Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Atapi
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Atapi »

Ono to kolikrát ani nevadí, stejně 80% z těch šašků se sniperkou trefí prd, pak je to jen kill zdarma, když se člověk dostane třeba do letadla a ví o něm, nebo pokud není daleko, tak stačí 4x optika na G3 např. Jediný co mě občas štve je totálně nevyužitá technika - AA huntící pěchotu, tanky co ostřelujou pomalu až ze základny a tragický letadla co nepomáhaj pozemním jednotkám, s tím už člověk nic neudělá.
Obrázek
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Tak jasně že demence lidí může bejt v každý hře, jenomže takový troubové si pak díky vlastní demenci moc nezahrajou, protože nic nezabijou, to co napsal atapi je fajn...tak ať si kempí, pak mi to nevadí...mám free killy zdarma a kempit nemusim...jiná je když tam kempí pořád a vyndavá lidi pořád z respu a má v tom strašnou zábavu a jak si sám řekl iOioo tak ta nevyváženost map je znát = to umožňuje tu demenci, špatně udělaná otevřená mapa s blbym módem prostě a celá ta hra je najendou o demenci...

Na dobrejch mapách, bugy podle mě se daj přežít, pokud to nejsou nějaký fakt obrovský bugy, já BF3 zkoušel párkrát takže sem si těch bugů moc neprožil, ale vyvážená dobře udělaná mapa a celkově dobře udělaný nastavení hry/síla zbraní/přesnost/účinnost vojenský techniky/ fyzika atd = hra co se dá pořádně hrát a lidi s demencí budou rádi za 1frag za mapu...Jinak mi vysvětli že např v cod4, kdo to prostě umí, vyhrává bez perků i s praštěnou zbraní, zatimco troubové co si myslej že když budou mít ty nejlepší perky na 55lvl do toho různý vylomeniny jako C4 nebo granátomet se cejtěj a pak brečej že když je vyndá člověk co má jen pistolku že to není možný, že o něm vůbec věděl...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

COD nepoznám :) to skončilo pre mňa jednotkou resp. dvojkou a toto posledné som skúšal cez niektorý víkend keď to bolo zdarma no ale ak to mám porovnať s "bugfieldom" tak COD je sto rokov za opicami a nechápem ako to niekoho môže baviť ale nerád by som vyvolával flame a ani na to nejako nemusíte reagovať dík :)
skôr ti to prirovnám k BFBC2 (samozrejme aj tam sa našli chyby) kde boli vyvážené mapy módy technika vojnová atmosféra a potreboval si tam aj nejaký ten skill a rozhodne ťa tam nedal hocijaký nováčik ktorý si to teraz kúpil čo sa o BF3 povedať nedá
jednoducho povedané BF3 má ďaleko od dobrej hry ale s partiou ľudí sa dá pri nej celkom dobre zabaviť a zostáva nám len dúfať že to v ea/dice zvládnu a naučia sa ovládať ten engine pretože predpokladám že tu bude s nami dlhšie a nakoniec tie hry budú použiteľné s minimom bugov ale s demenciou ľudí sa bojuje len veľmi ťažko a to nedokáže odstrániť nikto
tak isto je škoda že procon nefunguje tak ako fungoval v BC2 a dali sa obmedziť kity zbrane atď. tak že si sa s nimi nespawnol a nie ako v BF3 že až keď s tým niekoho zabiješ dostaneš varovanie/kick/ban ...
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Ohledně CoD, zkus se zamyslet ze stejnýho důvodu proč se hraje předpotopní CS1.6 stejnak tak CoD4 jako progaming záležitost, ano pro lidi normálně jako public je to nuda...taky mě to nebaví a nechápu že někoho baví furt chodit na public a střílet tam dokola TDM bez cíle...+ ty dlaší díly co vyšly se od 4ky skoro vůbec nelišej, sou dokonce horší, single je nudnej furt stejná ta nuda a v podstatě Activision už několik let po sobě servíruje na talíř jednu a tu samou hru navíc zkriplenou za prachy nový hry s číslovkou pořadí o 1dno vyšší...

