World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od HentaiRush »

Hele, na War Thunder je stále potřeba invite? Jsem to teď stáhnul a nedá mi to heslo.. :D
Wannabe dickface... :]
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Sice totalne nas*anej, ae vratil jsem se k WoT.. War Thunder je plytka vec.. jsou tam rezimy kdy jde vse nastavit smerem k simulaci, ale i tak.. sedis.. letis.. pak po 5mins pic.. a letis k zemi.. WoTko ma kontaktni boj.. atmosferu.. War Thunder vubec.. tezka nuda.. slo to po chvili pryc z disku.. a reg mi normalne sel..
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

No, na stránkách jsem se regnul, ale při registraci to chtělo jen email a nickname.. ve hře chtěj logicky heslo..

A na mail nic nedošlo.

/// tak už nic
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

War Thunder bol super. V porovnaní s WoWP naprostá špička. Skvelá grafika, ovládanie, proste super. Ale Maxtor má tak nejak pravdu, sedíš, letíš, umrieš.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Mě ty letadla nikdy moc nelákaly ... strašně stereotypní. Ty tanky mají aspoń nějakou akci (sice do CoD4 multi to má hodně daleko, ale pořád tam něco je :-D )
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

No nevim ... WoWp mi prijde jeste jako vetsi zmetek nez WoT. Za posledno 7mesicu vyvoje je ovladani porad stejne spatne (nehratelne na klavesnici+mys,Joystiku i gamepadu) naprosto neovladatelne oproti naprikald War Thunder.

No tak treba se to poradne povede Wargamingu do tretice s World of Warship.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Podle mě je to jenom výkřik do tmy, ale každý zboží má svýho kupce, doufám, že nedotáhnou jejich retardovanej plán spojit tyhle hry na CW...
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Já osobně už dlouho pídím po nějákým MMO leteckým simulátoru, v době střední jsem ve FSX nalítal hodně hodin.. :)
Jakmile má člověk dobrej joystick, tak lidi s myší a klávesnicí (či gamepadem) jsou brzo v prdelce..

Aj v Battlefieldu2 jsem to dost používal.. bohužel co jsem tak viděl absolutně nerealistický ovládání ve WarThunderu, tak mě nadšení opadlo.. Bohužel.. Škoda že se nechytnul novej Sturmovnik (Birds of Pray) v multiplayeru.. zahrál bych si.. (ale nejsem takovej HC player, abych hrál LockOn)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Jeltík píše:Podle mě je to jenom výkřik do tmy, ale každý zboží má svýho kupce, doufám, že nedotáhnou jejich retardovanej plán spojit tyhle hry na CW...
Tak jsem nad tím přemýšlel ... to by byl masakr. Spojit WoT, WoWP a WoW - TeamDeath match :) ... byly by obrí mapy, kde by bylo aj moře aj pevnina a samozřejmě vzduch :D Byly by tam letadla, tanky a lodě --- obří válka, třeba aj pro 100 lidí :) Zkuste si to předtavit, mazec. No, asi to du navrhnout WG a za ty peníze si konečně koupím pořádné herní dělo :)
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

HentaiRush píše:Já osobně už dlouho pídím po nějákým MMO leteckým simulátoru, v době střední jsem ve FSX nalítal hodně hodin.. :)
Jakmile má člověk dobrej joystick, tak lidi s myší a klávesnicí (či gamepadem) jsou brzo v prdelce..

Aj v Battlefieldu2 jsem to dost používal.. bohužel co jsem tak viděl absolutně nerealistický ovládání ve WarThunderu, tak mě nadšení opadlo.. Bohužel.. Škoda že se nechytnul novej Sturmovnik (Birds of Pray) v multiplayeru.. zahrál bych si.. (ale nejsem takovej HC player, abych hrál LockOn)
Novej? 2007? Birds of Prey byla podobna chujovina jako WoWp..litani na mysi :roll:
V tomhle jedine CloD nebo RoF
http://www.youtube.com/watch?v=Ut2RX0HBdXE
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Mě BoP bavilo.. :) samozřejmě, že to není Strumovik, ač se to tak chloubalo.. :) Lítat na myši je hovadina.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak posledni Sturmovik byl snad Cliffs of Dover, ktery uz ma dnes nejak opraveny i bugy a nevypadal vubec zle. Ale jinak zanechme OT.. jsme v tematu o WoT..

Spojovat WoT s konkurencnimi tituly nevidim moc stastne.. ono to smrdi tim, ze zatimco novy titul by wargaming pripravil v rozmezi dvou let, ten letecky ma uz konkurence k dispozici, takze b yse tyhle dva roky usetrily.. konec koncu propojeny mely byt vsechny ohlasovane tituly wargamingu, tedy World of Tanks, World of BattleShips i World of Warplanes..

K War Thunder.. je to proste nuda.. vubec to nema atmosferu.. nebavilo me to ani minutu.. postup tech stromem je taky divnej.. cely je to takovy nejaky splacany dohromady.. vubec mi to nesedlo.. na druhe strane to vypada docela dobre, co se tyce grafiky..
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Wot je hlavně souhra blbých náhod.
Obrázek
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Ahoj lidi mám problém nainstaloval jsem WoT na jiný komp a mám problém s ovládáním ,Tlačítko f2 standartně žádost o palbu na nepřítele mi ne funguje na 2klávesnicích mám tam misto toho T.Jde to nějako zmněnit?.V nastavení jsem to nenašel.Dík za reakce. :(
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Chyba je jako obvykle mezi klávesnicí a židlí, samozřejmě to nastavit jde. Hledej, šmudlo.
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

přesně... nastavení -ovládání
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Chytremu napověz,hloupeho kopni.Prosím. :wink:
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

:idea: Jo díky mám takový vysvýcený monitor že jsem si nevšiml že to jde posunout.Každopádně díky za reakci. :)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Kdyby někdo pochyboval o tom, že T32 je špatný "skaut" :-D
Obrázek
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

DAveDOG píše:
Jackiii píše:Ale nepovidej. Ony jsou uz roty na V VII a IX?
Když máš dobrý klan tak se dají expit i některé tanky z 5, 7 a 9 tieru.
To je mi jasny, jenze na roty se u nas jede pouze top tanky a jeste jen podobny co se s nima jezdi ESL. Takze tam skoro nenajde uplatneni ani Pather II.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“