World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blue Storm »

Sakra, tohle se mi mělo násobit :-D
Obrázek

//edit: tak ještě replay z další hry...trochu jsem je tam potrolil na té vlajce, akorát konec jsem pokazil http://mwreplays.com/replay/MT8PPK6BRU4U/
//edit2: borec s JgPantherem II neunesl to, že mi neprostřelil věž :mrgreen:
Obrázek
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Ty akce s 5x XP me bavi :) http://i49.tinypic.com/2z6ifc4.jpg
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Expící potenciál rot je obrovskej, když je kvalitní vedení a hráči, jde to snadno a takový T1 občas dokáže udělat pěknou paseku :-)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Wiruz píše:sakra T-34 je super, ten tank me bavi. Vetsinou dostavam groupy s T6 max / vetsinou s T5. Mam na tom to rychlopalne delo s 26rany za minutu, s maskovackou a binokularni optiku si ukousu i KS-1 ..., doufam ze dal to bude taky tak super s MT. jsem zvyklej na HT nebo TD...
Klasickej money maker, ale se SU-85 se nakonec penize sypaly vice.. on me uz i ten 6. tier pro prachy bavi vic.. T-34-85 je na TOPu nebezpecna a jse velmi zvedav na SU-100 ktera zatim ceka na zakup..
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Tak uz sem taky dostal ban,ale muzu hrat :D jen nemuzu psat ,Fkovat,no vlastne nic ani kliknout na mapu :lol:
Asi se nejakymo Pholakovi nelibilo jak sem ho pojmenoval.No nic mam je u riti,premko uz dlouho nevedu,tak je mi to fuk.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

A všiml sis toho,že nadávky ve hře píšou hlavně ti nejneschopnější hráči.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ja si spise vsiml, ze nejde o to kdo vubec pise, ale ti nejvetsi idioti vetsinou presne vi, kam jet a klikaj zbesile na mista, kam jet, znamena lost game.. chvilkama se s tim chatem taky ne*eru, protoze byt ti dementi, kdyz je vidim, tady prede mnou, tak je fakt normalne zmlatim..
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Nejvetsi vada na krase WoT jsou spoluhraci.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

marek p píše:A všiml sis toho,že nadávky ve hře píšou hlavně ti nejneschopnější hráči.
Tak toho sem si vsiml :) ve vetsine pripadu to tak je. Zrovna dneska psal nejakej cechacek,nadaval tymu do kriplů a idiotů,ani sem mu nemohl odepsat :-D Tak sem ho zamozrejme ve hre hned 3x zreportoval. Kdyz sem po bitve kouknul na jeho staty 45% wr , kolem 5k bitev cca 0.5 killů na hru.Ja na to seru public je hrubej vodpad,klidne at me banujou.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

goelr píše:Nejvetsi vada na krase WoT jsou spoluhraci.
Jenže spoluhráče,mapu,úroveň protivníků si nevybereš.
Můj jediný spojenec je ltm a wasd,můj protivník jsou moje vlastní chyby.Pokaždé když dostanu nap... se taky podívám proč.Jednoduše by se to dalo charakterizovat "ve špatnou dobu na špatném místě".
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

On ten problem WoTka v poslednich mesicich je ale ten, ze spatny misto byva po prvni minute hry zhruba 75% mapy.. :D
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 ŠakaL Nebyl jsem to já? :lol: Poslední dobou fakt nadávám, bo mě ta demence některých hráčů velice stolicuje.
Např jedu je rozsvítit i se svým HT bo medka jsou kreténi zakempení u našich artyn... a přestože něco nasvítím tak ti tupci z týmu šijou po nejvzdálenějších cílech a ty nejbližší naprosto ignorují. Co na to chceš říct? :roll:
Je to jen horší a horší.
Vždy prodávám i jinde.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

No nevím jak u tebe,ale měl jsem v kompanii 3 KV-1 ,které zajímala jen vlajka.Protivníkovy TT nás s prstem v nose rozstřílely.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Maxtor píše:Ja si spise vsiml, ze nejde o to kdo vubec pise, ale ti nejvetsi idioti vetsinou presne vi, kam jet a klikaj zbesile na mista, kam jet, znamena lost game.. chvilkama se s tim chatem taky ne*eru, protoze byt ti dementi, kdyz je vidim, tady prede mnou, tak je fakt normalne zmlatim..
Jak se tam jmenuješ? Ať si dávám pozor :D
BTW: dneska super den ... od 10:00 do 14:30. Udělal jsem celkem 65k expů za den a 66.6% Wnr a cca 650xp průměrně za bitvu :) vyexpil jsem panthera, ale ... no, jsem trochu zklamaný. Ve stocku nic moc, pak jse udělal pásy, to už se dá ... to stckové dělo ujde. Ale to není medko, ale Sniper ... s tím se nedá nic jiného dělat než odstřelovat. tělo na tělo je to k ničemu. Ale na to snajpování ujde :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Mne je do plaču keď vidím ako náš heavy toptier je bez jediného killu po minúte mrtvý. Inak hrozne rád by som si už zahral Swamp a Komarin.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

To mi povězte jak děláte ty statisíce a miliony xp ?
Náhodou jsem nebyl na špatném místě ve špatnou dobu a přesto byste se za to styděli.Mě to potěšilo.
Obrázek
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

marek p píše:To mi povězte jak děláte ty statisíce a miliony xp ?
Náhodou jsem nebyl na špatném místě ve špatnou dobu a přesto byste se za to styděli.Mě to potěšilo.
vzdyt to je peknej vysledek!

Jinak vcera MM hodil mezi TierV traktora :)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ja ho ted videl v 7+.. mozna tam byla i nejaka sestka.. o tom, ze se posledni dobou po vecerech objevujou bezne hry typu 14x KV-1S mebo treba IS, o tom ani nemluvim..
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

goelr píše:
marek p píše:To mi povězte jak děláte ty statisíce a miliony xp ?
vzdyt to je peknej vysledek!

Jinak vcera MM hodil mezi TierV traktora :)
Tak ten musel být v četě, jinak to není možné :wink:
marek p: Tak s tierem 5 fakt moc expit nejde :) ... ty "miliony" expů se dávájí až tak VII+
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Prometheus píše:2 ŠakaL Nebyl jsem to já?
No jestli mas wr tech 45% :) nick mu zacinal na e,nakej egon, chuj..

Blizzard: Ja kdyz mel Panthera v topu jen bez toho posl. dela,tak sem byl dost zklamanej.Navic sem na nej sel za free expy,ted nevim pres co (no tech 20k,druha vetev) a litoval sem..
Ted co zas wotko trochu hraju tak si ho uzivam,nejak sem si na nej rychle zvyknul,ten top kanon mu hodne pomuze..200pene je znat.Co mu trochu chybi je obratnost,a sem tam chytne pri zasahu zpredu.Prekvapilo me ale,ze za poslednich 15 bitev sem s nim dal 2 ocelovky,a celkove s nim dost odrazim strely (T6/7) pri tom je to papir.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“