Ale právě z toho důvodu zastávám stejnej názor jako ty ohledně battlefieldu...jako zábava pro masy lidí bez nějakýho "progaming" záměru je to rozhodně jiná, je to lepší...grafika je dál, destrukce, vojenská technika, otevřenost...celkem mě lákalo si BF3 koupit ale jak o tom tak poslouchám tak je lepší jít do BFBC2, ale to už mě taky zabaví Crysis Wars, který na velkých mapách nabízí stejnou/podobnou otevřenost jako battlefield...akorát teda battlefield je víc na ten reál a skutečnou válku a tam upřednostňuju hlavně grafiku a destrukci a samozřejmě ovládání by mělo bejt nějak šikovně udělaný...co se CoD nemůže upřít je perfektní ovládání/rychlost odezvy myši, u BF3 to celkem jde, ale schází mi trochu to vyklánění...a hlavně šikovně udělaný mapy a destrukce v BFBC2 je stejně podle mě 2x lepší...síla CoD byla vždycky v mapách...to samý CS...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak te´d se mi zdá že funguje to zdvojnásobení tak jak má. Teď teprve vidím přesně zdvojnásobení bodů a né jak před tím :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

sam_217 CS1.6 som hrával dlhé roky a áno v tom máš pravdu ale ešte kvôli jednej veci sa to hráva súťažne a to je recorder resp. hltv a pri COD neviem síce ale isto je tam aspoň normálna kill cam ...
toto chýbalo v BFBC2 a chýba to aj v BF3 a na nejaké seriózne súťažné hranie to proste kvôli tomu nebude lebo cheating tu bol je aj bude a bez dôkazov je to ťažko
BFBC2 je určite lepšie ako BF3 ako už som písal čo sa týka máp atmosféry aj rozdiel hardcore a nonhardcore módu celý squad systém atď ale v BF3 konečne spravili tú streľbu inú ako CS COD BFBC2 a to človeka celkom chytí
BFBC2 som hral od bety až do vydania BF3 ale bolo to iné keď prišiel ten deštrukčný model grafika atmosféra perfektné mapy a ďalšie dokonca zdarma :D
BF3 si zahrám iba ak sa stretneme partia ľudí a rozhodne to nie je také dobré a chytľavé ako BFBC2 ale tak každý podľa svojej chuti
niektorí to vzdali úplne a niektorí to hrajú stále
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

No ja som zas zacal hravat COD,lebo ma uz nebavi v BF3 zomieranie za rohom,alebo vystrielanie takmer celeho zasobnika na ciel z 2 metrov do chrbta a nakoniec aj tak padnem ja atd.Net mam vyborny,to je jedno ci je server s nizkym,alebo vysokym pingom.A to som v sobotu kupil blbec Close Quarters.U mna BF3 skoncil.Ako uz tu niekto pisal-BF3 nieje o skille.COD je zastaraly,ale aspon zabavi.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

mam len bfbc2...nad bf3 som rozmyslal hned ako vysiel,len nejak som cakala kym sa doladi

ako kukam,nejak je to furt na hovno
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Talbot píše:No ja som zas zacal hravat COD,lebo ma uz nebavi v BF3 zomieranie za rohom,alebo vystrielanie takmer celeho zasobnika na ciel z 2 metrov do chrbta a nakoniec aj tak padnem ja atd.Net mam vyborny,to je jedno ci je server s nizkym,alebo vysokym pingom.A to som v sobotu kupil blbec Close Quarters.U mna BF3 skoncil.Ako uz tu niekto pisal-BF3 nieje o skille.COD je zastaraly,ale aspon zabavi.

mě tohle třeba vůbec neomezuje a nějak s itoho ani nevšímám......já sem spokojenej ;-)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

tak jsem jsi po case intenzivne zahral, vyuzil 2XP,behem 2 dnu postup o 3 levely a opet muzu jit k ledu :lol:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Genital
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Genital »

Demence tyhle hry me doslova a do pismene drasa nervy...kdybych alespon vedel co me furt nuti tuhle picovinu hrat?Asi to cekani na Armu 3 aby clovek vubec neco mohl parit...no nic beru ze suplete prachy co jsem mel na Premium a jdu to prochlastat,nechapu jak jsem mohl vubec premyslet ze tem mamrdum dam dalsi prachy za neco co me svoji stupiditou naprosto drti :sad:
Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

vim jak ti je :roll:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Ak nemate niekoho s kym by ste si zahrali min do dvojky tak je to tragedia a totalna nuda. Proste len behanie a strielanie... call of duty a sem tam preleti stihacka, helina. Klasicky battlefield je davno prec. Do toho treba zapocitat milion bugov a somarin ktore nicia zazitok(najviac ma vie vyragovat nenormalne retardovany soflam kde skacu locky z targetu na target...to ma vie tak vynervovat ze rovno hadzem alt + f4. nechapem ako to moze niekto pouzivat, ved to su ciste nervy)
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

rbclass píše:mam len bfbc2...nad bf3 som rozmyslal hned ako vysiel,len nejak som cakala kym sa doladi

ako kukam,nejak je to furt na hovno
Mne osobne po 1200 hodinach v BC2 nepride ze ta hra je nejako odladena ale OK... KO. Dementny hitbox a zasekavanie defibu ma aj dnes vytača do nepričetnosti.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

a ake su problemy v BF3 ?
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

precitaj si to tak 150 stran dozadu :lol: na kazdej strane mas nejaky bug alebo nieco podobne.
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

