Heureka:)Diky moc to je ono:)icebosss píše:tady máš save, doufám že to je onohttp://leteckaposta.cz/490963191 měl jsem dobrý konec
při odpočtu sestřel ten zaměřovací hajzl s laserem pistolkou
Metro 2033
Moderátor: Baneshee
- Kronos18
- Nováček

-
Re: Metro 2033
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Jak je to se sbíráním filtrů a lékárniček?
Když přijdu ke stolu kde se válejí náboje, zbraně, filtry a lékárničky, jdou mi sebrat jen ty náboje a zbraně.
Ale při nasazování masky tak mi tam svítí jen 1, takže plno jich asi nemám, je na to nějaká finta?
Když přijdu ke stolu kde se válejí náboje, zbraně, filtry a lékárničky, jdou mi sebrat jen ty náboje a zbraně.
Ale při nasazování masky tak mi tam svítí jen 1, takže plno jich asi nemám, je na to nějaká finta?
Jen další blázen, v bláznivém království.
- Mastodont
- Černá karta

-
Filtry se dají koupit na stanicích. Já jich měl pořád okolo 17.
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

A sbírat v průběhu hry ty co se válí nejde, nebo jen někdy?
- Thellwin
- Administrátor

Jde, občas najdeš masku, tak si ji můžeš vyměnit. Filtry a jejich nedostatek jsem za celou hru v podstatě nemusel řešit.
Goldnoob team proud member!
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Teď procházím linii mezi komunistama a náckama a je fakt že mi ještě nechyběli, jen mi přijde divný že je docela často nacházím ale nejdou mi sebrat.
A v poslední stanici "Armory" je neměl ani obchodník.
A v poslední stanici "Armory" je neměl ani obchodník.
- Kronos18
- Nováček

-
Musis pocitat s tim ze ty filtry se tam vali treba uz nejakou dobu tak nejsou vsechny pouzitelne a nejdou sebrat:)Me to napoprve taky stvalo:)Ale za celou hru jsem zadnej kupovat nemusel.Staci poradne hledat tajne skryse stalkeru:)
- Mastodont
- Černá karta

-
Stalkerů? Myslíš spíš Raiderů, ne? (panáci v ruských/ukrajinských hrách se všichni nejmenují stalkeři) 
Je pravda, že když ty lokace všechny prohledáváš tak máš všeho habaděj.
Je pravda, že když ty lokace všechny prohledáváš tak máš všeho habaděj.
- axloth
- Začátečník

-
Tady se jmenujou rangeri. Nedostatek filtru jsem mel jen jednou a to rovnou tak, ze jsem se zacal uplne dusit. Nastesti jsem jeste v tom rozmazanym, rozklepanym zachvatu stihl sejmout dva nacky a jeden z nich mel funkcni masku u sebe (nasteti jsem ho nestrelil do xichtu). To byl docela adrenalin o fous, ale jinak s tim problem nemel vubec a ani jsem filtry nekupoval.
- Mastodont
- Černá karta

-
Ranger a raider je taky něco jinýho. Chlapi, chtělo by to pilovat AJ abyste vůbec rozumněli o čem ta hra je.
- axloth
- Začátečník

-
No lol. Pujdu vratit CAE a zacnu pilovatMastodont píše:Ranger a raider je taky něco jinýho. Chlapi, chtělo by to pilovat AJ abyste vůbec rozumněli o čem ta hra je.
Pokud vim, tak ekvivalent stalkers pro metro (tedy ti, co lezou ven z hlidanejch stanic, hledaji uzitecny veci a vetsinou zdechnou, takze je hrac muze prosacovat) se nazyval rangers. O zadnejch raiders tam myslim nebyla rec.
- Kronos18
- Nováček

-
No poprve kdyz vylezu ven z Burbonem jde k mrtvole a rika stalker tak nevim:)
- Trek
- Začátečník

Ty mutanti po knihovně jsou nějací tuzí a ta brokovnice se mi zdá nějaká neúčinná.
- Thellwin
- Administrátor

Brokovnice na ně opravdu moc neplatí, ale dají se udolat. Zkus nabít ty armádní náboje do něčeho, pokud ti to dělá velký problém.
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

Koukat jim do xichtu a couvat viz.předchozí debaty.Není to zrovna standartní herní postup,ale dá se to naučit.Když jsem to šel podruhý,tak jsem nevypálil ani jednou,ono to skutečně nemá cenu.Mnohem lepší atmosféru má právě to couvání.Napodruhý se ta hra hraje mnohem líp,když už člověk ví,co ho čeká...Střílení v tomhle levelu je o ničem.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky sem je zkoušel ze začátku rubat, ale po chvíli sem se na to vyprd a račí vzal nohy na ramena 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Trek
- Začátečník

V tý první části v rozpadlym baráku jsem je rubal, to AI není moc inteligentní, skákal jsem tam přes ty díry v podlaze, docela to bylo srandovní a tam dole jsem se jim vyhejbal, protože spinkali nebo co, takže když je člověk nevyruší, tak pohoda.
Ale je to divný s tou brokovnicí, je vidět, že jsou od výstřelů rozmasakrovaný a pořád bez problému jdou.
A pak ty želé koule, to bylo uchylné.
Jinak ten "špatný" konec, jak byl zde definován se mi zdá v pořádku. Není možné, aby na jedné planetě bylo více inteligentních druhů.
Ale je to divný s tou brokovnicí, je vidět, že jsou od výstřelů rozmasakrovaný a pořád bez problému jdou.
A pak ty želé koule, to bylo uchylné.
Jinak ten "špatný" konec, jak byl zde definován se mi zdá v pořádku. Není možné, aby na jedné planetě bylo více inteligentních druhů.
- sam_217
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No fakt je, že Dark Ones byla hrozba, a už předtim na lidi útočili, byly nějaký ztráty, proto po nich lidi vystartovali, že sou to nejhorší mutanti, a pak se ptaj "proč nás chce zničit" takže je to dost kontroverzní - buď že by se na dřívější neshody a pár zabitejch lidí zapomělo a snažilo se o mír s novou inteligencí...to je ve válce trochu utopie, hlavně když de o přežití lidského druhu...dost relativní, co je vlastně dobrej konec...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
- Trek
- Začátečník

Dobrej konec je jednoznačně anihilace temných a všech ostatních mutantů. Kdo by se kámošil s želé koulemi. Od začátku dělali problémy.sam_217 píše: že by se na dřívější neshody a pár zabitejch lidí zapomělo a snažilo se o mír s novou inteligencí...to je ve válce trochu utopie, hlavně když de o přežití lidského druhu...dost relativní, co je vlastně dobrej konec...
Ty želé koule byly celý divný, třeba jak se pohybovaly, nevšim sem si, že by měly nožičky. Asi jakože pohyb ala améba, ale to zas mi nesedí na tu rychlost.
- laginoo
- Začátečník

ja sem se puvodne s knihovnikam take celkem dost trapil - couvani sem nejak nedaval a postrilet z brokovky se mi je taky moc nedarilo, ale pak sem tam nekde u jedne mrtvoly nasel revolver a ten byl na ne oproti brokovnici jako atomovka - dve rany do hlavy abylo po knihovnikovi
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux