Jo, to jsme dva. Kolikrat jsem nekde pristal a divil se, ze uz jsem tam bylD00M píše: v jedničce mi chybí jedna věc - označování, na které planetě jsem už byl. občas tak trošičku tápu
Mass Effect 2
Moderátor: Baneshee
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mass Effect 2
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky sklerotik? 
přemejšlím, co se mi líbí víc. jestli přehřívání zbraní v jedničce nebo přebíjení ve dvojce. ale asi přehřívání - člověk musí hodně hlídat, aby se mu gewehr nepřehřál, to chládnutí je v bojové situaci nekonečný
. přebití mi přijde podstatně rychlejší
přemejšlím, co se mi líbí víc. jestli přehřívání zbraní v jedničce nebo přebíjení ve dvojce. ale asi přehřívání - člověk musí hodně hlídat, aby se mu gewehr nepřehřál, to chládnutí je v bojové situaci nekonečný
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ze prehrivani. Jak uz jsem tu psal, ukazte mi armadu, ktera dobrovolne vymeni zbrane s nekonecno munici jen s trochou prehrivani za naboje. Tohle fakt nevychytali 
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Až na fakt, že to přehřívání občas blblo a to tak, že zbraň odmítala vychladnout, což někdy mělo fatální důsledky. Dalo se to řešit jen loadem, nebo uložením a následným loadem.Killer píše:Jasne, ze prehrivani. Jak uz jsem tu psal, ukazte mi armadu, ktera dobrovolne vymeni zbrane s nekonecno munici jen s trochou prehrivani za naboje. Tohle fakt nevychytali
2 D00M Pokud jsi postupoval systematicky, nebyl problém si to zapamatovat... Ovšem i tak sem se často vracel a zažíval déjà vu
Ve dvojce mi chybí projížďky MAKem. To byla zábava, hodiny jsem jezdil a lovil červy.
Vždy prodávám i jinde.
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MAKO mi taky chybi, snad si neco podobneho uzijeme v blizicim se pridavku...
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ehm, kdybys mel original, tak by ti to nedelalo. Je to chyba v cracku a zajimavy zpusob, jak autori znesnadnuji zivot piratum.Prometheus píše:Až na fakt, že to přehřívání občas blblo a to tak, že zbraň odmítala vychladnout, což někdy mělo fatální důsledky. Dalo se to řešit jen loadem, nebo uložením a následným loadem.Killer píše:Jasne, ze prehrivani. Jak uz jsem tu psal, ukazte mi armadu, ktera dobrovolne vymeni zbrane s nekonecno munici jen s trochou prehrivani za naboje. Tohle fakt nevychytali![]()
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
to Killer: No nebudu ti s těmi popisy zbraní odporovat, máš pravdu, že to je odfláknuté. Aspoň, že hráč se dozví, že těžká zbraň je lepší proti zbroji než samopal, ale toho infa ke zbraním je bezesporu málo. A to, že jak říkáš 75 % hry tvoří nepovinné úkoly je taky trošku smutné, sice bych to procento trochu snížil, ale nejsi daleko od pravdy. I tak jsem za ME 2 moc rád, za to jaké je to zábavné a místama strhující dobrodružství s filmovým nádechem, kde se člověk plně vžije do osudu virtuální postavy a jeho hrdinského statusu ve světě Mass effect.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co neni pravda? Ze to dela crack? Tak to nastesti pravda je.dexterav píše:nieje to pravda
- MartinFALCON
- Začátečník

-
Hehe tak to pravda není, já mám originálku, úplně první verzi co byla a přehřívání se zasekávalo občas na konci při zabíjení sarena, jindy se mě to nestalo, řešil to až první patch co vyšel. 
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, neresilMartinFALCON píše:Hehe tak to pravda není, já mám originálku, úplně první verzi co byla a přehřívání se zasekávalo občas na konci při zabíjení sarena, jindy se mě to nestalo, řešil to až první patch co vyšel.
- wallot
- Středně pokročilý

