Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Re: Diablo 3
To možná je, ale stejně si to koupím. Jsem zvědavej, jestli bude i CE. Rozhodně bych jí ocenil
Taky se těším na Book of Tyrael, která mi zase dorazí se zpožděním, tentokrát ale kvůli tomu, že se nebudu spolejhat na ČP a nechám si jí dovézt osobně
Snad se z ní dozvím, jak se Archanděl moudrosti postupně změnil v Archanděle smrti 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Cooper69
- Začátečník

vliv AH se zmenšuje, v datadisku by měl být jeětě menší. account bound věci si tam prostě nekoupíš.
Ahoj.
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Já jsem to vyřešil tak, že jelikož už mi self-found itemy nedokážou nabídnout žádnej progress, přestal jsem hru hrát. Považuji ji za "dohranou". Bohužel tam není ta znovuhratelnost, co byla v D2, ale i tak jsem u té hry strávil stovky hodin zábavy 
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
- killerek
- Začátečník

-
HEAD: Zkus si nejdriv procist o cem bude datadisk. Ty zmeny vypadaji na dost velky zarez pro aukci. Idealne si zkoukni video
http://www.youtube.com/watch?v=ZbN98oEQD8w&feature
Hlavne je zajimave, ze hodne veci planovanych pro datadisk uvolni jako patch pro vsechny zdarma i pro puvodni verzi.
http://www.youtube.com/watch?v=ZbN98oEQD8w&feature
Hlavne je zajimave, ze hodne veci planovanych pro datadisk uvolni jako patch pro vsechny zdarma i pro puvodni verzi.
- keistown
- Žlutá karta

-
1. Uz bylo na case aby hru trochu fixli
2. Stejne jak u wow se zmeny v gameplayi tykaji vsech hracu
3. Me pobavilo to zdarma
2. Stejne jak u wow se zmeny v gameplayi tykaji vsech hracu
3. Me pobavilo to zdarma
- killerek
- Začátečník

-
To zdarma bylo hlavne pro ty, co pisou, ze si to zaplatis s datadiskem 
- Alfajk
- Začátečník

-
a nezaplatis?killerek píše:To zdarma bylo hlavne pro ty, co pisou, ze si to zaplatis s datadiskem
1 class,1akt a 10 lvlu ===> 1000kc,to me jako OK cena neprijde
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- killerek
- Začátečník

-
Alfajk: Tady si precti co je v datadisku a co "zdarma" v patchi: http://d3pedia.cz/index.php?title=2013. ... k_potvrzen
Jinak celkem standardni cena za datadisk za celou dobu, co hraji hry.
Jinak celkem standardni cena za datadisk za celou dobu, co hraji hry.
- Alfajk
- Začátečník

-
soucasti datace je presne to,co jsem rekl...navic s trochou stesti bude stat krabicovka 1300,jak bejva u blizzu zvykem
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- killerek
- Začátečník

-
Alfaik: Ty asi neumis cist, pac je pro datadisk uvedeno vice veci. Pricemz pocitam, ze s blizicim se datem vydani jeste neco pribude.
- TankGeorge
- Začátečník

-
V dalším datadisku povstanou temné pandy...
Mno stejně si to koupím, ale zajímají mě termíny. O předělání lootu melou sladké kecy už pěkně dlouho a teď jako mám čekat až do datadisku? Chch, jakou pointu tedy vůbec má původní/současná hra? Všechny dobré právě oznámené věci už jsem na prezentačních slidech viděl před vydáním D3.
Mno stejně si to koupím, ale zajímají mě termíny. O předělání lootu melou sladké kecy už pěkně dlouho a teď jako mám čekat až do datadisku? Chch, jakou pointu tedy vůbec má původní/současná hra? Všechny dobré právě oznámené věci už jsem na prezentačních slidech viděl před vydáním D3.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Alfajk
- Začátečník

-
ten drop by mel bejt upravenej pred datadiskem pro vsechny zadarmo
- TankGeorge
- Začátečník

-
Ale datadisk je ověnčenej datumama typu 2014. Doufal jsem, že ten loot pořeší ještě letos. Z prezentace taky některé věci moc nevoní. Hlavně obří nápis "ENDGAME FOR EVERYONE", aneb přístup, který zabil WoW. Aby z tý hry pak nezbyla kydlička, kterou všichni ničí na MP10 navlečení do trenýrek posbíraných během levelování na 70.
Jen doufám, že ty random loot runy budou opravdová výzva a motivace na shánění lepšího gearu. Ne hodinová zábava na achievementy po nedělním obědě v křesle s gamepadem.
Jen doufám, že ty random loot runy budou opravdová výzva a motivace na shánění lepšího gearu. Ne hodinová zábava na achievementy po nedělním obědě v křesle s gamepadem.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- keistown
- Žlutá karta

-
"ENDGAME FOR EVERYONE", aneb přístup, který zabil WoW. Zatimco D3 kde jsem se do endgamu ani nedostal, protoze to za ty desitky a stovky hodin nepadalo, byl etalon hratelnosti. 
- Cooper69
- Začátečník

endgame for everyone podle mě znamená, že si tam každý najde něco svého, co ho bude bavit.
těch věcí k vyžití tam bude víc než dost. podle mě to neznamená, že by to mělo být ultra lehký.
těch věcí k vyžití tam bude víc než dost. podle mě to neznamená, že by to mělo být ultra lehký.
Ahoj.
- Alfajk
- Začátečník

