Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
racz
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Příspěvek od racz »

uf. no jedine delta... :DDD
zaujimave ze som to nenasiel, ale vdaka. pokukam lepsie. asi odpalim tu krepu cestinu lebo tym prekladom mam obcas problem rozumiet...
vdaka
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
HĘŁŁĘR
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HĘŁŁĘR »

Jedna z nejlepších pecek, co jsem pařil.
Prostě když pominu, jak mi to jde trhaně (vyřešil si to tak, že dám windowed a menší rozlišení - tehda u 3870), tak prostě paráda. Delší kampaň mohla být, to je pravda, ale i tak ... wau !

Jinak mám rád lidi, co to pořádně ani nehráli a už na to nadávali, jaká je to hovadina atd :P
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak když už jsem konečně po roce a něco upgradoval sestavu na takovou úroveň, že si to můžu pustit, tak jsem to tedy zkusil. Vypadá to pěkně, po grafické stránce určitě jedna z nej her, co jsem zatím hrál. Hratelnost nevypadá špatně, ty přestřelky s korejcema jsou docela zábavné, akorát se mí zdá, že mají až moc velkou výdrž. Jsem asi teprve na začátku, takže uvidíme jak se to vyvine, zatím mě to baví, ale že bych si z toho sednul na zadek, to ne.
Goldnoob team proud member!
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Thellwin píše:Tak když už jsem konečně po roce a něco upgradoval sestavu na takovou úroveň, že si to můžu pustit, tak jsem to tedy zkusil. Vypadá to pěkně, po grafické stránce určitě jedna z nej her, co jsem zatím hrál. Hratelnost nevypadá špatně, ty přestřelky s korejcema jsou docela zábavné, akorát se mí zdá, že mají až moc velkou výdrž. Jsem asi teprve na začátku, takže uvidíme jak se to vyvine, zatím mě to baví, ale že bych si z toho sednul na zadek, to ne.
Ja to podruhy hral na novy 4870 pri 4*AA krasne plynule a musim rict,ze u me je to bezkonkurencni hra...Supr sem si to uzil na obtiznost realisticka.
Libi se mi jak me hledaj,kdyz je strilim od nekud,kde me nevidej,rek bych ze i spolupracujou,jak kricej krej me prebijim,nebo jejich nadavky do zradla pro psy nebo americkejch prasat....

A ze moc vydrzej bych nerek nastavi si zbran na strileni po jednotlivejch nabojich,dej si max silu a vychutnavej si headshoty jako ja....
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

ja sem proste asi trotl, nemuzu udelat tu misi s tankama, nemá někdo nějakej typ? lita nademnou helikoptera okolo kvanta tanku a protitankovy pechoty a mam trochu ponicenej tank a par raket takovej blazen abych hopsal na tanky s C4 fakt nejsem nebo neni jina moznost? 8-) :lol:
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

To, že Korejci vydrží v Crysis hodně je pravda. Uznali to i v Cryteku a pokud si zahrajete Warhead, tak hned poznáte rozdíl.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

phz^ píše:ja sem proste asi trotl, nemuzu udelat tu misi s tankama, nemá někdo nějakej typ? lita nademnou helikoptera okolo kvanta tanku a protitankovy pechoty a mam trochu ponicenej tank a par raket takovej blazen abych hopsal na tanky s C4 fakt nejsem nebo neni jina moznost? 8-) :lol:
Sry ale to fakt asi ses:-)
Ja to hral na realistickou obtiznost a nemel jsem jedinej problem skus obcas z tanku vystoupit a ty raketometciky sundat...
Ty korejsky tanky se netrefujou tak jako ty pesaci...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Caderom píše:To, že Korejci vydrží v Crysis hodně je pravda. Uznali to i v Cryteku a pokud si zahrajete Warhead, tak hned poznáte rozdíl.
Ja teda fakt nevim,ale ja nemel jedinej zakys co se tyce jejich vydrze...
Mozna je to tim,ze ta hra me proste sedi a to i v cetne ovladani a daval jsem si je tam jak maly kluky....
Ale zase musim uznat,kdyz budou chipat na prvni kulky do ruky,bude plno nespokojenejch kdyz bude AI na vysoky urovni a budou si vas davat,tak zase budou nespokojeny jiny....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Headshotem se dají dát na jednu ránu, ale jinak to do nich musím šít jak blbej, prostě by mohli padnout dřív, než do nich vystřílím třetinu zásobníku. AI není špatná, zase nejsem nějakej ultra-skiller, takže mi občas docela zatápí.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Thellwin píše:Headshotem se dají dát na jednu ránu, ale jinak to do nich musím šít jak blbej, prostě by mohli padnout dřív, než do nich vystřílím třetinu zásobníku. AI není špatná, zase nejsem nějakej ultra-skiller, takže mi občas docela zatápí.
Tak sou to elitni vojaci maj vesty a nektery i prilbu ne?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