-
ono to naboje doplnuje do zbrani postupne ale jsou opravdu univerzalni.
naboje jsou lepsi nez prehrivani jelikoz v jednicce po ziskani Spectre zbrani jsem mohl strilet donekonecna aniz by se zbran prehrala.
naboje jsou lepsi nez prehrivani jelikoz v jednicce po ziskani Spectre zbrani jsem mohl strilet donekonecna aniz by se zbran prehrala.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne, nedoplnuje, musim jak idiot pobihat kolem a sbirat je. Navic mi vysvetlete tu logiku. Dojdou mi naboje do sniperky, ale mam jich plno do pistole/brokovnice/utocne pusky. Proc je sakra nemuzu dat do te sniperky, kdyz jsou udajne univerzalni? Ja nechci strilet temi ostanimi zbranemi, ja chci strilet SNIPERKOU. Proc teda neni jeden univerzalni zasobnik, ze ktereho se to bere podle potreby? Proc mne hra nuti pouzivat zbrane, ktere pouzivat nechci?wallot píše:ono to naboje doplnuje do zbrani postupne ale jsou opravdu univerzalni.
Ano, v jednicce (s vylepsenim tech zbrani) slo strilet do nekonecna. Tak mi ukazte jakoukoliv armadu, ktera dobrovolne vymeni nekonecnou strelbu za naboje a jeste to vydava za pokrok. Ale navic v jednicce AI delala to same. Co mame tady? Ja musim jak debil behat nepratelum do rany, protoze mi dosla munice, zatimco AI ma nekonecno naboju. Fakt super reseni. Bud meli dat naboje rovnou do jednicky a nebo to proste nechat, jak to bylo. Opravdu zacinam premyslet o stazeni MODu, co ty naboje odstranuje.
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co říkáte na Kasumi? její mise mi přijde povedená. a postava je podle mého skvěle nadabovaná, ten hlas je super 
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja bohuzel nic, neb jsem dalek davat do hry dalsi zbytecnou postavu a jeste za to platit.
Ale zato jsem si stahl MOD, co umoznuje, pokud nestrilite, postupne doplnovani naboju. Jde to sice pomalu a nefunguje na sniperky, ale porad lepsi reseni nez kokotske pobihani a sbirani naboju.
Ale zato jsem si stahl MOD, co umoznuje, pokud nestrilite, postupne doplnovani naboju. Jde to sice pomalu a nefunguje na sniperky, ale porad lepsi reseni nez kokotske pobihani a sbirani naboju.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vsichni, tak jsem po delsi dobe spustil ME2 a nejak koukam, ze pri prechodu na mapu sektoru se obraz jakoby rozostri a pohyb lodi je trhany. Jen nevim, zda to predtim delalo take. Deje se to i u vas?
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale funguje, jen je musíš mít vylepšené - tj pokud máš jen základní verzi s jedním nábojem tak se ti nemá jak obnovit munice. jinak s tímto modem je hra konečně hratelná i na insanity a člověk nemusí jak (doplň si sám) lítat mezi nepřáteli a sbírat ty pošahané chladiče alias zásobníky. Nicméně i tak je to výzva, ale lze využít kliček a taktizování - pokud někam člověk vleze spustí se triggery a vyběhnou např mechanoidi Ymir, což na insanity není zrovna příjemné i přes mou slušnou palebnou sílu - někdy jsou tam nepřátelé již "nachystaní" a správnou taktikou je lze oddělat aniž by člověk přišel k úhoně.Killer píše:Tak ja bohuzel nic, neb jsem dalek davat do hry dalsi zbytecnou postavu a jeste za to platit.
Velmi mě bavil quest na Reaper's IFF na insanity, zvláště konec levelu. Parťáci úplně k ničemu, tož sem na to byl jako obvykle sám
Vždy prodávám i jinde.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to jsem myslel, ja pouzivam jen jednonabojove sniperkyPrometheus píše:Ale funguje, jen je musíš mít vylepšené - tj pokud máš jen základní verzi s jedním nábojem tak se ti nemá jak obnovit munice. jinak s tímto modem je hra konečně hratelná i na insanity a člověk nemusí jak (doplň si sám) lítat mezi nepřáteli a sbírat ty pošahané chladiče alias zásobníky. Nicméně i tak je to výzva, ale lze využít kliček a taktizování - pokud někam člověk vleze spustí se triggery a vyběhnou např mechanoidi Ymir, což na insanity není zrovna příjemné i přes mou slušnou palebnou sílu - někdy jsou tam nepřátelé již "nachystaní" a správnou taktikou je lze oddělat aniž by člověk přišel k úhoně.Killer píše:Tak ja bohuzel nic, neb jsem dalek davat do hry dalsi zbytecnou postavu a jeste za to platit.
Ale zato jsem si stahl MOD, co umoznuje, pokud nestrilite, postupne doplnovani naboju. Jde to sice pomalu a nefunguje na sniperky, ale porad lepsi reseni nez kokotske pobihani a sbirani naboju.![]()
Velmi mě bavil quest na Reaper's IFF na insanity, zvláště konec levelu. Parťáci úplně k ničemu, tož sem na to byl jako obvykle sám- ale dalo se, stačilo běhat sem a tam, smažit tlakovou vlnou (vanguard) a když se někdo dostal blízko tak provětrat brokovnicí.
Muzete mi pls nekdo zkusit tu mapu? Kdyz vyletite ze sektoru a jste na mape hvezdokupy, take se vam to pozadi jakoby rozmaze a lodka se trochu skube?
- ondra.palas
- Začátečník

Ahoj,
v MA2 mám momentálně odehráno cca 7 hod, protože jsem jedničku nikdy nehrál, trošku jsem se zezačátku v herních principech ztratil. Teď už mě to správně chytlo. Štvou mě ale 2 věci:
a/ AI mých parťáků - jsou ve hře opravdu jen do počtu? Zatím mi to tak docela připadá.
b/ sekání se do textur - už se mi to stalo asi 5x, seknutí do bedny, zábradlí, dneska na stůl ze kterýho jsem bral energ. články. Zkouším save/restart/load, ale nepomáhá. Takže vždycky musím jít znovu od posl. autosavu.
Kravina, která dokáže naštvat.
v MA2 mám momentálně odehráno cca 7 hod, protože jsem jedničku nikdy nehrál, trošku jsem se zezačátku v herních principech ztratil. Teď už mě to správně chytlo. Štvou mě ale 2 věci:
a/ AI mých parťáků - jsou ve hře opravdu jen do počtu? Zatím mi to tak docela připadá.
b/ sekání se do textur - už se mi to stalo asi 5x, seknutí do bedny, zábradlí, dneska na stůl ze kterýho jsem bral energ. články. Zkouším save/restart/load, ale nepomáhá. Takže vždycky musím jít znovu od posl. autosavu.
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim, ja jim dam Garrusovi tu bonus sniperku (incisor) a je to v pohode. Musis je take trochu ovladat sam, davat jim prikazy a tak. Vcelku s nima problem nemam.
Jo, to je normalni a bylo to prvni, co jsem ocekaval, ze opravi v patchi. No, skutek utek. Ale mne se to stalo za 3 dohrani asi jen 4x a vzdycky pomohl load.
Jo, to je normalni a bylo to prvni, co jsem ocekaval, ze opravi v patchi. No, skutek utek. Ale mne se to stalo za 3 dohrani asi jen 4x a vzdycky pomohl load.