World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: World of Tanks

Příspěvek od Sobo »

Blue Storm píše:To asi bude záležet na tanku, bo s T29 často nemám problém dát Tigerovi z boku do věže za 400.
Tak 400 je maximální roll - 320 + 25%, minimální je 240. A jestli někomu napálíš za 240 nebo za 400, to je sakra rozdíl. Absolutně nechápu, jak někdo může ve hře nechat takovouhle nechutnou porci náhody a ještě se snažit, aby to lidi hráli profesionálně.
Prometheus píše: A to teďka spustili nějakou "profi" ligu, a to nepočítám esl. :lol:
Jop, Wargayming liga. Jejich vlastní dotovaná. V součtu 300 000 Euro, což jsou dobré peníze, ale ta hra si to prostě nezaslouží, legendám typu Counter-Strike, Quake nebo Unreal Tournament to skillově nesahá ani po kotníky.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Tuhle jsem dostal z boku zásah do korby někde na úrovni předních rozet.Herr velitel mi řekl ,že mám pškozený motor a pojede na poloviční výkon.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

marek p píše:0 b poškození mám velice často pokud střílím na KV1 do korby.Jediná místa kde to pro mě jde prostřelit za body je věnec a maska.
Jaký vehikl je po pz4 lepší, Porsche nebo Henschel?
Jestli ti nejde o X tier, tak jednoznačně na VK36001H
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

LoCo99 píše:já mam furt ocelovou zeď s IS-3 :D
To mám asi nějakou speciální verzi, mám pocit, že mě prostřelí v podstatě cokoliv :)

Jinak bez TOPovýho děla to byl hroznej tank, když mě to hodilo k 9 a 10 tak jsem skoro nikdy nic nenastřílel, takže tuším že v pátek jsem u nej seděl do 3 do rána abych to dělo doexpil.
Goldnoob team proud member!
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Thellwin V začátcích byly ruské tanky mnohem víc OP, i IS-3 víc odrážel, stejně jako lowík... jó to byly časy. :(
Vždy prodávám i jinde.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Sobo píše:Hentai: Nesere tě ta 175 pene? Mě to neprostřelilo ani KV-4 do poklopu, prej to má být weakspot, to jo...
To víš, že sere.. :) těch 44k expů bude krušných.. radši jsem si před dělem vyzkoumal věž..
Wannabe dickface... :]
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Prometheus píše:Thellwin V začátcích byly ruské tanky mnohem víc OP, i IS-3 víc odrážel, stejně jako lowík... jó to byly časy. :(
To jo, dneska ti Lowe propálím aj s se StuGemIII do vany ... taje šíleně papírová.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Maxtor píše:Muze mi nekdo vysvetlit sekci "Kredity"? Jasne.. u premium jsou kredity vyssi.. myslim ze +50%.. expa taky.. onen pravy premium sloupec je tedy uplne v poradku.. problem mam s levym.. 18 misto 27 v prvnim radku je ok.. pod nim stejnych 23.. a soucet na konci je 26..? Ja teda nevim, jaky pocty na vychode praktikujou, ale v ramci Evropy je tohle ponekud za 5, jak by rekla pani ucitelka..
https://www.dropbox.com/s/n7s4ns7z9x9lhvp/shot-wot.jpg
Nikdo nic..? :(
Naposledy upravil(a) Maxtor dne čtv 28. úno 2013, 11:41, celkem upraveno 1 x.
_boban
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _boban »

Šťastlivcům, kterým se podařilo získat free2play kódy prodávané s novými grafickými kartami nvidie jistě napomůžou odkazy na fóra zbylých dvou her, na kterých můžou vyměnit své nepotřebné kódy do zbylých dvou her za kódy do WOT.

nvidida zde: https://forums.geforce.com/default/board/42/
planetside2 např. zde http://forums.station.sony.com/ps2/inde ... 892/page-3
hawken zde http://community.playhawken.com/

Při vyhledávání požadovaných příspěvků se mi nejvíce osvědčilo vyhledávání hesla free2play .
Při nabídkách bych protistranu upozornil, že máte EU verzi kódu. Bonusový obsah kódu se přinejmenším pro planetside liší podle regionu, ze kterého kód pochází.

