Mno tak holt tam máš asi FSB Wall desky, tzn víc už ani ťuk...Klobasa píše:...
Voltage sem přidaval pouze na CPU a na RAM. Takže na FSB ne...
Moderátor: Eddward
Mno tak holt tam máš asi FSB Wall desky, tzn víc už ani ťuk...Klobasa píše:...
no ještě mě tak napadá jestli by nemohl pomoct nový BIOS, mám revizi 2.0 a bios F6 a nejnovější je tuším F10, ale nechtělo se mi ho přehrávat když zatím vše fungovalo dobře, tak myslíte že by nový BIOS mohl pomoct k větší FSB, asi ne co...SpeedyGT píše:Mno tak holt tam máš asi FSB Wall desky, tzn víc už ani ťuk...Klobasa píše:...
Voltage sem přidaval pouze na CPU a na RAM. Takže na FSB ne...
Podle mě na to budeš úplně stejně. Já mám F4 a absolutně nemám důvod to měnit...Klobasa píše:...
ten driver ze stránek je na fialový, jinak na oranžovejch to de taky ale musíš si trochu poštelovat inteláckej drivercruzz píše:asi se to tu uz nejak postupne resilo, ale rad bych si to drobet ujasnil a shrnul
Jedna se o instalaci WinXP na Sata2 disk na desce P35-DS3 se zapnutym AHCI. Vim ze se da v biosu nastavit pro Sata IDE rezim, ale tomu bych se chtel vyhnout Pokud jsem to pochopil spravne, je to na teto desce mozne jen na tech pridavnych (fialovych) Sata konektorech? Na webu vyrobce jsem nasel ovladace jen pro Sata RAID/AHCI pro ten pridavny sata radic- je tam ovladac na disketu pri instalaci WinXP (zmacknuti klavesy F6), ale jestli jsem to spravne pochopil, jde o ty fialove pridavne Sata konektory, na ty oranzove to tedy nefunguje? Jinak desku mam bez toho R...
a muzu se zeptat- da se tedy bez problemu provozovat systemovy disk na tech fialovych? (respektive je mezi temi fialovymi a oranzovymi nejaky zasadni rozdil, treba ve vykonu a tak? (krome toho ze ty oranzove jsou primo od ICH9 a ty fialove od toho pridavneho radice?))Sheep-Master píše:ten driver ze stránek je na fialový, jinak na oranžovejch to de taky ale musíš si trochu poštelovat inteláckej drivercruzz píše:asi se to tu uz nejak postupne resilo, ale rad bych si to drobet ujasnil a shrnul
Jedna se o instalaci WinXP na Sata2 disk na desce P35-DS3 se zapnutym AHCI. Vim ze se da v biosu nastavit pro Sata IDE rezim, ale tomu bych se chtel vyhnout Pokud jsem to pochopil spravne, je to na teto desce mozne jen na tech pridavnych (fialovych) Sata konektorech? Na webu vyrobce jsem nasel ovladace jen pro Sata RAID/AHCI pro ten pridavny sata radic- je tam ovladac na disketu pri instalaci WinXP (zmacknuti klavesy F6), ale jestli jsem to spravne pochopil, jde o ty fialove pridavne Sata konektory, na ty oranzove to tedy nefunguje? Jinak desku mam bez toho R...
systémovej disk tam jede, žádný rozdíly sem mezi purple a orange v HD tachu nenaměřil, ani v případě AHCI/IDE[/quote]a muzu se zeptat- da se tedy bez problemu provozovat systemovy disk na tech fialovych? (respektive je mezi temi fialovymi a oranzovymi nejaky zasadni rozdil, treba ve vykonu a tak? (krome toho ze ty oranzove jsou primo od ICH9 a ty fialove od toho pridavneho radice?))
a druhy dotaz, s temi upravenymi Intelackymi ovladaci to beha v pohode?
on myslel asi toho 45nm Wolfdala co ma v podpise ze nerozjede na tehle desce se starsim biosem Starsi C2D asi ne, aspon jestli to tak chapu...Flegy píše:to ze by se starsim nez 11kovim biosem neumela c2d je kravina. ten udajnej technik musi bejt totalni hovado
Teplota při nějakých 450MHz FSB ještě jakž takž de, ruku na něm udržim tak 5s a pak už ne, takže asi tak. Topí dost, ale není to jako za dob nForce 4. Tady by pomohl možná nějaký Tr HR-05 nebo ekv NoctuaSagiCZ píše:...