Crysis - technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to mokrejbandita: pozri si tento screen http://jakub.mysteria.cz/xp_veryhigh.png .. postoval ho creative ... pozri okno napravo ... tam vidno ako sa to robi ... a tym dvom surborom len vymen nazvy
Naposledy upravil(a) IQLogic dne čtv 15. lis 2007, 17:45, celkem upraveno 1 x.
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
------------------------Creative píše:hádám že tohle bude mít ale stejný efekt jako když ve vistě napíšu v nabídce start>hry kliknu na crysis pravým myšítkem a dám hrát DX10 nebo DX9.... na DX9 kartách DX10 verze nepojede a DX9 verze pojede ale bez možnosti nastavit very high detajly... a na DX10 kartách pojedou obje verze ale DX9 nebude mit very high detajly a DX10 sice bude mit very high detajly ale bude pomala... nebo se mýlím?Recon píše:napr xfire tohle umi, v detected games si prepnes D3D9 na D3D10. Nemusis nic prepisovat a je to velice snadne.
CREATIVE POrad mi prosim te
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
-----------------------------IQLogic píše:to mokrejbandita: pozri si tento screen http://jakub.mysteria.cz/xp_veryhigh.png .. postoval ho creative ... pozri okno napravo ... tam vidno ako sa to robi ... a tym dvom surborom len vymen nazvy
ja to z toho proste nepoznam...prosim vas kdo mi pomuze?
- Creative
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
hádám že tohle bude mít ale stejný efekt jako když ve vistě napíšu v nabídce start>hry kliknu na crysis pravým myšítkem a dám hrát DX10 nebo DX9.... na DX9 kartách DX10 verze nepojede a DX9 verze pojede ale bez možnosti nastavit very high detajly... a na DX10 kartách pojedou obje verze ale DX9 nebude mit very high detajly a DX10 sice bude mit very high detajly ale bude pomala... nebo se mýlím?Recon píše:napr xfire tohle umi, v detected games si prepnes D3D9 na D3D10. Nemusis nic prepisovat a je to velice snadne.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sobo
- Středně pokročilý

- pilarius
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Napis hodnoty FPS, bavil jsem se s nekolika lidma a jedinny, kdo to mel stabilne plynule(40-50FPS) byl clovek s QC a 8800ultra SLI, na coz ma 8800GTX dost daleko. Navic tady nekdo pise, ze na X1950pro to musel hrat i na low ke konci hry, takze 8800GT v rozliseni minimalne 1280*1024 nema sanci, to by musela byt tak 5x vykonnejsi, coz neni.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- pilarius
- Začátečník

- Sobo
- Středně pokročilý

Tak pri 1024*768 Very high to rozjedu na 25FPS i s tou moji sunkou bez ovladacu. Problem je v tom, ze chci alespon 40FPS, aby se mi hra libila. Radsi nizsi detaily a vyssi plynulost, hra me pak vice bavi a lepe si ji tak uzivam.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- pilarius
- Začátečník

- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
----------------------------------------------------Sobo píše:Mokrejbandita: Jezis, co resis? Tvoje sestava je stejne na Very High detaily strasne slaba, cili to bude nehratelne, tak o co ti jde?
o co mi jde? o to ze pristi tyden dam do compu novou desku + 8800GT SLI o to mi jde...
-------------------------------------------
Jinak na současné sestavě 1680/1050 vse very high bez AA min 18 fps.
Hraju ale na 1400/900 min 23 fps bez AA
Jinak kolem 30ky...samo vse very high pane machre ,vim ze jeste tyden budu mit podle tebe strasne slaby pc ,ale snad se to zlepsi (viz) vyse...do ty doby Crytek uvolni SLi patch(bude to casove akorat)
to SOBO:nejsi hluchej z toho radeoOonu
- Sobo
- Středně pokročilý

Zajimave, jak se tech kramu(8800GTX) vsichni zbavujete, kdyz je to teda tak super
. Hluchej z moji karty nejsem a nepotrebuju ji prodavat, abych dostal co chci, narozdil od tebe.
Ale jsme trochu OT, uz to neres.
EDIT: Jinak jestli jsi to nepochopil - Crysis posouva meritka HW trosicku dozadu, cili 8800GTX je pro nej jenom neco jako mainstream, na plne detaily to proste neni(samozrejme to plati pro vsechny karty, jenom abys nerek).
EDIT: Jinak jestli jsi to nepochopil - Crysis posouva meritka HW trosicku dozadu, cili 8800GTX je pro nej jenom neco jako mainstream, na plne detaily to proste neni(samozrejme to plati pro vsechny karty, jenom abys nerek).
Naposledy upravil(a) Sobo dne čtv 15. lis 2007, 22:10, celkem upraveno 1 x.
- Kama
- Začátečník