-
muzes me vyjmenovat, ty "věcí k vyžití tam bude víc než dost" ? ja tam vidim endgame jen ten jeden random dungeon+nefalem trials
a nahodou se nevi,jakej primarni stat bude mit ten paladin?
a nahodou se nevi,jakej primarni stat bude mit ten paladin?
- keistown
- Žlutá karta

-
Strength, ted ju ma jenom Babral.
Pro me je v D3 endgame piplani charu a sbirani lootu. To se ve stavajicim stavu diky RNG nedostavilo. Stavajici paragon je vtip. Novy paragon vypada solidne. Ma smysl se po nem hnat a neomezuje me v hrani altu.
Atd.... dobrych zmen je tam hafo ale mely byt uz davno. Zejmena zmeny mechanik, cisel, atd. (veci jednoduchy na implementaci, ne novy lokace, ty jsou jenom vata).
Pro me je v D3 endgame piplani charu a sbirani lootu. To se ve stavajicim stavu diky RNG nedostavilo. Stavajici paragon je vtip. Novy paragon vypada solidne. Ma smysl se po nem hnat a neomezuje me v hrani altu.
Atd.... dobrych zmen je tam hafo ale mely byt uz davno. Zejmena zmeny mechanik, cisel, atd. (veci jednoduchy na implementaci, ne novy lokace, ty jsou jenom vata).
- Cooper69
- Začátečník

jako člověk, kterej s diablem skončil někdy před deseti měsíci a na diablofans si přesto posbíral nějakých 1000 příspěvků, bys to mohl vědět. ale dobře, přiblížim ti to.
budeš si moct customizovat svý hrdiny jak se ti zlíbí, experimentovat s nastavením i v závislosti na gearu, kterej budeš mít právě na sobě.
budeš si moct vyhrát s novym artisanem, kterej bude umět dělat nějaký zatim pro mě nikoho asi moc zřejmý věci. takovej craft^2.
budeš moct expit do aleluja, paragon omezený nebude.
budou nephalem trials, který hru taky hezky oživí.
nejsem si jistej, ale loot runy co pisou na pedii jsou asi to same co nephalem trials. uvidime
bude víc věcí ke sbírání, přibudou dvě esence. vylepší se itemizace, předměty by měly být základem buildů
to jsou věci, který v D3 nebyly a budou. možná jsem na něco zapomněl. každopádně diablo hry byly vždycky o farmě a farma to vždycky bude. jen je teď zábavnější než v předchozím díle. je mi jasný, že tebe tyhle věci nezajímaj a blabla a brzy budeš mít na diablofans 2000 příspěvků
crusader bude mít hlavní stat sílu. BAH
budeš si moct customizovat svý hrdiny jak se ti zlíbí, experimentovat s nastavením i v závislosti na gearu, kterej budeš mít právě na sobě.
budeš si moct vyhrát s novym artisanem, kterej bude umět dělat nějaký zatim pro mě nikoho asi moc zřejmý věci. takovej craft^2.
budeš moct expit do aleluja, paragon omezený nebude.
budou nephalem trials, který hru taky hezky oživí.
nejsem si jistej, ale loot runy co pisou na pedii jsou asi to same co nephalem trials. uvidime
bude víc věcí ke sbírání, přibudou dvě esence. vylepší se itemizace, předměty by měly být základem buildů
to jsou věci, který v D3 nebyly a budou. možná jsem na něco zapomněl. každopádně diablo hry byly vždycky o farmě a farma to vždycky bude. jen je teď zábavnější než v předchozím díle. je mi jasný, že tebe tyhle věci nezajímaj a blabla a brzy budeš mít na diablofans 2000 příspěvků
crusader bude mít hlavní stat sílu. BAH
Ahoj.
- Alfajk
- Začátečník

-
jediny,co me zajima,je,aby bylo ve hre co delat a aby padal equip,to bohuzel D3 nesplnilo,ale datadisk vypada nadejnejc,v takovej zazrak,jako byl u D2 LoD to asi nebude,ale hold doba je jina,s polotovarama se asi musime spokojit
ten paragon ma bejt na ucet,to vim,ale bude to jeden bonus na ucet,nebo jeden bonus pro kazdou postavu,kterej si vyberu a expit se bude spolecne pro celej ucet?
a doufam,ze crafting itemy budou potrebovat novy suroviny dostupny jen v datadisku protoze ted maj lidi a boti vseho miliony...
ten paragon ma bejt na ucet,to vim,ale bude to jeden bonus na ucet,nebo jeden bonus pro kazdou postavu,kterej si vyberu a expit se bude spolecne pro celej ucet?
a doufam,ze crafting itemy budou potrebovat novy suroviny dostupny jen v datadisku protoze ted maj lidi a boti vseho miliony...
- Cooper69
- Začátečník

1. LOL
2.každá postava bude mít své vlastní více či méně unikátní vlastnosti. Ať už se bude jednat o základní atributy nebo i movement speed apod. tyto vlastnosti půjdou resetovat, takže si s tim půjde hrát v klidu. farmit na další level budeš moct se všema postavama
3. nové esence budou, psal jsem to výše
2.každá postava bude mít své vlastní více či méně unikátní vlastnosti. Ať už se bude jednat o základní atributy nebo i movement speed apod. tyto vlastnosti půjdou resetovat, takže si s tim půjde hrát v klidu. farmit na další level budeš moct se všema postavama
3. nové esence budou, psal jsem to výše
Ahoj.