69(mt)>T54E1(mt)>T57(ht), takže si chlapci z WG pomalu ale jistě dělaj těmahle nesmyslama z hráčů farmy na goldy, komu se chce přecházet na 80%? Mě fakt ne, ale na nižších tierech to ještě skousnu, pak už prostě ne :-(
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tá hra je pošahaná. S 59-16 si idem dať x5 bitvu, full gold, načíta sa mapa, samé t10, som ako scout. Hneď ako skončilo odpočítavanie, dačo ma zozadu zaj€b@alo hoc žiadne vozidlo za mnou nebolo a nikto ani len nemohol mať nabitý lauf... Toľko o mojom 5násobku. Hral som to na nb kde replaye mám vypnuté, ale predsa som podal tiket WG.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Sebedestrukční tank, jo? Asi velitel uviděl ty desítky, tak to odbouchnul... Nic takového se mi zatím nestalo, team kill jo, ale jen tak z ničeho fakt ne. Nekoukal jsi na popisek, co tě zabilo?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak ten popisek som nesledoval ale nikto neobdržal -1, tak to určite bol nejaký bug, nejaký nekompatibilný spawn spot s 59-16
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já sem zjistil že se dá zničit is-3 (1500hp) jednim skokem ze skály .... :( jsem se snažil dorazit dělostřelectvo :D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak jsem s IS vlezl do první bitvy za pětkové expy - http://screenshot.cz/8IEXF/

To ten MM dělá schválně, nebo co? Naštěstí jsem to nějakým zázrakem uhrál alespoň na 3500 (5300) XP.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Tak jsem využil x5 i s Hellcatem :D
Obrázek
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Mně to taky pomohlo s grindem. Jsem si aktivoval ten prémiák na den z Valentýna a dal jsem nějakých 9200 XP s T69 jednou hrou. :-D Zítra si to ještě zopáknu. :)
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já měl dneska MM na ty první x5 vítězný bitvy hroznej, že jsem se pohyboval se vším, s čím jsem jezdil od 3000 do max lehce přes 5000 expů ... těžko s IS-3 nastřílím nějakej zázrak v bitvě s 9 a 10kama :(
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

No já měl "super" hru s Wespe na Himmelsdorfu. Idioti v našem týmu se prostě rozhodli, že se seberou a hned ze startu pojedou capnout vlajku. Já na útok zbyl sám s KV-1S a vzhledem k tomu, že se přes kopec na nás dva nahrnul skoro celý nepřátelský tým, tak nás sundali a naši idioti to chvíli potom capli, takže jsem měl 30 dmg a i přes pětinásobek jsem dostal 1200 XP. Takové lidi bych zabíjel.
balor2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balor2 »

To je normální, většinou když máš na tanku základní dělo tak tě to hází vysoko a s naexpením topového pak jsi hned na topu, nevím co to je za smysl, ale asi si to musíš protrpět nebo co :-D
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

To byla reakce na koho?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak ja nechcem machrovať alebo dačo, ale ja som s 59-16 so 76mm. delom (85mm. penetrácia, v najlepšom prípade 106mm.) zpredu penetroval IS-7 :lol: :lol: :lol: Celu bitvu spoza našich t10 pálim HEčka na nepriateľov, Lowe, Centurion (tomu som náhodou ubral celých 22hp! :lol: ), T-54 atď. až mi došli HEčka. Tak som začal strieľať APčkami, úplne bez mierenia a hľa, IS-7 a nad ňou oranžovým 107 :lol: A to ešte bola aj nauhlovaná :lol:
balor2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balor2 »

Sobo a jeho základní dělo u IS vs MM
balor2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balor2 »

do tej IS-7 jsi trefil poklop ? :-D
Domes
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Domes »

http://screenshot.cz/UBU0A/ Taky sem si dneska dal pěknej pěti násobek na číňanovi ;)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“