U těch to trochu chápu, ale i ti normální maj podle mě velkou výdrž. To je jedno, musím to brát jak to je, jenom jsem na to chtěl poukázat :)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jasny,ale kdyby padali na prostrelenou ruku by taky nebylo to pravy ne?
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

btw:ja to zacal taky hrát až nedávno, full verzi, ale mám problém s jedním bugem, jak evakujete archeoložku (jede se výtáhem nahoru, ona skočí na lano kde ji podá ruku mariňák) a s výtahem spadnete dolů, padá kamení a najendou mám všude tmu a to trvá pořád :( ...Jak bug obejít?
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

flanker píše:btw:ja to zacal taky hrát až nedávno, full verzi, ale mám problém s jedním bugem, jak evakujete archeoložku (jede se výtáhem nahoru, ona skočí na lano kde ji podá ruku mariňák) a s výtahem spadnete dolů, padá kamení a najendou mám všude tmu a to trvá pořád :( ...Jak bug obejít?
Poslední patch - mě u hry mizeli v dob jejího hraní textury a někdy po loadingu jsem míval taky "Black Screen".
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

kotas píše:
flanker píše:btw:ja to zacal taky hrát až nedávno, full verzi, ale mám problém s jedním bugem, jak evakujete archeoložku (jede se výtáhem nahoru, ona skočí na lano kde ji podá ruku mariňák) a s výtahem spadnete dolů, padá kamení a najendou mám všude tmu a to trvá pořád :( ...Jak bug obejít?
Poslední patch - mě u hry mizeli v dob jejího hraní textury a někdy po loadingu jsem míval taky "Black Screen".
stačí 1.2 pastch a nebo musím 1.1 a pak 1.2?
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

stačí 1.2 a pak 1.21
Commanderwar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Commanderwar »

Safra lidi ty helikoptery maji nejakou termovizi ne???.)...když neni po ruce bazuka, tak se ty prasnice neda zbavit:)
Jedine se porad zneviditelnovat, ale jakmile dojde energie, tak pali i přez stromy, pak dojde k mašinerii s korejcema a mit helikopteru za zadkem:)..sem myslel že se necha setřast ale porad vi kde jste:)..to neni moc vychytany....nanooblek by vubec nemel žadny teplo vyzařovat.)...si myslim:)..
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Commanderwar píše:Safra lidi ty helikoptery maji nejakou termovizi ne???.)...když neni po ruce bazuka, tak se ty prasnice neda zbavit:)
Jedine se porad zneviditelnovat, ale jakmile dojde energie, tak pali i přez stromy, pak dojde k mašinerii s korejcema a mit helikopteru za zadkem:)..sem myslel že se necha setřast ale porad vi kde jste:)..to neni moc vychytany....nanooblek by vubec nemel žadny teplo vyzařovat.)...si myslim:)..
To mas naprostou pravdu, vzledem k multiplayeru vim, ze neni mozny absolutne treba v lesiku poznat, ze tam nekdo je a ted to zrovna hraju znova a zrovna v relicu v ty baze

Jinak jsem nevedel, ze lze zamerit granat, viz. tohle video, kde uz to vim :-) a natocil pro vas :-)
http://tinypic.com/player.php?v=alsx8o&s=5

Dost trapnej blik po takovy dobe.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Tak som sa ku Crysis po dlhšej dobe vrátil a musím konštatovať, že je to prvotriedna FPS :thumbsup:
Začal som hrať odznova, samozrejme hneď prvá vec, čo udrela do očí je nádherná grafika. Stále najlepšie vyzerajúca hra a to už uplynula od jej vydania nejaká doba. Dokonca ani s tou HW náročnosťou to nieje až také vážne. Posledný patch (1.21), pár tweakov, čistý systém a hrám sa na 1920 x 1200, detaily poväčšine high, až na tiene na low. FPS zriedka klesá pod 35 a to ako VGA momentálne využívam záložnú 9600GT (!). Hra vyzerá fakt dobre aj na tomto nastavení, na 24'-ke je to naozaj silný zážitok. :-) Budú aj screeny ...
No ale dosť ku grafike, alfa-omega každej hry je hrateľnosť a tú má imho Crysis výbornú. Ciest ku cieľu je vždy viac, nestalo sa mi, že by som sa nudil. Obťiažnosť DELTA + stealth postup sa postarajú o zábavu, pri prvom hraní by som určite neveril, že sa dajú prejsť misie čo i len bez jediného výstrelu. Doslova si hranie užívam, tichý postup - čiže využívanie alternatívnych ciest, vyhýbanie sa priamemu stretu s nepriateľom, neustále v cloak mode, krása.
Crysis ma naozaj pohltilo, idem si dať ďalšiu misu, rozhodne doporučujem.
.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Toto je imho asi najlepsi mod pre Crysis.

http://www.sector.sk/novinka/50841/najl ... lorean.htm

Povinnost pre vsetkych fanusikov filmu Back to the future (Navrat do buducnosti), nadhera :)
Keby k tomu niekto spravil este kampan a mapy mohlo by to najst aj nejake prakticke vyuzitie v hre.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“