Blue Storm píše:To asi bude záležet na tanku, bo s T29 často nemám problém dát Tigerovi z boku do věže za 400.
Tak 400 je maximální roll - 320 + 25%, minimální je 240. A jestli někomu napálíš za 240 nebo za 400, to je sakra rozdíl. Absolutně nechápu, jak někdo může ve hře nechat takovouhle nechutnou porci náhody a ještě se snažit, aby to lidi hráli profesionálně.
Prometheus píše:
A to teďka spustili nějakou "profi" ligu, a to nepočítám esl.
Jop, Wargayming liga. Jejich vlastní dotovaná. V součtu 300 000 Euro, což jsou dobré peníze, ale ta hra si to prostě nezaslouží, legendám typu Counter-Strike, Quake nebo Unreal Tournament to skillově nesahá ani po kotníky.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
marek p píše:0 b poškození mám velice často pokud střílím na KV1 do korby.Jediná místa kde to pro mě jde prostřelit za body je věnec a maska.
Jaký vehikl je po pz4 lepší, Porsche nebo Henschel?
Jestli ti nejde o X tier, tak jednoznačně na VK36001H
To mám asi nějakou speciální verzi, mám pocit, že mě prostřelí v podstatě cokoliv
Jinak bez TOPovýho děla to byl hroznej tank, když mě to hodilo k 9 a 10 tak jsem skoro nikdy nic nenastřílel, takže tuším že v pátek jsem u nej seděl do 3 do rána abych to dělo doexpil.
Maxtor píše:Muze mi nekdo vysvetlit sekci "Kredity"? Jasne.. u premium jsou kredity vyssi.. myslim ze +50%.. expa taky.. onen pravy premium sloupec je tedy uplne v poradku.. problem mam s levym.. 18 misto 27 v prvnim radku je ok.. pod nim stejnych 23.. a soucet na konci je 26..? Ja teda nevim, jaky pocty na vychode praktikujou, ale v ramci Evropy je tohle ponekud za 5, jak by rekla pani ucitelka.. https://www.dropbox.com/s/n7s4ns7z9x9lhvp/shot-wot.jpg
Nikdo nic..?
Naposledy upravil(a) Maxtor dne čtv 28. úno 2013, 11:41, celkem upraveno 1 x.
Šťastlivcům, kterým se podařilo získat free2play kódy prodávané s novými grafickými kartami nvidie jistě napomůžou odkazy na fóra zbylých dvou her, na kterých můžou vyměnit své nepotřebné kódy do zbylých dvou her za kódy do WOT.
Při vyhledávání požadovaných příspěvků se mi nejvíce osvědčilo vyhledávání hesla free2play .
Při nabídkách bych protistranu upozornil, že máte EU verzi kódu. Bonusový obsah kódu se přinejmenším pro planetside liší podle regionu, ze kterého kód pochází.
Přeji dobrý lov
Naposledy upravil(a) _boban dne stř 27. úno 2013, 14:11, celkem upraveno 1 x.
Conqueror je přece tier 9, ne? To je jako když s T29 jedu proti KT nebo IS-3 a moc to "nejde". Každopádně ta přesnost a damage Conquerora je celkem brutální - gameplay
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Maxtor píše:Muze mi nekdo vysvetlit sekci "Kredity"? Jasne.. u premium jsou kredity vyssi.. myslim ze +50%.. expa taky.. onen pravy premium sloupec je tedy uplne v poradku.. problem mam s levym.. 18 misto 27 v prvnim radku je ok.. pod nim stejnych 23.. a soucet na konci je 26..? Ja teda nevim, jaky pocty na vychode praktikujou, ale v ramci Evropy je tohle ponekud za 5, jak by rekla pani ucitelka.. https://www.dropbox.com/s/rfggc68z9fq2p3h/shot01.jpg
Nikdo nic..?
levej sloupec jsou zisky bez premium uctu, na pravo s premiovym.
ty sloupci nemaji spolu nci spolecneho.
Jo, díval jsem se na to, je to divné ...
BTW: všimli jste si, že poslední dobou tanky samy explodují? Normálně konec bitvy a zničeho nic .... BUCH ... ISU naproti mně bouchlo
Jinak, pořídil jsem nej dělo na Panthera a už je to dobré
V tom pripade jde o bug v jejich stat kalkulacce protoze zatimce vsechny polozky jsou prepocitany a zobrazuji se spravne, pole "Za akci" jako jedine preppocitano neni..
Blue Storm píše:Ty s T1 Heavy vyděláváš? Teda myšleny tím částky 10k+ čistého. Já musel na M6 vydělávat pomocí Stuga a Wolverina, protože s T1 Heavy bych u toho strávil věčnost. Jinak doporučuju našetřit nějaké free XP, protože první tři děla u M6 jsou strašné....teda nebyly by, kdyby M6 nebyl T6 a tím pádem nejezdil proti osmičkovým tankům, proti kterým jsou ty děla téměř neúčinné. Na to nejlepší dělo je to tuším +-30k XP.
Mám T1 Heavy taky jako moneymaker, pohybuju se s ním mezi 20k - 30k. Vesele skudlim na M6
HP Z600: CPU: 2x Xeon X5675 3GHz - 12core, RAM: 48GB DDR3, GPU:RX560, HDD1: SLC 2x 60GB RAID0, HDD2: Samsung 850 500GB, LCD: Dell U2716 QHD OS: Win 7 MAC: Macbook Pro 13" 2018 - i7 2,7GHz, 16GB RAM, 500GB Flash HTPC: Mac Mini 2012 - i7 2,3GHz, 16GB RAM, 120GB SSD, 1TB HDD NAS Synology DS214 + 2x WD Red 6TB
Apple TimeMachine 2TB