-
Se svojí taktlou X1900XTX (668x792) a Catalyst 7.9 to mám na rozlišení monitoru (1280x1024):
textury a voda high
objekty high
stíny low
následné zpracování na medium
fyzika na low
kvalita efektů low
AA vyp.
jede to docela svižně-je to hratelný i při větší akci v obraze.
Akorát ten obraz není nic moc,myslím oproti všechno na high...ale to byla slideshow,tak 5-10fps.
Myslím si,že to bude u Ati hodně ovladačema,připadá mi že ta karta nejede naplno oproti jinejm hrám-ventilátor neběží tak rychle a často.
Doufám,že 7.11 to zlepší

textury a voda high
objekty high
stíny low
následné zpracování na medium
fyzika na low
kvalita efektů low
AA vyp.
jede to docela svižně-je to hratelný i při větší akci v obraze.
Akorát ten obraz není nic moc,myslím oproti všechno na high...ale to byla slideshow,tak 5-10fps.
Myslím si,že to bude u Ati hodně ovladačema,připadá mi že ta karta nejede naplno oproti jinejm hrám-ventilátor neběží tak rychle a často.
Doufám,že 7.11 to zlepší
- Fable
- Nováček

-
[quote="Damianus"]zazracna gt na demu ted jsem nemel moznost udelat dalsi video
aby nedoslo k omylu neni to uplne high protoze me to vise nepustilo takze ne na ultra high ale na windows XP v high 1280 x 1024
http://youtube.com/watch?v=ZRVBAe-oD88
2:39 - aj vam takto funguje fyzika? Ked prejde cez palmu auto ocakaval by som, ze sa ohne a nie ze cez nu prejde ako duch.
aby nedoslo k omylu neni to uplne high protoze me to vise nepustilo takze ne na ultra high ale na windows XP v high 1280 x 1024
2:39 - aj vam takto funguje fyzika? Ked prejde cez palmu auto ocakaval by som, ze sa ohne a nie ze cez nu prejde ako duch.
CPU: AMD Phenom II X6 1055T Pamet: ZEPPELIN 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11 GOLD MB: Asus Crosshair IV Formula VGA: Sapphire Tri-X R9 290X PSU: SEASONIC M12-700, 700W Monitor: 28" Samsung U28D590 UHD 4K Skrin: Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS
- Lukes
- Začátečník

to nevypada moc hratelneFable píše:Damianus píše:zazracna gt na demu ted jsem nemel moznost udelat dalsi video
- pilarius
- Začátečník

Ja v menu tedy vidim "Multiplayer BETA". To snad mluvi za vse. Pokud to je to, co jsem hral ja, tak tam je DX9 a vypnuta fyzika prostredi.Damianus píše:zazracna gt na demu ted jsem nemel moznost udelat dalsi video
Naposledy upravil(a) pilarius dne pát 16. lis 2007, 14:13, celkem upraveno 1 x.
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych se zeptal co ty tu řešíš?Sobo píše:Mokrejbandita: Jezis, co resis? Tvoje sestava je stejne na Very High detaily strasne slaba, cili to bude nehratelne, tak o co ti jde?
1. pokud si to nepochopil tak pokud rozjede hru podle toho návodu tak se mu rapidně zvedne FPS při stejné kvalitě obrazu protože pojede na DX9
2. ja si dam taky občas veryhigh abych se pokochal fajn grafikou
3. the end
PS: tu mate ty config soubory z XP http://www.uloz.cz/show/file/35566-Nov_ ... a_ZIP_.zip
nebuˇfte líní a hoďte mi sem ty soubory z visty
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Sobo
- Středně pokročilý

Chces rict, ze high DX9 ma stejne FPS jako Very high DX9?? Si trosku mimo, ne? Ja mel na mysli samozrejme XP, pod Vistou je FPS pri Very high polovicni(oproti very high XP). Jinak ja jsem to resil prepsanim konfiguracnich souboru a mezi high a very high je asi dvojnasobny rozdil ve frameratu.Dejv Rok 99FPS píše: Spíš bych se zeptal co ty tu řešíš?
1. pokud si to nepochopil tak pokud rozjede hru podle toho návodu tak se mu rapidně zvedne FPS při stejné kvalitě obrazu protože pojede na DX9
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokles výkonu z high na veryhigh je mi jasnySobo píše:Chces rict, ze high DX9 ma stejne FPS jako Very high DX9?? Si trosku mimo, ne? Ja mel na mysli samozrejme XP, pod Vistou je FPS pri Very high polovicni(oproti very high XP). Jinak ja jsem to resil prepsanim konfiguracnich souboru a mezi high a very high je asi dvojnasobny rozdil ve frameratu.Dejv Rok 99FPS píše: Spíš bych se zeptal co ty tu řešíš?
Chci říct že mokrejbandita napsal
Tudiž jsem pochopil že tyto FPS ma pod Vistou v DX10 no a on Ten Crysis chce rozjet na Veryhigh detaily ale pod DX9c takže, takže nechápu proč ses ho ptal co řeší. Řeší to že to chce rozjet na Veryhigh detaily ale pod DX9c aby měl dejmetomu o 50% vyžší FPS THE ENDmokrejbandita píše: Jinak na současné sestavě 1680/1050 vse very high bez AA min 18 fps.
Hraju ale na 1400/900 min 23 fps bez AA
Jinak kolem 30ky...samo vse very high pane machre ,vim ze jeste tyden budu mit podle tebe strasne slaby pc ,ale snad se to zlepsi (viz) vyse...do ty doby Crytek uvolni SLi patch(bude to casove akorat)
to SOBO:nejsi hluchej z toho radeoOonu![]()
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050