Přeji dobrý lov
Naposledy upravil(a) _boban dne stř 27. úno 2013, 14:11, celkem upraveno 1 x.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Na foru to myslim resili, neco se tam ukazuje spatne. Kdyz to cislo za akci u nepremia vydelis 1,5 tak to vyjde spravne.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hm, tak s IS-3 to proti conquerovi nějak nejde.... jsem myslel že británie nikdy tank nevyrobila
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Conqueror je přece tier 9, ne? To je jako když s T29 jedu proti KT nebo IS-3 a moc to "nejde". Každopádně ta přesnost a damage Conquerora je celkem brutální - gameplay
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

_boban píše:...
to je dobrej napad dik za nej. Se priznam me to vubec nenapadlo. U zsem si zalozil topic na geforce.com:)
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

goelr píše:Me se vzdycky 5 sekund nacitaji textury travy apod. kdykoliv vylezu ze zamerovani..

Dotaz: v Tieru V u Nemcu je kterej tank cca nejvyhodnejsi (jsem lama skoro zacatecnik)?

jo to mi taky delalo v 8.2 v 8.3 uz mi to nedela (ati)

btw pokud tu nekdo mate f2p kod na wot, mozna bych ho koupil (ten na starej ucet..)
Obrázek
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

Maxtor píše:
Maxtor píše:Muze mi nekdo vysvetlit sekci "Kredity"? Jasne.. u premium jsou kredity vyssi.. myslim ze +50%.. expa taky.. onen pravy premium sloupec je tedy uplne v poradku.. problem mam s levym.. 18 misto 27 v prvnim radku je ok.. pod nim stejnych 23.. a soucet na konci je 26..? Ja teda nevim, jaky pocty na vychode praktikujou, ale v ramci Evropy je tohle ponekud za 5, jak by rekla pani ucitelka..
https://www.dropbox.com/s/rfggc68z9fq2p3h/shot01.jpg
Nikdo nic..? :(
levej sloupec jsou zisky bez premium uctu, na pravo s premiovym.
ty sloupci nemaji spolu nci spolecneho.

proste levej je kolik bys dostal bez premiaku.
Obrázek
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak znovu.. v levem sloupci je napsano:

18,300
+23,700
-8,000
---------
26,000

A ja se ptam.. W.. T... F... :)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Jo, díval jsem se na to, je to divné ...
BTW: všimli jste si, že poslední dobou tanky samy explodují? :shock: Normálně konec bitvy a zničeho nic .... BUCH ... ISU naproti mně bouchlo :D :shock:
Jinak, pořídil jsem nej dělo na Panthera a už je to dobré :)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

18,300
+23,700 / 1,5 = 15,800
-8,000
---------
26,000

Pak to sedi.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

V tom pripade jde o bug v jejich stat kalkulacce protoze zatimce vsechny polozky jsou prepocitany a zobrazuji se spravne, pole "Za akci" jako jedine preppocitano neni..
pazda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pazda »

Blue Storm píše:Ty s T1 Heavy vyděláváš? :-D Teda myšleny tím částky 10k+ čistého. Já musel na M6 vydělávat pomocí Stuga a Wolverina, protože s T1 Heavy bych u toho strávil věčnost. Jinak doporučuju našetřit nějaké free XP, protože první tři děla u M6 jsou strašné....teda nebyly by, kdyby M6 nebyl T6 a tím pádem nejezdil proti osmičkovým tankům, proti kterým jsou ty děla téměř neúčinné. Na to nejlepší dělo je to tuším +-30k XP.
Mám T1 Heavy taky jako moneymaker, pohybuju se s ním mezi 20k - 30k. Vesele skudlim na M6 :-D
HP Z600: CPU: 2x Xeon X5675 3GHz - 12core, RAM: 48GB DDR3, GPU:RX560, HDD1: SLC 2x 60GB RAID0, HDD2: Samsung 850 500GB, LCD: Dell U2716 QHD OS: Win 7
MAC: Macbook Pro 13" 2018 - i7 2,7GHz, 16GB RAM, 500GB Flash
HTPC: Mac Mini 2012 - i7 2,3GHz, 16GB RAM, 120GB SSD, 1TB HDD
NAS Synology DS214 + 2x WD Red 6TB
Apple TimeMachine 2TB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“