150stran dozadu jsou narky na bugy pocitam uz davno opravene. to co posledni tydny tohle forum zivi je jen slepa nenavist lidi kteri jsou tak slabi ze ani nemaji uroven uznat ze se hra od doby co vysla nejak posunula. a nejvetsi prdel je ze nejvetsi rvouni jak tahle hra suckuje jsou lidi kteri maji nejvice nahrano a tyden co tyden u toho prosedi nejvic casu. no co ... sme proste narod slabochu co nema problem rikat neco jineho nez dela. ale vlastne od toho je internet ze. tak proc se za nej neschovat jako pravy internetovy hrdina. hlavni je ze si clovek muze na co stezovat byt to uz davno nemusi byt pravda.
delsi cas jsem v bf3 nezazil nejaky bug ktery by me vylozene omezoval pri hrani. az vcera po poslednim patchi se nektere servery serou s -game disconnected, something went wrong- .
ja fakt nemam potrebu hajit bf3 jaklo jeho fanousek.. protoze v rade veci pro me b3 neni dle meho gusta. ale momentalne nevim o jine hre u kterou si muzu zahrat s lidma co znam. ale cist tady vylevy jak je vsechno na hovno od lidi kteri ani nic jineho napsat neumi a nedokazou to ani vysvetlil je proste pod lidskou uroven.
kdyby kazdy z mistnich ubrecencu byl schopen svou vytku rict konstruktivne a vysvetlit tak nereknu ani popel. a treba se zapojim do zajimave diskuze. ale to jak se tady posledni dobou diskutuje neni nic jineho nez zabedneny a hloupy fanatismus na tema HATE.
pokud nekoho takhle hra nervuje tolik ze to uz nezvlada tak to proste odinstaluj a jdi hrat neco jineho. nikdo vas nenuti to hrat kdyz to tak moc nesnasite. i ja jsem koupil ne jednu hru ktera me nakonec nikdy nebavila. pomuzete tim nejen sobe ale zvednete i uroven prispevku v tomto vlaknu.
pokud ale chcete diskutovat o tom co vas na hre bavi a co vam na ni vadi tak prosim jinak nez - omg B3 suck, je to uplne sracka (ale hlavne ze to hraju kazdy den).
tahle hra uz nejaky cas neni o tom co je na ni spatne a nefunkcni ale o tom jak spatne lidi pri hre potkate.

pocitam ze ted mi asi date pekne sezrat ze jsem si dovolil jit proti mistnimu modnimu proudu. tak do toho. nabruste si vidle a u benzinky extra benzim do kanistru.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Genital píše:Demence tyhle hry me doslova a do pismene drasa nervy...kdybych alespon vedel co me furt nuti tuhle picovinu hrat?Asi to cekani na Armu 3 aby clovek vubec neco mohl parit...no nic beru ze suplete prachy co jsem mel na Premium a jdu to prochlastat,nechapu jak jsem mohl vubec premyslet ze tem mamrdum dam dalsi prachy za neco co me svoji stupiditou naprosto drti :sad:
Tak si zachlastej a já si radši zastřílím a nebo jdu dělat něco jiného :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Genital
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Genital »

To je prave ten problem,rad bych to odinstaloval a hral neco jinyho ale ono jaksi neni co :( Me nejvic sere nevyuzitej potencial tyhle hry,proste to odflakly.Hlavne vcera jsem mel pocit ze BF3 je hlavne o stesti nez o sikovnosti...palim do typka brokovnici ze dvou metru a on me da na 2 rany pistoli :-D tak co to do prdele je??? taky se mi vcera asi 3x stalo ze sem bezel a najednou lezim drzkou v hline a koukam na napis SMULA ale to je asi v poradku pac zrejme po 20metrovim sprintu zemrel na vycerpani,takvyhle hovadiny se tam dejou docelaa casto a ver tomu nebo ne tak do dokaze pekne nasrat.
Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

často ne, někdy se mi to stalo 2x zásebou a taky to bylo poprvý a naposled... jo brokovnice nemaj ve hře žádnou výhodu, ale v jaký hře jo.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“