//edit: tak ještě replay z další hry...trochu jsem je tam potrolil na té vlajce, akorát konec jsem pokazil http://mwreplays.com/replay/MT8PPK6BRU4U/
//edit2: borec s JgPantherem II neunesl to, že mi neprostřelil věž
Moderátor: Baneshee

Klasickej money maker, ale se SU-85 se nakonec penize sypaly vice.. on me uz i ten 6. tier pro prachy bavi vic.. T-34-85 je na TOPu nebezpecna a jse velmi zvedav na SU-100 ktera zatim ceka na zakup..Wiruz píše:sakra T-34 je super, ten tank me bavi. Vetsinou dostavam groupy s T6 max / vetsinou s T5. Mam na tom to rychlopalne delo s 26rany za minutu, s maskovackou a binokularni optiku si ukousu i KS-1 ..., doufam ze dal to bude taky tak super s MT. jsem zvyklej na HT nebo TD...

Tak toho sem si vsimlmarek p píše:A všiml sis toho,že nadávky ve hře píšou hlavně ti nejneschopnější hráči.

Jenže spoluhráče,mapu,úroveň protivníků si nevybereš.goelr píše:Nejvetsi vada na krase WoT jsou spoluhraci.

Jak se tam jmenuješ? Ať si dávám pozorMaxtor píše:Ja si spise vsiml, ze nejde o to kdo vubec pise, ale ti nejvetsi idioti vetsinou presne vi, kam jet a klikaj zbesile na mista, kam jet, znamena lost game.. chvilkama se s tim chatem taky ne*eru, protoze byt ti dementi, kdyz je vidim, tady prede mnou, tak je fakt normalne zmlatim..

vzdyt to je peknej vysledek!marek p píše:To mi povězte jak děláte ty statisíce a miliony xp ?
Náhodou jsem nebyl na špatném místě ve špatnou dobu a přesto byste se za to styděli.Mě to potěšilo.

Tak ten musel být v četě, jinak to není možnégoelr píše:vzdyt to je peknej vysledek!marek p píše:To mi povězte jak děláte ty statisíce a miliony xp ?
Náhodou jsem nebyl na špatném místě ve špatnou dobu a přesto byste se za to styděli.Mě to potěšilo.
Jinak vcera MM hodil mezi TierV traktora

No jestli mas wr tech 45%Prometheus píše:2 ŠakaL Nebyl jsem to já?